Home / spavaća soba dekor / Smeđa kapuljača s kapuljačom Gap Arch: Kupite pretprodaju odmah

Smeđa kapuljača s kapuljačom Gap Arch: Kupite pretprodaju odmah

Mnogo je “šepavih” komada iz mog djetinjstva za koje nikada nisam mislio da će se vratiti, ali Gap trenirke svakako ima prvo mjesto na popisu. Ne mrzite me, obožavatelji Gapa, i ja imam lijepu nostalgiju za izgledom! Ipak, nikad nisam o tome razmišljao cool, pa kad su proizvođači ukusa Gen Z počeli opsjedati ove dukseve s logotipom, znao sam da je samo pitanje vremena kada ću i sam poželjeti jedan. Nazovite me naivcem za dobar trend! Zvali su me gore.

Odstupam – Gap je jutros najavio prvijenac potpuno nove kapuljače Arch Logo, dostupne za predbilježbu dok govorimo. Kao što je povratak siluete neočekivan, tako je i najpopularnija nijansa sezone: smeđa. Imajući ovo na umu, sigurna sam da niste šokirani kad primijetite da nova kapuljača dolazi u ovoj čokoladnoj nijansi. TBH, to je totalna vibracija.

Nakon vintage verzije ikonične kapuljače u smeđem otvoru u potpunosti virusno na TikTok početkom ove godine preprodavači su počeli prevrtati old-school majice Gap za cijenu do 300 dolara po komadu. Srećom, kupci sada mogu kupovati marku izravno tijekom ovog smanjenog izdanja. I dok smeđa iteracija neće dugo trajati, puno je prilika za kupnju putem.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu unutar ove priče, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Ljubaznošću Gap.

Uz ograničeno izdanje smeđa trenirka u pretprodaji, Gap također najavljuje Natječaj Gap Hoodie Color Comeback, kampanju koju predvodi TikTok, a koja će omogućiti brendu da pokreće ideje za nove boje, koji će biti objavljeni negdje ove jeseni.

Ako smeđa nije vaša brzina, sudjelovanje u natjecanju je ključno! I TBH, ove kapuljače izgledale bi dobro u bilo kojoj boji. Osvrt na povijest Gapa pokazuje da je uradak prvi put debitiran 1995. godine kada je bio dostupan u crvenoj, mornarskoj, crnoj i sivoj boji u kategoriji Dječaci i Bebe. Tek je 1998. godine predstavljena muška verzija – a ženska paleta nije dobila vlastitu kapuljaču Arch Logo do 2010. Nije li to bilo otprilike prije pet minuta ?!

U svakom slučaju, izgled se vratio i spreman sam i spreman nagnuti se. Ako se i vi osjećate isto, krenite na web mjesto Gap i ASAP uhvatite svoju vlastitu pretprodajnu kapuljaču u pretprodaji (ili možete ugrabiti nekoliko ostale boje u prodaji upravo sada). I ne zaboravite zaustaviti pomicanje TikToka na nekoliko sekundi kako biste im pomogli da odaberu i neke nove nijanse!

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *