Home / spavaća soba dekor / Shanna Moakler ‘Hurt’ Travisa Barkera, Kourtney Kardashian Dating

Shanna Moakler ‘Hurt’ Travisa Barkera, Kourtney Kardashian Dating

Previše blizu za udobnost. Shanna Moakler je “povrijeđena” zbog datuma sličnog izgleda Travisa Barkera i Kourtney Kardashian. Izvor je rekao Peopleu u srijedu, 21. travnja, da je Shanna – koja je bila u braku s Travisom od 2004. do 2008. – “prešla” od svog bivšeg supruga, ali to ne znači da je gledanje s novom djevojkom manje neugodno.

“Shanna se preselila iz Travisa, ali bilo je štetno što je sve što je radio za Kourtney radio za nju, poput aviona koji je letio iznad glave, cvijeća. Sve je potpuno isto ”, rekao je izvor narod.

PDA na koji se poziva upućeni je kada je glazbenik Blink-182 18. travnja odnio zvijezdu Keeping Up With Kardashians na plažu Laguna u Kaliforniji, za svoj 42. rođendan. Tijekom putovanja, Kourtney je bio iznenađen natpisom o zrakoplovnom nebu na kojem je pisalo: “Sretan rođendan Kourtney”, iznad plaže. Travis je Kourtney također dao masivan cvjetni aranžman, što je pokazala na svom Instagramu.

Ljudski izvor primjećuje da, iako su Travis i Shanna “srdačni jedni s drugima”, još uvijek joj se ne sviđa da se razmeće istim romantičnim gestama koje je činio za nju tijekom njihove veze. “Shanna i Travis međusobno su srdačni i prijateljski raspoloženi – zajedno imaju dugu povijest”, rekao je upućeni. “Opet se preselila iz Travisa i ima svog dečka i život, ali ovo joj samo škodi.”

Shanna i Travis dijele dvoje djece: kćer Alabamu (15) i sina Landona (17). Shanna je također majka kćeri Atiane De la Hoya (22) iz veze s Osarom De la Hoyom. Otkako su Kourtney i Travis počeli izlaziti, djeca glazbenika zbližila su se s djecom reality zvijezde. Kourtney sa svoje strane dijeli troje djece s bivšim dečkom Scottom Disickom: sinove Mason (11) i Reign (6) i kćer Penelope (8).

Iako Shanna želi da se njena djeca slažu s Kourtney, nije joj ugodno vidjeti E! osobnosti darujte svojoj djeci raskošne poklone. “Shanna naravno želi da se njezina djeca slažu s očevom djevojkom”, rekao je izvor, ali kad je u pitanju Kourtney koja svojoj djeci kupuje poklone, “osjeća se nelagodno. Shanna nije toliko bogata i ne može se natjecati s tim. “

Što se tiče Scottovog mišljenja o Kourtneyu i Travisu, izvor je rekao za E! Vijest u siječnju 2021. da se nije iznenadio kad je vidio dva spoja. Kourtney i Travis su susjedi i poznaju se godinama. “Scott je u nekoliko navrata bio kod Travisa i misli da je sjajan momak”, rekao je upućeni. “Zaista je sretan zbog Kourtney i nije iznenađen što se zabavljaju. Kourtney je proveo puno vremena s Travisom i nije mu šokantno što su razvili romantičnu vezu. “

About admin

Check Also

Savjeti za najbolje pakiranje za selidbu

Premještanje kuće je uzbudljivo, ali nitko se tome ne raduje jer je to također stresan …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *