Home / spavaća soba dekor / Sretni horoskopski znakovi: određuju li vam zvijezde sreću?

Sretni horoskopski znakovi: određuju li vam zvijezde sreću?

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Morat ćete zadržati ova tri znaka za putovanje u Vegasoni su najsretniji znakovi u zodijaku! Iako su njihove osobnosti mahnito različiti (pogotovo naša prva dva), svima im je zajednički planetarni utjecaj koji im daje ekstra sreću. Smatrajte me ljubomornom AF.

Što se tiče “sreće” i zodijaka, postoji jedan veliki igrač na kojeg uvijek moramo pripaziti: Jupiter. Ovaj divovski planet utjelovljuje sve o sreći – kad čitam nečiju astrološku kartu, uvijek pogledam njihov položaj na Jupiteru kako bih dobio uvid u to koliko dobro (ili loše) može biti njihovo svojstveno bogatstvo. Na primjer, ako nečiji natalni Jupiter sleti u znak Blizanaca, mogao bih pretpostaviti / naslutiti da će njegovo bogatstvo proizaći iz toga što je društveno i odlazno.

Budući da kontrolira kozmičku sreću, Jupiter se ogleda u svakom od ova tri sretna znaka. Prvi znak koji sam odabrao kao najsretnijeg je izravno kojima vlada Jupiter (Vjerujte mi, ovaj znak je eksplozija koju treba zadržati!). Drugi najsretniji znak bio je jednom vladao je Jupiter, ali sada tvrdi da je Neptun njegov matični planet. I konačni (Wild card!) Sretni znak pomaže uzvisiti Jupiter – malo više o tome u nastavku.

Zapamtite – samo zato što se vaš znak ne pojavljuje na ovom popisu, ne znači da niste blagoslovljeni dobrom srećom. Nismo samo naši sunčani znakovi – imamo utjecaj svih ostalih planeta u našoj karti.

Savjet: ako vaš natalni Jupiter padne u bilo koji od ovih znakova … sretno!

STILEKSTAR |  Horoskopski znak Strijelac

Adobe. Dizajn: Cierra Miller / STYLECASTER.

Strijelac

Strijelac je najsretniji znak u zodijaku. Oduvijek sam bio u strahu od toga koliko Strijelci mogu pobjeći. Oni su stereotipni lutalice i avanturisti dvanaest znakova i imaju veliku sreću uhvativši svoje letove samo u kunu vrijeme ili pronalazak prijatelja za putovanje na trenutak.

Progib je promjenjiv znak, što znači da znaju kako ići s protokom, ali imaju i ozbiljan pogon (Hvala, vatreni element!) Koji pomaže u napajanju njihove sreće. Strijelci ne dopuštaju samo da im dođe srećaoni rade za to.

STILEKSTAR |  Horoskopski znak Ribe

Adobe. Dizajn: Cierra Miller / STYLECASTER.

riba

Ribe moraju biti drugi najsretniji znak u zodijakui potajno imaju nešto zajedničko sa Strijelcem. Dok mnogi moderni astrolozi vjeruju u to Neptun vlada Ribama (što je moje mišljenje), drevni astrolozi vjerovali su u to Jupiter vladao ovim znakom.

Zbog ovog jupiterijskog utjecaja, Ribe su sretne patke baš poput Strijelca. Za razliku od Saga, međutim, Ribe ne koriste sila skupiti sreću. Dapače, oni koriste svoje intuicija (Pročitajte: magija!) Za jahanje na valovima sreće.

STILEKSTAR |  Horoskopski znak Rak

Adobe. Dizajn: Cierra Miller / STYLECASTER.

Rak

Rak je horoskopski znak—In moje mišljenjes najhromijim ugledom. Oni su (pogrešno) stekli reputaciju plačljivih kućnih tijela. Dok su Rakovi svibanj imaju jake veze s udobnošću i domom, izvrsni su i u manifestacijama i u stvaranju sreće!

Njihova kardinalna priroda daje im nagon, a intuicija usmjeravanje. Za dodatni poticaj sreće, naš prijatelj Jupiter je uzvišen u znaku Raka, što znači da Jupiterova energija rezonira s energijom Raka. Volim to za tebe, Rak!

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Više od 25 frizura s kratkom kosom

Jeste li ljubitelj kratke kose? U stvari, postoji toliko mnogo frizura koje možete učiniti s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *