Home / kućni dekor / Throwbacks sa izložbe cvijeća Chelsea – pustara 2013

Throwbacks sa izložbe cvijeća Chelsea – pustara 2013

Mjesec svibanj za one koji rade u hortikulturnoj industriji uvijek se odnosi na The RHS Chelsea Flower Show; bez obzira da li dizajnirate i gradite vrt ili jednostavno tamo podržavate prijatelje i kolege koji jesu, nezamislivo je da se Chelsea ne dogodi. Mogla bi kiša, tuča ili susnježica prolaziti kroz svibanj, ali Chelsea bi uvijek nekako magirao svoj put do završetka, čak i ako je povremeno bio baš u kratkom vremenu. Ova godina je vrlo različita i bez Chelseajevog fizičkog prisustva na terenu Kraljevske bolnice u Londonu postali smo pomalo nostalgični za našim nekadašnjim vrtovima i mislili smo da ćemo se pokloniti ovoj najvećoj britanskoj instituciji i događaju koji najavljuje početak Ljeto.

U čast tradicije Chelseaja i svega onoga što emisiju čini divnim provodom, Kate je sa svojim timom (putem poznate mrežne platforme za sastanke koja se rimuje sa “soba”) prisjetila se prošlih vrtova i lekcija koje su im naučili. Svaki Chelseajev vrt nalazi mjesto u vašem srcu. Nekima od njih treba vremena da pronađu put dok drugi odmah uskaču, ali svi stvaraju uspomene i prijatelje, a prije svega lekcije koje treba naučiti.

Ovaj tjedan vraćamo se u 2013. godinu u vrt koji je slučajnim Googleovim pretraživanjem slike betona proizašao u vrt na koji je Kate vrlo ponosna.

About admin

Check Also

Prekrasno moderno povlačenje u kabinu okruženo surovom ljepotom Mainea

Ovo moderno povlačenje u kabinu dizajnirao je Arhitekti Elliot, smješteno na šumovitom posjedu od 10 …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *