Home / uređenje dnevnog boravka / Summer Edit: Haljine – Crystalin Marie

Summer Edit: Haljine – Crystalin Marie

Nije ljeto bez haljina, zar ne? Da budem iskren, već sam kupio dovoljno haljina da mi potraju ostatak godine, ali kad je to sve što stvarno odgovara, smijete malo pretjerati, ha. Toliko sam slatkih haljina objavio na blogu i u aplikaciji LTK, ali sve se super brzo rasproda. Nedavno sam naručio pregršt novih haljina od Nordstroma i uzbuđen sam što ću ih podijeliti s vama. Nordstrom uvijek ima tako velik izbor haljine, kako po visokim, tako i po niskim cijenama. Imaju sve od ležeran haljina, do svatovi i majka mladenke haljine, do savršenih koktel haljina. Dijelim 5 haljina koje će vas provesti kroz ljetne mjesece.

Nikad ne mogu reći ne bijeloj vezenoj haljini. Bijele haljine su moja slabost, dodajte malo vezenih detalja i gotovo je. The Byrd Broderie Anglaise Midi haljina od Ba & sh-a je tako lijepa i ugodna. Nisam očekivao da će biti ovako ugodno. Malo je prostran, s mojom kvržicom, pa ako ste između veličina ili ako želite da stane što ugodnije, možete smanjiti veličinu. Apsolutno volim dužinu mog sitnog okvira od 5 stopa. Bez opšivanja, bez pranja i sušenja, udara me na savršeno mjesto duž noge. Nikad prije nisam nosio Ba & sh, ali mogu reći da je kvaliteta izvrsna, a već sam obožavatelj.


Haljina s oznakom ASTR xs – Mislila sam da mi je ova haljina možda previše napuhana, ali zapravo lijepo leži. Ima osobnu teksturu i sjaj, a kad se krećete, stvara buku. Samo nešto što treba imati na umu. Xs odgovara vrlo TTS-u, pa bih rekao da je izvrstan za male osobe! Bend tik ispod grudi malo je pripijen, ali ja se također širim posvuda, pa bih mogao biti samo ja, hahaha. Obložena je, ali goli donji veš je vjerojatno najbolji.

Reformacijska haljina xs- Reformacija mi je uvijek hit ili promašaj i bila sam ugodno iznenađena ovom haljinom. Bijelo-plavi cvjetni slatki su i ljetni, ali nisu na vrhu. Duljina je velika na petite. Kaiševi ipak dugo traju. Vidio sam mali trik Jeana iz Extra Petite, pa ću ga isprobati prije nego što odlučim zadržati ili vratiti. Toliko volim print i stil i treba mi još nekoliko kratkih haljina u ormaru.

Velika haljina 0 – Ova haljina je san! Ovo nije vaša prosječna haljina u ginghamu. Mekan je, lagan i lijepo teče. Skupo je, ali je tako lijepo i osjeća se tako dobro na tijelu. Remenovi su podesivi, što je uvijek plus za sitnice. Nosim najmanju veličinu i to će raditi tijekom moje trudnoće i nakon nje. Ako ste razmišljali o ovoj haljini, krenite!

Staud haljina xs – Ovu haljinu promatram već više od godinu dana. Jednostavno volim oblik, detalje i siluetu. Tako je jednostavno, ali tako povišeno. Nažalost, dugo je na mom kadru, ali još uvijek raspravljam želim li ga zadržati, oprati i osušiti, u nadi da će se malo smanjiti. Ovaj je stil izvrstan za rastuću kvrgu, a džepovi su velika prodajna točka. Također bih trebao spomenuti, i ovo možete nositi kao pokrivač!


Posebno hvala Nordstrom za partnerstvo na ovom postu.

About admin

Check Also

Uređivanje vikenda: prodaja + krađe

Ovaj nadolazeći tjedan započinje Nordstromova godišnjica rasprodaje koji ću detaljno pokrivati ​​od ponedjeljka i zasigurno …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *