Home / vjenčanje dekorarions / Savršen prsten za vašu osobnost

Savršen prsten za vašu osobnost

Okrugli i briljantni rez, smaragdni ili ovalni, jedan kamen, dva kamena ili tri ?? Odabir zaručničkog prstena može biti teško, pa je Kaeleigh Testwuide, osnivač i vlasnik tvrtke Dijamantni rezervat, olakšava! Pomaže vam u pronalaženju savršenog zaručničkog prstena za vaš tip enneagrama! Ako niste upoznati s Enneagramom, dopustite da ga razbijemo umjesto vas. Postoji devet različitih tipova koji se temelje na vašoj najosnovnijoj osobnosti. Ideja je da se svatko rodi sa svojim dominantnim tipom.

To se nastavlja dolje u dublje i složenije dijelove vašeg nesvjesnog uma. Možete čak imati i “krilo” sa susjednim tipom, što znači da od te osobnosti posuđujete neke osobine. Međutim, osnovno je pravilo Enneagrama čvrsto: nečija se osobnost ne mijenja od jedne vrste do druge. Kaeleigh je u nastavku detaljno izložio tih devet osnovnih tipova osobnosti, s prekrasnim prstenom koji se poklapa. (Opisi enneagrama potječu iz Institut Enneagram!)

Jeste li spremni saznati više o vašem tipu Enneagrama i provjeriti jesmo li ispravili vaš savršeni zaručnički prsten? Čitajmo dalje!

1. Reformator: Pasijans zaručnički prsten

vrste enneagrama kao zaručnički prstenovi
Racionalni, idealistički tip: načelan, svrsishodan, samokontroliran i perfekcionist.

Reformerova misija da prevlada moralne nedaće i borbu za najviše vrijednosti čini Pasijanski zaručnički prsten savršenim za njih. Postavka pasijansa je elegantna, a pojednostavljena i skromna. Pronalaženje lokalnog draguljara koji bi nabavio dijamant i postavio dijamant bilo bi blisko srcu Reformera, podrška njihovoj lokalnoj zajednici dala bi im sjajan osjećaj korisnosti u njihovoj zajednici.

{prsten za Reformera putem Dijamantni rezervat}

2. Pomagač: Zaručnički prsten iz nasljedstva

nasljedni zaručnički prstenBrižni, međuljudski tip: velikodušan, demonstrativan, ugodan ljudima, posesivan.

Obiteljski zaručnički prsten iz baštine ili dijamant bio bi savršen za pomoćnika. To bi im pružilo sjajan osjećaj prihvaćanja u obitelji za koju se vjenčavaju, znajući da je njihov zaručnički prsten nešto što je nosilo generacije ljubavi u obitelji njihove značajne osobe. Ako obiteljski dijamant ili zaručnički prsten iz nasljedstva nisu dostupni, upotreba nekih malih dijamanata ili dragog kamenja iz obiteljskog nakita može se ugraditi u zaručnički prsten. Glavni životni prioriteti pomagača su ljubav, bliskost, dijeljenje i obitelj, čineći zaručnički prsten iz nasljedstva savršenim za njih!

{prsten za pomoćnika putem Srž}

3. Uspjeh: Zaručnički prsten od tri kamena

zaručnički prstenovi kao ennegramiUspješno orijentiran, pragmatičan tip: prilagodljiv, izvrsan, vođen i slikovit.

Postignuća su ZVIJEZDE čovječanstva, uspješne, asertivne, popularne i motiviraju druge ljude na velike snove. Zaručnički prsten od tri kamena uvijek je prikladan za postignuća. Zaručnički prsten s tri kamena predstavlja prošlost, sadašnjost i budućnost, sve ono u čemu se Achiever trudi biti uspješan. Ovaj zaručnički prsten u stilu vidimo kao bezvremenski, ali jedinstven i daje ultimativnu sjaj, prikladan za blistajuća zvijezda!

4. Individualist: Zaručnički prsten s smaragdnim rezom

dijamantni prsten s smaragdnim rezomOsjetljiva, introspektivna vrsta: izražajna, dramatična, samo-apsorbirana i temperamentna.

S obzirom na izražajnu prirodu Individualista i želju da se izraze kroz individualnost, Zaručnički prsten od smaragdnog dijamanta bio bi im pri srcu. Smaragdni rez, iako se na njega gleda kao na najvječniji dijamant za mladenke, i dalje je jedinstven i pokazuje osjećaj individualnosti kod svih njegovih promatrača. Zaručnički prsten od smaragdnog dijamanta daje posebnu i rijetku ljepotu, svjetlucajući na najjedinstveniji način, ovo utjelovljuje individualnost prihvaćajući najrjeđu životnu ljepotu baš kao i onu Individualistu.

{prsten za Individualista putem Etsy}

5. Istražitelj: Laboratorijski uzgajan dijamant

dijamantni zaručnički prsten u laboratoriju uzgojenIntenzivan, cerebralni tip: perceptivni, inovativni i izolirani.

Istražitelj žudi za složenim razmišljanjima i inovativnim idejama, čineći dijamantski zaručnički prsten uzgojen u laboratoriju da govori njihovom enneagramu. Laboratorijski uzgojeni dijamant podrazumijeva priču o ogromnom inovativnom razmišljanju čovječanstva – oponašajući jednu od najveličanstvenijih prirodnih tvorevina na Zemlji, dijamant. Kada dijele priču iza svog dijamantnog zaručničkog prstena, mogu podijeliti znanje o znanosti iza laboratorijskog uzgojenog dijamanta, pružajući im zadovoljstvo zbog posjedovanja velike količine znanja.

{prsten za istražitelja putem Američki drozd}

6. Lojalist: Zaručnički prsten od safira

zaručnički prsten safir

Predani, sigurnosno orijentirani tip: angažiran, odgovoran, tjeskoban i sumnjičav.

Zaručnički prsten od safira, predstavnik vjernosti, savršen je za predane i sigurnosno orijentirane načine Lojalista. Odan je vrlo odan sustavima, idejama i uvjerenjima, mentalitetu da će “oni spustiti brod”. Zaručnički prsten Sapphire u povijesti se smatrao najkraljevnijom mladenkom na svijetu, koju su nosile princeza Diana, a danas Kate Middleton. Nebesko plavo simbolizira vjeru, nadu i pruža zaštitu. Zaručnički prsten Sapphire donijet će vjernicima osjećaj sigurnosti u njihovom životu, pružajući im najžešći osjećaj ljubavi i predanosti za kojim bole.

{prsten za lojalista putem Srž}

7. Entuzijast: Zaručnički prsten Halo

halo dijamantni zaručnički prstenZauzet, zabavan tip: Spontani, svestrani, distraktivni i raštrkani.

Razigrani i ekstrovertirani mentalitet entuzijasta čini zaručnički prsten Halo savršenim za njihov uzbudljiv duh. Zaručnički prsten Halo nudi VELIKI sjajni izgled, koji nose najodušenije mladenke! Zaručnički prstenovi Halo mogu se dizajnirati tradicionalno ili na kreativan i spontan način. S obzirom na najosnovniju želju entuzijasta, ispunivši njihove potrebe, Halo zaručnički prsten sigurno neće propustiti stavljajući uzbuđenje ljubavi, zaruka i planiranja vjenčanja doslovno na dlan njihovih ruku.

{prsten za entuzijasta putem Etsy}

8. Izazovnik: Dijamant izduženog jastuka

tip enneagrama kao zaručnički prstenMoćan, dominirajući tip: samopouzdan, odlučan, svojevoljan i sukobljen.

Dijamantni zaručnički prsten s izduženim jastučićem daje hrabar i moćan izgled mladenke! Challengerovo samopouzdanje čini ovu mladenku savršenom za njih. Dijamant izduženog jastuka rjeđi je, tražeći ovaj oblik poprima osjećaj asertivnosti i snalažljivosti, utjelovljujući sve stvari Izazivač. Izgled ovog stilskog zaručničkog prstena žestok je i hrabar, čineći izduženi dijamantni jastuk elegantnim, a opet snažnim!

9. Mirotvorac: Dijamant od starog rudnika

stari dijamantni zaručnički prsten od minaLagano – samozatajno: prijemčivo, umirujuće, složno i samozadovoljno.

Dijamantni zaručnički prsten od starog mina rezat će se kao nitko drugi osim na ruci Mirotvorca. Mirotvorac želi zadržati stvari kakve jesu. Dijamanti Old Mine Cut izrezani su golim okom i ručno, prije no što je moderna tehnologija rezanja izrezana 1800-ih. Mnogo puta su ovi dijamanti danas prerezani u poželjniji moderni briljantni krug. Mirotvorac bi uživao u povijesti da se ovaj dijamant održava na životu kao stari dijamant izrezan u rudnicima. Dijamanti Old Mine Cut rezultiraju osjećajem duhovnosti zbog svoje povijesti i prethodnih promatrača. Mirotvorci su duhovni tragači i zasigurno će pogledati svoj stari rudnik dijamanta u potrazi za uzbuđenjem duhovne priče o bezvremenskoj romansi.

{prsten za Mirotvorca putem Etsy}

Odabir proizvoda Green Wedding Shoea uredio je urednički tim. Ako nešto kupite putem naših poveznica, možemo zaraditi pridruženu proviziju, bez ikakvog troška. Ako želite podržati GWS, razmislite o kupovini putem naših poveznica!

About admin

Check Also

Spektakularne proljetne boje za vjenčanje u ovom zapanjujućem stakleniku nadahnutom Tulumom

Tražite savršenu paletu boja za proljetno vjenčanje ?? Pa, ne tražite dalje od zlatnog sjaja …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *