Home / spavaća soba dekor / šest zabavnih horor filmova za streaming

šest zabavnih horor filmova za streaming

ok, pa stvarno ne objavljujem na blogu puno o filmovima i TV-u o kojima objavljujem na instagramu, a pretpostavio sam da mogu i. Znam da se svi ne bave horor filmovima, ali za one koji jesu – mislio sam da bi bilo zabavno napraviti pregled onih u kojima smo nedavno uživali!

svi su ti filmovi “zabavni”, što znači da se nasmiju, a neki od njih uopće nisu zastrašujući, ali svejedno su klasificirani kao horor pa sam ih i ja uključio. ako vas zanima crna komedija / horori, mislim da su svi bili prilično ugodni.

ovaj je film TAKO energičan i super ugodan. volim Stevena Yeuna pa je i to pomoglo. to je ludo, OTT i stvarno nasilno. riječ je o virusu zbog kojeg ljudi gube sve zapreke koje se šire u poslovnoj zgradi nakon što sazna da je upravo izgubio posao.

(streaming na Amazonu)

ovaj film je poput molly mamaca. SLASHER FILM upoznaje GIMNAZIJSKI TINJEDANSKI FILM upoznaje FILM O ZAMJENJIVANJU TIJELA? !!? kako to ne bih volio? iskreno kad gledate onoliko horor filmova koliko i mi, zaista je zabavno gledati nešto drugačije. riječ je o serijskom ubojici koji zamijeni tijela s srednjoškolkom. trebam li reći nešto više?

(mislim da je ovaj još uvijek samo na zahtjev, ali vrijedi ga, hahaha)

rekao bih da je ovo više srednjoškolska mračna komedija, ali riječ je o tinejdžerima koji spontano pale, pa je tehnički to užas. to je također ljubavna priča, a ima djevojčicu iz 13 razloga zašto se tko jako sviđa – reći ću da je imam malo dosadno na pola puta i nisam voljela kasting momka, ali uspjela sam i na kraju sam uživala!

(streaming na hulu)

ok, ovo je također bila više mračna komedija / triler, ali ČOVJEK U KOJEM SAM UŽIVAO. zvijezde su tako dobre i jednostavno sam ih volio gledati (i Bill Skarsgård izgleda najseksi što sam ikad vidio). radi se o ovom kriminalnom paru koji se pokušava sakriti i odabrali su pogrešnu kuću.

(streaming na hulu)

ovo nam se jako svidjelo. smiješno je, stilski i prilično uzbudljivo – radi se o tipu koji želi pobjeći iz svoje prošlosti, pa odlazi u inozemstvo i završi negdje gore.

(čini se i samo na zahtjev)

ok vau da, to je treći srednjoškolski film, hahaha – vole oni srednjoškolski !! mislio sam da je ovaj horor / komediju prilično zabavno gledati. riječ je o dvojici ambicioznih serijskih ubojica koji također pokušavaju biti poznati na društvenim mrežama. to je morbidno, ali ugodno!

(streaming na hulu)


lmk ako gledate bilo koji od ovih i uživate u njima! volio bih znati 🙂

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *