Home / kućni dekor / Službena ažuriranja dnevne sobe – Blog za utorak

Službena ažuriranja dnevne sobe – Blog za utorak

Službeno živimo s našim „dovršenim“ ili obnovljenim formalnim dnevnim boravkom već više od godinu dana. Zaista ne bih ništa promijenio, što puno govori jer taj prostor koristi tonu koristi! Osjećam se kao da je naša kuća posljednjih nekoliko mjeseci u stanju promjene. Selim sve iz svog kućnog ureda kako bismo mogli započeti demonstraciju, premetali smo stvari oko postavljanja privremenog radnog prostora, a također smo pokušavali opremiti našu poslovnu zgradu, jer smo puno trošili vremena tamo u posljednje vrijeme. U osnovi, naš se namještaj mijenja, a mi smo nedavno dodali nekoliko novih komada koji su završili u našoj službenoj dnevnoj sobi. Ovdje izgleda prilično drugačije, pa sam zaključio da je ažurirani post na blogu u redu. Kliknite sve formalne novosti iz dnevne sobe, potražite izvore i pogledajte kako to danas izgleda!

Evo malog podsjetnika odakle je započeo ovaj prostor prije nego što smo ga obnovili … više možete vidjeti prije slika i poveznica na postupak u mom početnom objavi.

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comOva je soba bila prilično osnovna i dosadna. Nedostajali su i razmjeri i funkcionalnost. Dodali smo ugrađeni za pohranu, zamijenili podnice, kamin i dodali mlinske radove. Danas se čini kao potpuno drugačija soba i iskreno je teško se sjetiti kako je izgledalo kad smo se uselili.

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comOvaj životni prostor koristimo često – više nego što sam mislio da ćemo. Smješten je u središtu naše kuće na glavnoj razini i zauzima tonu prometa. Također premošćuje kuhinju i blagovaonicu s dvorištem, pa psi neprestano ulaze i izlaze. Evo vašeg prvog zavirenja na našu novu PLAVI sofu …

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comGovoreći o psima i novoj sofi, pobrinuo sam se za odabir izdržljivih tkanina koje će izdržati život naših pasa … jer budimo stvarni – oni vladaju ovom kućom. Dozvoljeni su za namještaj, a mi ih uživamo gužvati na sofi i stolicama, pa je bilo važno odabrati odabir koji će se tijekom godina dobro nositi. Krenuo sam putom namještaja po mjeri i naručio sofu Djevojački dom. Zapravo surađujem s njima kako bih podijelio više o procesu prilagodbe – pa pratite detaljan post na blogu ovog proljeća!

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comZaljubila sam se u kauč Carmine i naručio u plavom moheru od škriljevca – u osnovi je to kauč iz mojih snova! Moher mi je možda možda najdraži materijal. Također volim valjanu i nabranu englesku ruku s čistim linijama. Osjeća se prilagođeno, iskreno je vrlo ugodno i lijepo se drži do sada za Cash & Crosby. Stvarno sam želio udarac plave boje u dnevnoj sobi kako bih nastavio onu hladnu paletu iz naše kuhinje. Čini da prostor lijepo teče i osjeća se kohezivnije, u pogledu palete boja.

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comNakon što smo premjestili prethodnu sofu u naš ured, a stare okretne stolice u drugu sobu u našoj kući, dnevni boravak na katu u biti je bio prazan. Tada sam naručio dva nove okretne stolice za prostor- jer je ta funkcija savršen za naš tlocrt. Možete se okrenuti prema vatri ili prema sofi kako biste održali razgovor. Zauvijek ću biti ljubitelj vrtljivih stolica zbog njihove svestranosti.

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comSletio sam dalje okretna stolica Dune u platnu za izvedbu i to bi mogle biti * najudobnije stolice * u kojima sam ikad sjedio (ozbiljno). Jednostavno u njih toneš poput oblaka! Oboje ih volimo Emmett i ja, i više se osjećaju poput ležaljke u usporedbi s našim prijašnjim okretačima – nešto u što biste satima mogli ugodno sjediti.

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comTakođer bih trebao spomenuti, izvedbena tkanina je božji dar i potreba u našoj kući. U podrumu imamo bijelu sofu, a sada ove bijele okretne stolice. Siguran sam da naši prijatelji i obitelj misle da smo ludi jer su psi u osnovi zatražili naš namještaj, ali tkanina ne odgovara njihovim blatnjavim šapama. Dolazi odmah jer se ne upija. U ovom postu na blogu možete saznati više o tome kako biram trajne tkanine i tkanine za performanse! Crosby očito ima novo omiljeno mjesto u našoj kući … isprva sam ga pokušala odbiti od stolica, ali na kraju sam odustala. Tu provodi mnogo sati spavajući.

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comTakođer sam zamijenio prostirku s našeg područja. O tome možete pročitati u ovom blogu – i vidjeti mojih 20+ opcija za ovu sobu. Osjećam se stvarno zadovoljno načinom na koji su se stvari spojile nakon što je stigao novi namještaj. To mi je dalo motivaciju da napravim neke promjene.

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comOva se soba i dalje osjeća vrlo sretno, svijetlo, ugodno i sofisticirano – a to su sve stvari kojima sam se u početku nadala. Ova mi se paleta boja sviđa više od naše prethodne verzije – jer se čini skladnijom s našom kuhinjom i blagovaonicom.

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comNapokon sam našla vremena za redizajn našeg ugrađenog praznika. Bili su prekrasni za božićno vrijeme, ali bio sam spreman za promjenu. Dodao sam neke nove knjige, umjetnost, i kako bi Emmett rekao, “to je još malo zatrpalo”. Haha! Prilično sam sigurna da se šalio. Volim policu s knjigama u stilu s MNOGO knjiga. Provjerite neke od mojih savjeta za oblikovanje polica u ovom postu ako vas zanima postizanje slične estetike!

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comTakođer sam oblikovao neke nove favorite iz naša trgovina. Uvijek me zapanji da mali pribor može napraviti veliku razliku u cjelokupnom izgledu prostora. Ponekad, ako pokušavam osvježiti sobu ili zamijeniti stvari, potrebno je samo 20 minuta stiliziranja ili mijenjanja stvari.

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comMoji pouzdani, štedljivi pomoćni stolovi još uvijek postoje! TEŠKI su mramorni stolovi koji okružuju sofu. Oni su prošle godine pronađeni na Facebook Marketplaceu, kao i naš ovalni ovalni stolić Ethan Allen.

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comU posljednje vrijeme imamo snijeg na tlu i naš kamin radi prekovremeno. Donosim svoj laptop u ovu sobu kako bih radio blizu vatre u jednoj od udobnih zakretnih stolica. Ova se soba odjednom ponovno osjeća potpuno novom i volio sam više vremena provoditi ovdje! Ako razmišljate o preslagivanju namještaja ili zamjeni stvari u vašoj kući – savjetujem vam da se odlučite za to … pogotovo ako biste iskoristili promjenu krajolika!

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comUvijek dobijem puno izvornih pitanja, pa ću sve povezati u donjem pregledu.

Kliknite izravno na stavke koje ćete preusmjeriti na izvor – ili upotrijebite numerirane veze ispod kolaža za kupnju …

01: grede // 02: okruglo ogledalo // 03: sconces // 04: stablo umjetnog fikusa // 05: vapnenački kamin // 06: mali pijedestal od kamena // 07: zebra otoman // 08: prostirka od ovčje kože // 09: lanac od crnog mramora // 10: tkanina za draperiju // 11: tkana rimska sjena // 12: svjetla galerije // 13: bijeli kvarcni podmetač za čaše // 14: raspored tulipana // 15: sićušna glazirana žardinjera // 16: ručno izrezbarena drvena kugla // 17: rebrasti stakleni fenjer // 18: podna svjetiljka // 19: karmin kauč // 20: vintage ethan allen stolić za kavu // 21: zakretna stolica od dina // 22: površinski sag // 23: kapanje umjetničkih djela // 24: okovi za vrata // 25: alabaster stolna svjetiljka // 26: polumjesec stol // 27: Uradi sam tekstualna umjetnost // 28: podovi od tvrdog drveta od riblja kost // 29: okrugla kapica kapica // * nije na slici: pokrovano mramorno jelo

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comTrebamo li ponovno posjetiti još jednu prije i poslije slike prije završetka ovog posta? Mislim da jesam! Druga velika transformacija u ovom prostoru bio je kamin – nekada je izgledao ovako …

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comUklonili smo tepih, pločice i postojeći kamin te ga zamijenili ova krečnjačka ljepotica. Umetak je plinski, tako da se lako može uključiti i isključiti daljinskim upravljačem. Prilično je prikladno prilagoditi visinu plamena, temperaturu, toplinu itd. Danas to izgleda ovako …

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comTakođer smo postavili tvrdo drvo, lajsne za ploče, grede i dodali par svjetiljki do zida kamina. Nedavno sam preuredio kamin i zabavio se ponavljajućim oblicima kugle. U posljednje vrijeme primjećujem moderne, geometrijske oblike i u potpunosti se uklapam u taj trend.

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comJesam li što propustio? Javite mi ako imate pitanja u odjeljku za komentare ispod! Rado bih čavrljao o stylingu, našem novom namještaju ili bilo čemu drugom o čemu vas zanima kada je u pitanju ovaj prostor.

Službena ažuriranja dnevne sobe - roomfortuesday.comOsjećam se jako dobro zbog ove sobe dok ulazimo u obnovu mog ureda! To je poput školjke koja mi je trebala prije (prašina od suhozida) oluja započinje u drugoj sobi. Hah! Zamišljam da ćemo ovdje, ovog vikenda, pripremiti koktele za Valentinovo uz vatru. Živjeli za to! Neka vam je dobar, prijatelji.

Mogli biste i voljeti

 • Kada je soba završena? - roomfortuesday.com

  Ovo je bio zabavni post sa zahtjevom čitatelja s pitanjem: “Kada je soba gotova?” Kako se zna? Je li ikada stvarno završeno? Je li cilj stvoriti gotov prostor koji …

 • 2020: Pregled godine - roomfortuesday.com

  Kako smo blizu Božića i kraja još jedne godine, uživam gledati unatrag kako bih razmišljao. Moja je godišnja tradicija sabirati 10 najboljih postova na blogu svake godine (zvani VAS …

 • Otkriva se mojih 5 omiljenih najdražih soba (i Emmettova!) - roomfortuesday.com

  Otkako smo ovaj tjedan postigli prekretnicu, osjećam nostalgiju i vrijeme sam provodio prebirući po arhivi utorka. Dok smo Emmett i ja večerali jučer, ja …

 • Svečana dnevna soba: Izazov za jednu sobu - 1. tjedan - roomfortuesday.com

  Ludo sam uzbuđena što ću ove jeseni sudjelovati u One Room Challengeu kao istaknuti dizajner! Riješio sam se dvije sobe (ove kupaonice i praonice rublja) kao gostujući dizajner u …

About admin

Check Also

Rustikalna francuska seoska kuća sa suvremenim štihom u Kaliforniji

Ovu izvrsnu rustikalnu francusku seosku kuću dizajnirao je Fergus Garber arhitekti, smješten u Woodsideu, gradu …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *