Home / spavaća soba dekor / Slanje SMS-ova vs. Stvarni život: Zašto muškarci drugačije komuniciraju na mreži?

Slanje SMS-ova vs. Stvarni život: Zašto muškarci drugačije komuniciraju na mreži?

Ako me karantena koja me prisiljava da se oslanjam na aplikacije za sastanke kako bih upoznao ljude naučila jednom, to je da razgovor s nekim preko tekstualne poruke pruža apsolutno nula uvid u to kako bi mogao proći razgovor u stvarnom životu s tom istom osobom. Tko je znao?! Ne ja, očito. Vratimo se nazad i vidjet ćemo kako sam došao do ove zapanjujuće (možda nekima vrlo očite, ali ne želim je čuti !!) spoznaje.

Znam da sam se neko vrijeme preseljavao u Los Angeles, pa sam poput ambicioznog posjetioca kakav jesam, svoje aplikacije za sastanke postavio na novo mjesto u LA-u otprilike tri tjedna prije preseljenja. Nisam baš pokušavao izlaziti kod kuće u Bostonuto što moram pitati roditelje za auto za spojeve na otvorenom po vremenu od 30 stupnjeva nije baš moja brzina – dakle Mentalno sam napustio Boston i već sam ranije bio u LA-u, dugo šetajući plažom i hodajući s vrućim momkom surferom koje bi se moglo zvati Brody, a prezime Jenner. Samo, znate, u mojoj glavi.

Tako je započela moja potraga za aplikacijom za upoznavanje u LA-u! Na šarki su bila dva tipa koja su mi se isticala već na samom početku; nazovimo ih Tech Guy (jer radi u tehnici, genije) i BH momak (koji je s Beverly Hillsa). Tech Guy mi je prvi poslao poruku, i ne samo da su njegove slike bile vruće, već je djelovao super odlazno i ​​entuzijastično. Bilo je puno uskličnika, šala, dugih odlomaka i pitanja kad smo razgovarali, a kad sam mu dao svoj broj, odmah mi je poslao poruku da napravi plan.

U svom je profilu za upoznavanje primijetio da je srednje dijete jedanaestoro braće i sestara, što sam zabunom (upozorenje spojlera) pretvorilo u “Imam osobnost veću od života”, jer, na primjer, ne trebate li je vani u tako velikoj obitelji? Bila sam sigurna da će se podudarati s mojom energijom na našem spoju, pa sam jedva čekala da ga upoznam.

Veliki sam obožavatelj sarkastičnih i duhovitih zafrkancija, ali također veliki obožavatelj komplimenata.

BH momak je s druge strane bio potpuno suprotan Tech Guyu. Njegova uvodna crta na Šarkama bila je prilično dobra i pokazao je da je zapravo pročitao moj profil („Pa zbog čega ste suspendirani? Cijelu sam noć budan pokušavajući smisliti razlog“), ali razgovor je odatle nekako zamro kad sam primijetila da ne postavlja puno pitanja ili se stvarno angažira.

Ipak, pozvao me je i dao mi do znanja da razmišlja o meni i da je uzbuđen zbog susreta. Umm, tako slatko ??? Taj posljednji tekst zapravo me uzbudio što sam ga upoznao, unatoč činjenici da je naš razgovor bio meh i da nisam imao pojma kako on izgleda sa njegovih fotografija (kada će muškarci shvatiti da nošenje sunčanih naočala / šešira na svakoj fotografiji ne ide u njihovu korist?).

Veliki sam obožavatelj sarkastične i duhovite zafrkancije, ali jesam također veliki obožavatelj komplimenata, naravno. Pa iako BH Guy i ja nismo imali sjajnu zafrkanciju, pustio sam je jer je bilo jasno da je već opsjednut mnom. Šalim se, nekako.

Jutro nakon što je moj let za LA sletio, BH Guy mi je poslao poruku. “Dobro jutro. Drago mi je što znam da ste u blizini 🙂 ”. Slatko, ali nije zvučalo kao da je imao namjeru napraviti plan sa mnom. Zašto mi SMS to, sad da sam napokon u LA-u, bez učvršćivanja stvarnih planova ?! Ako sam nešto naučio od svog prethodna iskustva izlaska, to je gledati čovjekove postupke, a ne njegove riječi. Budući da nisam osjećao da poduzima bilo kakvu akciju, odgovorio sam nečim lijepim, a zatim prešao na svoju drugu mogućnostTehnički tip.

O nekoj osobi možete reći sve na način na koji vas pozdravlja.

Imao sam planove da se nađem s Tech Guyem nakon dva tjedna karantene u LA-u. Odlučili smo se prošetati parkom u Marini i bila sam super uzbuđena; definitivno je bio moj predvodnik! Uberom sam krenuo u park oko 18:00 sati, a vani je već bio mrkli mrak. Stigao sam prvi i čekao sam ga kad sam odjednom začuo “hej” iza sebe.

Kunem se, sve o nekoj osobi možete reći na način na koji vas pozdravlja. Zapravo, ako netko želi provesti studiju o ovome, sponzorirat ću je smiješnim memima! LA je skup! U svakom slučaju, odstupam – ovo “hej” potpomognuto je nekom od najzastrašujućih i najobičnijih energija koje sam ikad osjetio. A daleko vapaj od optimističnog, ljubaznog momka kojeg sam očekivala na temelju naših tekstova. Nije se ni nasmiješio! Tech Guy je bio baš … ukočen? Što mi je pak postalo super nelagodno.

Započeli smo šetnju, i premda je ovaj tip zastrašivao AF i nije bio baš odlazan, mogao bih reći da je još uvijek stvarno brižna, zanimljiva osoba. Bio je divlje pametan, ali i skroman, s rubom buntovnosti koju sam mogao naučiti cijeniti. Do kraja spoja bio sam (naravno) zaljubljen. Tech Guya bilo je teško dobiti! Nisam ga mogao shvatiti za svog života i umirao sam da znam više! Pozdravili smo se i rekao mi je da mu pošaljem poruku ako imam pitanja o LA-u. Prirodno, nikad se više nisam čuo s njim. Dobrodošli u Los Angeles !!!

Bila sam super razočarana kako je sve prošlo s Tech Guyem, i uglavnom samo tužna što još uvijek nisam puno znala o njemu. Kako je bilo odrastati s 10 braće i sestara? Bi vas smatrate se zastrašujućim ili samo sramežljivim? S vremenom BH Guy poslao mi je poruku sljedeći tjedan da bih napravio planove – ispostavilo se da je imao COVID, zbog čega uopće nije učvrstio planove – bila sam preko cijele ideje. Već sam bio na jednom lošem spoju u LA-u, a BH Guy se doimao tako zakopčanim zbog teksta.

Samo se nešto zbog njegove sintakse činilo da se i on čini formalne. Govorio je stvari poput: “Kako te izgleda subotnje jutro, Sydney?” i, „Radoznao gdje živiš. Bio bih sretan da nas ugosti na piću ”. Koristio je zarezima? I govoreći riječi poput domaćin? Znam da sam oštar (ne baš najnovije vijesti) i da je samo bio komunikativan, ali osjećala sam se kao da pošaljem poruku 85-godišnjaku. Ipak, trebala mi je pažnja s Tech Guya, pa sam s BH Guyem napravila plan za šetnju.

Da znam da ne sudim ljude na temelju njihovog stila slanja poruka, do sada bih se vjerojatno vjenčala u New Yorku.

Kad je došlo vrijeme za naš spoj, nestrpljivo sam čekao BH Guya na uglu (nisam želio da nekoga za koga sam mislio da ću na kraju mrziti zna gdje živim!). Nekako sam se plašila cijele stvari, ali i dalje sam se osjećala ponosnom na sebe što sam poluotvorena. I to se potpuno isplatilo: Kad je BH Guy zaustavio se u svom autu i mahnuo mi sa širokim osmijehom, odmah sam mogao reći da je on normalan i definitivno je ne imati ponašanje 85-godišnjaka. Whaaaat ?! Uz to, bio je super atraktivan! Također whaaaaat ?! Ispostavilo se da je imao osobnost koju sam ja imao pretpostavljeno Tech Guy bi. Da znam da ne sudim ljude na temelju njihovog stila slanja poruka, do sada bih se vjerojatno vjenčala u New Yorku, pomislila sam. Ha!

Osjećao sam se vrlo ugodno s BH Guyem. Bio je prijateljski raspoložen, odlazan, dobar je slušaoc i činio se iskreno zainteresiranim da me upozna. Jesam li bio malo prezadovoljan kad mi je rekao da želi kupiti kuću u području s dobrim školskim sustavom za svoju buduću djecu? Da. Ali, Pokušavam ovdje, a pretjerana nestrpljivost bolja je od uobičajenih nebrižnih, neemocionalnih f * ckboya s kojima uvijek izlazim. Pravo?

Pristao sam otići na drugi sastanak s BH Guyem već sljedeći dan i drago mi je što jesam. To je reklo, Pišem ovu priču u stvarnom vremenu, pa niti jedno od nas nema pojma kako će ovo završiti (volimo misterij !!!). U svakom slučaju, naučio sam a vrlo ovdje je važna lekcija, koja će se držati prosudbe dok zapravo ne upoznate IRL kad procjenjujete nečiju osobnost. Možete na kraju bili jako iznenađeni, baš kao što sam bio s Tech Guyem i BH Guyem! Neka njihovo nasljeđe živi i nadam se da ćete ovu lekciju primijeniti u praksi sljedeći put kad prijeđete udesno.

About admin

Check Also

101 način stiliziranja i ukrašavanja složenih ladica

Složene ladice su uređenje doma morati imati. Pomoću njih možete postaviti ton za praznike i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *