Home / spavaća soba dekor / Tina Turner Neto vrijednost 2021.: U usporedbi s mužem Erwinom Bachom

Tina Turner Neto vrijednost 2021.: U usporedbi s mužem Erwinom Bachom

Izlaskom novog HBO-ovog dokumentarca Tina, mnogi su obožavatelji sada znatiželjni znati kako danas izgleda neto vrijednost Tine Turner. Queen of Rock ‘n’ Roll imala je legendarnu glazbenu karijeru, što prirodno stvara impresivnu neto vrijednost – ali kao Tina otkriva, ovaj uspjeh nije došao bez troškova.

U Tina, koji je dostupan za strujanje HBO maks od subote navečer, 27. ožujka, otvara se zvijezda “Što ljubav mora s tim” o posttraumatskom stresnom poremećaju koji je pretrpjela nakon zlostavljanja od strane svog prvog supruga Ikea Turnera. “Nije to bio dobar život. Dobro nije uravnotežilo loše “, kaže ona autorima dokumentarnih filmova. “Imao sam nasilnički život, ne postoji drugi način da ispričam priču. To je stvarnost. To je istina. To je ono što imate, pa to morate prihvatiti. “

Ona dodaje, “Neki ljudi kažu da je život koji sam živio i nastupi koje sam održavala, zahvalnost, puna ljudi. I da, trebao bih biti ponosan na to. Ja sam. Ali kada prestaješ biti ponosan? Mislim, kad ti, kako se polako klanjaš? Samo idi?”

To je pitanje koje tjera Turnera da se oprosti od obožavatelja u dokumentu nakon što je iskusio godine zdravstvenih i osobnih problema – od moždanog udara i transplantacije bubrega, do smrti svog najstarijeg sina Craiga. U ovom filmu Turnerov drugi suprug Erwin Bach otkriva odluku koja stoji iza njene oproštajne turneje. Godine 2019. par je posjetio Sjedinjene Države na premijeri njenog brodvejskog mjuzikla prije nego što su se vratili u svoje živote u Švicarskoj, gdje inače žive. “Rekla je, ‘Idem u Ameriku da se oprostim od svojih američkih obožavatelja i završit ću to. I mislim da su ovaj dokumentarac i predstava to to – to je zatvaranje. “

Dok se Turner oprašta, to je pod njezinim uvjetima i još uvijek možemo cijeniti legendu da ostaje. S više od 200 milijuna prodanih ploča širom svijeta, tri nagrade Grammy Hall of Fame, nagradom Grammy za životno djelo, ulaskom u Rock and Roll kuću slavnih te desecima nominacija za Grammy i osam pobjeda pod njezinim okriljem, sigurno je reći da je Turner’s nasljeđe je doista neprocjenjivo. Ako želite saznati kolika je vrijednost Tine Turner danas, nastavite čitati u nastavku kako biste saznali.

Koliko neto vrijedi suprug Tine Turner Erwin Bach?

Turner se oženio njemačkim izvršnim direktorom Erwinom Bachom 2013. godine, gotovo tri desetljeća nakon sastanka u zračnoj luci 80-ih. U svom se dokumentarnom filmu prisjeća kako se osjećala kao da je susrela srodnu dušu kad ga je upoznala. “Bio je mlađi. Tada je imao 30 godina i imao je najljepše lice ”, kaže ona u filmu. Bach je 16 godina mlađi od pjevača “Ponosne Marije”. Nastavila je, “[I thought], ‘Odakle je došao?’ Zaista je bio tako lijepog izgleda. Moje srce [was beating fast] a to znači da se duša srela i da su mi se ruke tresle. “

Bach, koji je radio kao divizijski direktor u EMI u Njemačkoj i direktor u EMI Recorded Music Switzerland, prijavio je neto vrijednost od 50 milijuna dolara po Neto vrijednost slavnih.

Što neto vrijedi Tina Turner?

Prema višestrukim kalkulatorima neto vrijednosti Tine Turner 2021. godine procjenjuje se na između 250 i 270 milijuna dolara.

Tina premijere u subotu, 27. ožujka u 20:00 ET / 17:00 PT HBO i HBO maks.

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *