Home / kućni dekor / Svijetlo i prozračno potkrovlje na Manhattanu dobiva zapanjujući moderni izgled

Svijetlo i prozračno potkrovlje na Manhattanu dobiva zapanjujući moderni izgled

Smiros & Smiros Arhitekti odgovoran je za arhitekturu i interijere ovog modernog projekta obnove potkrovlja smještenog na Manhattanu, najpoznatijoj četvrti New Yorka. Široka obala prozora okrenutih prema jugu i prostranim prostorijama bili su darovi ovog stana u New Yorku.

Arhitekti su ih iskoristili otvarajući sve što je više moguće toj svjetlosti i mjerilu, posebno kuhinju u boksovima. Objedinjavanjem svega s ograničenom paletom – betonski obrađenim zidovima, sivo opranim drvenim podovima i kiparskim mramornim naglascima – pojačana je osjetljivost nalik potkrovlju koja telegrafira osjećaj jedne, glatko kontinuirane geste.

moderna-potkrovlje-dnevna soba

Također uspostavlja organski ritam povezivanja za mladu obitelj koja ovdje živi, ​​a prirodno pretapanje prostora jedan u drugi omogućuje veću prilagodljivost okupljanjima svih veličina.

moderna-potkrovlje-dnevna soba

Što volimo: Ovo moderno potkrovlje na Manhattanu nudi svojim stanovnicima šik i moderan novi jastučić za život i zabavu. Veliki prozori natapaju interijere prirodnim svjetlom dok uokviruju nevjerojatan pogled na obzor New Yorka. Posebno volimo dnevnu sobu u kojoj lijep namještaj poziva na razgovor oko kamina s mramornom pločom.

Reci nam: Što mislite o ukupnoj stilskoj estetici ove obnove potkrovlja? Postoje li detalji koje biste voljeli da se drugačije rade? Javite nam svoje misli u komentarima, volimo čitati vaše povratne informacije!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih fantastičnih obilazaka kuća koje smo ovdje prikazali na portalu One Kindesign iz portfelja arhitekata ovog projekta, Smiros & Smiros: Bezvremenska kuća u stilu šindre s prekrasnim pogledom na Long Island Sound i kućicu u stilu šindre Quaint u New Yorku dobiva zapanjujuću preobrazbu.

moderna-potkrovlje-dnevna soba

moderna-potkrovlje-blagovaonica

moderna-potkrovlje-blagovaonica

moderna-potkrovlje-kuhinja

moderna-potkrovlje-kuhinja

moderno-potkrovlje-spavaća soba

moderno-potkrovlje-spavaća soba

moderno-potkrovlje-spavaća soba

moderno-potkrovlje-kupaonica

PRIJE OBNOVE

moderan-potkrovlje-prije-obnove

FOTOGRAF Durston Saylor

One Kindesign je primio ovaj projekt na našoj stranici prijava. Ako imate projekt koji želite prijaviti, posjetite našu stranicu za predaju na razmatranje!

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *