Home / spavaća soba dekor / Tko je Maria Bakalova iz filma “Borat naknadni film”

Tko je Maria Bakalova iz filma “Borat naknadni film”

Ako ste poput nas, možda ćete znatiželjno znati tko je Marija Bakalova Borat Naknadni Moviefilm?

Bakalova je postala proboj najnovije Borat film – čiji je puni naslov Borat Naknadni Moviefilm: Dostava čudesnog mita američkom režimu radi ostvarivanja koristi od slavne nacije Kazahstan—Kada je film premijerno prikazan na Amazonu 23. listopada. U filmu Bakalova glumi Tutar Sagdiyev, tinejdžerku kćeri Borat-a Sacha Baron Cohena Margaret Sagdiyev, kazahstanske novinarke koja putuje u Ameriku iz Kazahstana, gdje je u zatvoru bio posljednjih 14 godina. godine zbog uvjerenja da je zemlji donio sramotu. Film – koji je nastavak 2006. godine Borat: Američka kulturna učenja za stvaranje slavne nacije Kazahstana—Je mockumentarna komedija u kojoj Borat nudi Tutara kao mladenku potpredsjedniku Mikeu Penceu usred predsjedničkih izbora 2020. godine.

Iako neke likove glume glumci, poput Cohena i Bakalove, postoji mnogo ljudi koji se u filmu pojavljuju kao i sami s njihovim dopuštenjem ili bez njih, poput potpredsjednika Mikea Pencea, bivšeg gradonačelnika New Yorka Rudyja Giulianija i Instagram influencerice Macy Chanel . Unatoč masovnim imenima u filmu, široko se slaže da je Bakalova proboj. Saznajte više o glumici koja je glumila Boratovu kćer.

Tko je Maria Bakalova?

Bakalova je rođena 4. lipnja 1996. u Burgasu u Bugarskoj, što znači da je imala 24 godine Borat Naknadni Moviefilm premijerno izvedena. Počela je podučavati pjevanje i svirati flautu kad je imala 6 godina, prije nego što je postala starija u dramskom kazalištu na Nacionalnoj školi umjetnosti u Burgasu. Bakalova je nastavila dramski studij na Nacionalnoj akademiji za kazališnu i filmsku umjetnost Krastyo Sarafov u Sofiji, gdje je i diplomirala 2019. Prije Borata, glumila je u filmovima poput 2018-ih Prijestup i 2020-ih Posljednji poziv, prema njezinom IMDb.

Izabrana je od 600 glumica

Bakalova, u to vrijeme nepoznata rođakinja, bačena je putem poziva otvorenog kastinga na koji se odazvala. Nakon što je poslala traku, Bakalova je otišla u London gdje je na audiciji za producente, poput Cohena. Cohen je rekao IndieWire da je Bakalova odabrana između više od 600 žena diljem svijeta koje su imale audiciju u Tular. “Ona je nevjerojatan glumac”, rekao je. “Intervjuirali smo 600 mladih žena iz cijelog svijeta i ona je urnebesna. Ona je jedan od najhrabrijih glumaca u povijesti. “

Borat Prvi put dolazi u Ameriku

Cohen je također otkrio IndieWireu da je Bakalova prvi put došla u Ameriku kako bi snimila film Borat nastavak. Otada se preselila u Los Angeles, kako je vidio njezin Instagram.

“Urnebesna je i sposobna je iznijeti scenu i rasplakati vas. To je ono što joj je napokon pripalo – rekao je Cohen. “Kad smo radili scenu prekida u filmu, morao sam to zaustaviti jer sam osjetio kako postajem prilično emotivan. Ona je jedinstvena. Zamislite da prvi put dolazite u Ameriku i igrate ulogu sa stvarnim ljudima u nekim zastrašujućim situacijama. Sve je to prošla. Ona je otkriće. “

Mogla bi dobiti Oscara

Cohen je također rekao IndieWireu da vodi kampanju za Bakalovu za nominaciju na 93. godišnjoj dodjeli Oskara u travnju 2021. Ako bi bila nominirana za Oscara, natjecala bi se u kategoriji Najbolja sporedna glumica. “Ako ne bude nominirana za Oscara, to je travestija”, rekao je Cohen. Cohen je također rekao Sup, „Ako ne osvoji Oscara. Tada ne znam čemu služi Akademija. “

Zapravo, Bakalova je već privukla pažnju ove sezone nagrada. Nominirana je za najbolju sporednu glumicu u filmu na Zlatnom globusu 2021. godine.

Rukovala se s Donaldom Trumpom Jr.

Bakalova je srušila Bijelu kuću u izbrisanoj sceni Borat 2 zasjenjujući Chanel Rion, dopisnicu Bijele kuće za One America News Network, krajnje desni kabelski kanal. Boratov službeni Twitter podijelio je video prizora na kojem se vidi kako Rion vodi Bakalovu (glumi Tutar) kroz Bijelu kuću. U jednoj je sceni naveden datum 20. rujna, nekoliko dana prije nego što je predsjednik Donald Trump bio pozitivan na COVID-19. Kamera pokazuje da se Tutar pojavljuje u istoj sobi kao i Trump, a da nitko nema maske za lice. Video također prikazuje Tutar kako se rukuje i upoznaje predsjednikova sina Donalda Trumpa mlađeg. “Pomalo sam nervozna, ali stvarno sam uzbuđena što sam vas upoznala”, kaže ona Donaldu mlađem, koji odgovara, “Hvala puno mnogo. Cijeni to. Drago mi je. “

Nakon prenošenja glasa, Borat otkriva da Bakalova nije dobila sigurnosnu provjeru ili test COVID-19. Borat 2 također pokazuje kako se Borat (odjeven u Trumpa) ušuljao na konferenciju za tisak Bijele kuće gdje mu nudi Tutara. “Michael Pence, doveo sam ti djevojku”, kaže.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

About admin

Check Also

5 prekrasnih biljaka za dar za majčin dan

Kupnja buketa ruža za Majčin dan klasika je koja dobro prolazi, ali ovaj dar brzo …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *