Home / spavaća soba dekor / Šminka Selene Gomez savršeno se uklopila u njezinu haljinu s crvenog tepiha

Šminka Selene Gomez savršeno se uklopila u njezinu haljinu s crvenog tepiha

Nedjelja navečer bilo je snimanje filma VAX LIVE: Koncert za ponovno ujedinjenje svijeta, voditeljica Selena Gomez. Na koncertu koji će se emitirati 8. svibnja nastupili su Jennifer Lopez, Foo Fighters, J Balvin, HER i drugi. Domaćin je zapanjujuće izgledao i na crvenom tepihu i na glavnoj pozornici. Gomezova šminka sadržavala je zadimljeno oko u prekrasnoj ružičastoj nijansi koja je nježno odgovarala njezinoj crvenoj haljini. Stvorio ju je njezin dugogodišnji šminker Hung Vanngo.

Vanngo je, naravno, koristio Rare Beauty proizvode, iako još nije pao koji točno. (Ne brinite – pogodit ćemo.) Slinimo se nad zadimljenim mačjim okom u toplim tonovima. A ta gola usna? Savršenstvo. Gomezinu novu plavu kosu povukli su natrag, a komadići prirodnog izgleda padali su joj na prednji dio lica. Možete zahvaliti frizerki Marissi Marino na lijepom izgledu koji omogućuje da se šminka (i taj choker!) Istaknu.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Manikir Tom Bachik dao je Gomezu one hladne crno-bijele nokte. Za reviju je i nokte Jennifer Lopez. Nije iznenađujuće, izgledala je i nevjerojatno.

Ako želite dobiti sličan izgled Gomezovim trendi toplim očima, možete isprobati Rare Beauty by Selena Gomez
Paleta sjenila Discovery (29 USD na Sephora) i / ili bilo koje boje osjetljive na tekuće sjenilo, posebno Nearly Rose.

Sephora.

Svakako podesite zvuk u subotu, 8. svibnja na ABC-u, CBS-u, FOX-u, iHeartMediji, YouTubeu i drugima, kako biste vidjeli Gomeza i J.Lo-a i sve slavne u akciji za veliku svrhu.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

HipDot Clueless Collab odobren je od Cher Horowitz

Uvijek možemo računati da će nam HipDot donijeti istinski kultnu suradnju. Razmislite samo o kolekcijama …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *