Home / spavaća soba dekor / Šminka glazbenog videa Lil Nas X-a ‘Montero’ je tako dobra

Šminka glazbenog videa Lil Nas X-a ‘Montero’ je tako dobra

Lil Nas X ispustio je svoj najnoviji glazbeni video za “Montero (Call Me by Your Name)” u četvrtak navečer i ne postoji li puno o čemu razgovarati. Reper bubnja gitarom u novo zamišljenom Edenskom vrtu glasovnim snimkama kako bi obožavateljima poručio da se više ne skriva, ni sebe ni svoju seksualnost. U jednom trenutku na videu Lil Nas X-a pojavljuje se u više šminka, dok dva Lil Nas X-a odjevena u traper vuku ružičasti Lil Nas X odjevenog u krzno kako bi se okovala.

“Montero” je neuobičajeno neobičan, od teksta do slatke note koju je Lil Nas X napisao svom mlađem sebi, a koju je objavio na Instagramu. Ne suzdržava se ni s garderobom. Šminker i ambasador umjetnosti KVD Beauty Global Veritas Anthony Nguyen bio odgovoran za šminku. Ističu se dva izgleda: ružičasta i plava šminka.

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

YouTube.

Za oba izgleda, Nguyen je koristio TikTok virusni balzam za podlogu za usavršavanje kože Apple Apple (38 USD na Ulta). Za plavi izgled pomiješao je Super Pomade Vegan Eyeliner, sjenilo i pigment za obrve (20 USD na Ulta) sjeni White Out i Satellite kako bi odgovarao traperu. Upotrijebio je nijansu Graphite za obrve Lil Nas X-a.

Umirete nad ružičastim sjenilom? Nama isto. Nguyen je upotrijebio Dazzle Vegan Stick za sjenila u polju snage (22 USD na Ulta).

Naravno, ovo nisu jedini snimci koji vrijede nesvjestice u videu. Pričekajte dok ne vidite crvene pletenice koje on ljulja dok je na striptizetu i dajući Sotoni ples u krilu. (Da. Sve je.)

Lil Nas X je nacionalno blago. Kada smo zadnji put dobili video koji je ovaj umjetnički ispunjen simbolikom, a umjetnik također poslužuje šminkerske lookove i ima snažnu poruku? Beyoncé je jedina koja je uistinu učinila isto. Vrijedno je pogledati cijeli video, gore.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *