Home / spavaća soba dekor / Scuncijeva suradnja Morgan Simianer ima trendovsku vibraciju iz 90-ih

Scuncijeva suradnja Morgan Simianer ima trendovsku vibraciju iz 90-ih

Nekoliko je stvari koje su nas sve okupile tijekom ranih dana karantene i održale zdravim razumom. Bilo je tu izrađivanje kruha od banana, bojenje kravata i Bodriti na Netflixu, da spomenemo samo neke. Potonji je u naš život doveo obožavatelja Morgana Simianera. Sada se odmara od navijanja da bi surađivala s kultnim brendom ljepote. Simianer je surađivao s Conairom i scüncima na liniji dodataka za kosu iz 90-ih i vrućih alata koje možete nositi / koristiti čak i ako su dani timskog sporta put iza tebe.

“Ova je suradnja tako posebna i bilo mi je drago da mogu pomoći u odabiru svega u ovoj kolekciji, od boja do tkanina”, kaže Simianer STILEKTAR. “Nevjerojatno je moći pomoći u dizajniranju proizvoda i staviti ih na raspolaganje! “

iako Bodriti zvijezda se nije ni rodila do 1997. godine, ona još uvijek ljulja trendove iz 90-ih i Y2K koji su trenutno toliko popularni. Ova zbirka, s razlogom, ima zapadnjačku atmosferu. “Moja inspiracija iza ove kolekcije bila je iskoristiti svoje korijene iz Wyominga, istovremeno dijeleći uvid u moju osobnost”, kaže ona.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Scunci.

“Tako sam uzbuđena što ću napokon podijeliti ovu kolekciju sa svima na kojima se već neko vrijeme radi”, nastavlja Simianer. “Drago mi je što to sada mogu podijeliti sa svima. Jedva čekam da svi uživaju u ovoj kolekciji i da vide ljude koji ih nose. “

Rekao je Morgan Simianer

Scunci.

Kolekcija ne uključuje samo maramice s printom na bandani, neonske kopče za čeljusti i trake za glavu, već i tri prozirna mini bežična vruća alata za oblikovanje u pokretu. Simianer kaže da koristi spirale za vježbu navijanja, obloge za glavu za vježbanje i bežično uvijač za kosu kada treba prilagoditi svoj stil.

Najbolji dio? Dodaci su ispod 10 USD, a vrući alati 40 USD. Postoji tona za odabir, ali u nastavku smo započeli s nekoliko naših omiljenih trgovina.

kopče za kosu scunci

Scunci.

Morgan Simianer xo Štipaljke za čeljust u boji Scunci, 3CT

Vatra je vani. Ove slatke kopče za kandže povlačenje kose učinite izgledom više od potrebe.

kopče za leptir scunci

Scunci.

Morgan Simianer xo Zlatne kopče za čeljust za leptir Scunci, 2CT

Ili idite na svjetlucave kopče za leptir za više Y2K vibracije. Isprobajte onu s polovičnim izgledom u stilu Belle Hadid.

scunci scrunchie

Scunci.

Morgan Simianer xo Scunci Jumbo kravata za bojenje kravate

Preveliki scrunchies uvijek su dobra ideja. Ovaj kravata s printom osjeća posebno nostalgiju.

sconces traka za glavu

Scunci.

Morgan Siminaer xo Čvrsta traka za glavu u obliku trake

Ovaj traka za glavu s trakom za ispis ide tako dobro s trendom čizmica kaubojki iz 2021. godine.

Conair četka za ravnanje

Conair.

Conair Baby Blue akumulatorski češalj za ravnanje

Zagrijane čekinje daju ravni, rezultati bez kovrčanja, s dvije različite postavke topline do 400 ° F. Ova slatka bežična četka traje 20 minuta na punjenju.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *