Home / kućni dekor / Stolice s mojim životinjskim tiskom – brza preobrazba

Stolice s mojim životinjskim tiskom – brza preobrazba

Prošli sam tjedan spontano odlučio obnoviti par stolica koje sam zgrabio na rasprodaji u dvorištu prije nekoliko godina. Skupljali su prašinu u našoj garaži i zauzimali prostor (Emmett me počeo premještati ili ih se riješiti). Miješali smo namještaj u našem domu i uredskom prostoru, pa kad sam trebao nekoliko dodatnih stolica, izvukao sam ih iz naše garaže. Ipak im je trebala ozbiljna pomoć. Prilično sam siguran da su krenuli prema kontejneru prije nego što sam ih spasio na rasprodaji u dvorištu. Kliknite da biste vidjeli prije i poslije, kako su se razvili, a ja ću povezati neke od svojih tutorijala za namještaj i presvlake unutar ovog posta! Također možete sagu o preuređivanju stolica u video obliku pogledajte ovdje.

Stolice s mojim životinjskim tiskom - brza preobrazba Ovako su izgledali prije. Bili su prilično izudarani, prljavi i molili su za preobrazbu! Ja sam naivčina za brz, lagan projekt. Mnogi od vas su slali poruke moleći me da obnovim drvo, i premda mi se sviđa ideja i drveni ton je zapravo jako lijep – osjećali su se predaleko za vrijeme i energiju koje sam morao u njih uložiti. Isprobao sam lakove za namještaj, ulje, olovke za mrlje i činilo se da ništa ne pomaže drvu. Bilo je usitnjavanja, manjeg cijepanja i nagrizanja – i iskreno, jednostavno mi se nije dalo staviti toliko sati u ove stolice. Držao sam se svog prvobitnog plana boja kako bih nastavio dalje. Htjela sam obojati okvir stolice u crno kako bih doista naglasila prekrasan zaobljeni oblik – veliki kontrast je sjajan način za to! Jastuci sjedala također su trebali presvučeni, jer je bilo više zakačenja, mrlja i trošenja.

Stolice s mojim životinjskim tiskom - brza preobrazba Tada su stvari postale zanimljive … Podijelila sam Instagram anketa s pitanjem koja vam se tkanina najviše svidjela – životinjski print ili valovita teksturna tkanina? 70% glasalo je za valovitu tkaninu, a preostalih 30% glasalo je za životinjski otisak. Ponekad je potrebno pitati ili netko izabrati stvar koju NE ŽELITE shvatiti što želite. Ovo se dogodi cijelo vrijeme kad se Emmett i ja odlučujemo za večeru … to ga nervira bez kraja.

Emmett: Što želiš za večeru?

Mi: Ne zanima me.

Emmett: Ok, tacos je!

Mi: Zapravo, mislim da tjestenina zvuči bolje.

Emmett: Ok, znači, stalo vam je !!

Ovo je bio isti scenarij. Haha! Može li se netko povezati? Žao mi je većine koja je glasala za prekrasnu valovitu tkaninu. Životinjski print jednostavno se osjećao poput mene … bio je to pravi potez za ove stolice i naš dom.

Stolice s mojim životinjskim tiskom - brza preobrazba: roomfortuesday.com Ostao mi je ostatak boje iz drugog projekta, pa sam na kraju koristio Krylon specijalni lak u crnom. Svidjela mi se ideja sjajnog završnog sloja. Imam tone tutorijala za boje (slobodno ih pregledajte ovdje). Upravo sam nanio boju u tankim, ujednačenim slojevima. Predlažem prethodno lagano brušenje, ali ponekad sam lijen i preskočim taj korak (to je ovdje bio slučaj)… zasad se ne kajem, ali radite onako kako KAŽEM, a ne kako činim. Haha!

Stolice s mojim životinjskim tiskom - brza preobrazba Sljedeće je bilo vrijeme za presvlačenje sjedala. Ovo je moj najdraži dio procesa! Evo mog provjerenog i uputstva za presvlačenje sjedala na stolici.

Stolice s mojim životinjskim tiskom - brza preobrazba: roomfortuesday.com Posljednji sam put pregledao tkaninu i još uvijek sam bio uvjeren da je tkanina sa životinjskim uzorkom pravi potez za ove stolice, pa sam krenula zajedno s planom. Imao sam puno pitanja o izvoru tkanine, a ovaj je stigao iz lokalne trgovine – žao mi je!

Stolice s mojim životinjskim tiskom - brza preobrazba: roomfortuesday.com Jeste li spremni za prije i poslije? Bum! MNOGO bolje izgledaju. Osjećam da imaju više stila i osobnosti! Moram reći, čak su i bolji u osobi.

Stolice s mojim životinjskim tiskom - brza preobrazba: roomfortuesday.com Ovo je za mene bio zabavan kreativni projekt. Podsjeti me da se odmaknem od svog računala i napravim još toga u godini koja dolazi, u redu ?! Drži me za to!

Stolice s mojim životinjskim tiskom - brza preobrazba: roomfortuesday.com Što misliš? Jeste li na mojim stolicama – iako sam se protivio većini? Ne mrzi me! Znam da životinjski tisak nije za svakoga. Haha! Nadam se da je vaš tjedan sjajno počeo. Neka vam je dobra!

Mogli biste i voljeti

 • Makeover stolice na vrtu - roomfortuesday.com

  Ako slijedite Instagram, već znate za popločane stolice od kovanog željeza koje sam unaprijedio na Facebook Marketplaceu prije nekoliko tjedana (ovdje su spremljene u vrhunac). Imao sam…

 • Naš Vintage blagovaonski set za transformaciju + Savjeti za restauraciju - roomfortuesday.com

  Već gotovo dvije godine živimo u svom domu, a da nismo pojeli niti jednu večeru za trpezarijskim stolom unutra. Obično jedemo u podrumu na pultu ili vani …

 • Ažuriranja podrumske sobe za medije + Noć filma - roomfortuesday.com

  Prošlo je gotovo pet mjeseci otkako sam našem podrumskom životnom prostoru (ili sobi za medije, kako ga ja volim nazivati) dao preuređenje. Možete kliknuti ovdje da biste ga vidjeli, …

 • Naša preobrazba nadstrešnice - roomfortuesday.com

  Za početak ću reći da nadstrešnica za automobil nikada nije bila prostor za koji sam mislio da ćemo se boriti. Plan nam je uvijek bio zamijeniti garažom čim proračun dopušta, …

About admin

Check Also

Rustikalna francuska seoska kuća sa suvremenim štihom u Kaliforniji

Ovu izvrsnu rustikalnu francusku seosku kuću dizajnirao je Fergus Garber arhitekti, smješten u Woodsideu, gradu …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *