Home / spavaća soba dekor / Taylor Swift, Adele Nova pjesma ‘Slomljena srca’ koja će se naći na ‘Crvenoj’ 2021

Taylor Swift, Adele Nova pjesma ‘Slomljena srca’ koja će se naći na ‘Crvenoj’ 2021

Swifties, pripremite se jer bi pjesma Taylor Swift i Adele mogla krenuti. Obožavatelji su u petak, 2. srpnja, otkrili da je pjesma pod nazivom “Slomljena srca” registrirana pri Društvu europskih scenskih autora i skladatelja (SESAC), organizaciji za prava nastupa.

Snimak zaslona filma “Slomljena srca”, koji ima zamjenski naslov “Razbijena srca”, na web stranici SESAC-a prikazuje i “Taylor Alison Swift” i “Adele Laurie Blue Adkins” (zvana Swift i Adele puno ime) kao pisce. Nejasno je kada će (ili hoće li) biti objavljena “Broken Hearts”, ali i Swift i Adele imaju albume na putu. Swift je u lipnju objavila na Instagramu da će izdati svoj peti studijski album, Crvena, u studenom s 30 pjesama, uključujući nekoliko novih pjesama. Obožavatelji su primijetili dio Swiftove najave u kojoj je ona spomenula “slomljeno srce” kao moguće uskrsno jaje da bi “Slomljena srca” mogla biti u ponovnom izdanju Crvena, koji će biti naslovljen Crvena (Taylorova verzija.)

“Oduvijek sam govorio da je svijet drugačije mjesto za slomljene srce. Kreće se na drugoj osi, različitom brzinom. Vrijeme preskoči unatrag i naprijed ”, napisala je. “Slomljeno srce moglo bi prolaziti kroz tisuće mikro-emocija dnevno pokušavajući shvatiti kako to proći, a da ne digne slušalicu da bi čuo taj stari poznati glas. U zemlji slomljenog srca trenuci snage, neovisnosti i pobune protiv vraga brižno su ispleteni zajedno s tugom, paralizirajući ranjivost i beznađe. Zamišljanje vaše budućnosti moglo bi vas uvijek vratiti u prošlost. I ovo sve znači da je sljedeći album koji ću objaviti moja verzija Crvena.”

Slika: Ljubaznošću Republike.

Adele je sa svoje strane također potvrdila u epizodi Subotom navečer uživo u listopadu 2020., koju je ugostila, da joj je na putu album. “Postoji nekoliko razloga”, rekla je Adele zašto je bila domaćin, ali nije nastupila. “Moj album nije gotov i previše se bojim raditi oboje. Radije bih stavio neke perike – a ovo je, inače, sve moje – popijte čašu vina, ili šest, i samo pogledajte što će se dogoditi. “

U siječnju je Adelin prijatelj, Alan Carr, potvrdio Graziji UK da je čuo neke pjesme s nadolazećeg četvrtog studijskog albuma Adele i nazvao ih “nevjerojatnima”. “Zapravo sam čuo neke pjesme na njemu. O moj Bože, nevjerojatno je – tako nevjerojatno ”, rekao je. “Taj je glas poput starog prijatelja, jer na ljestvicama ima nekih ljudi koji zvuče pomalo poput Adele, a kad začujete Adelin glas, kažete:” O, ne, postoji samo jedan. “

Što se tiče kada će album izaći, Adele je obožavateljici u komentaru na Instagramu u kolovozu 2020. rekla da nema “pojma” kada će LP izaći na police. “Iskreno nemam pojma”, rekla je.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu unutar ove priče, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *