Home / kućni dekor / Savjeti za upotrebu umjetnih cvjetova i zelenila

Savjeti za upotrebu umjetnih cvjetova i zelenila

Dobro smo krenuli u proljetnu sezonu i s Majčinim danom iza ugla, na mozgu mi je cvijeće, vrtlarstvo, biljke i zelenilo! U ovo doba godine volim ispuniti naš dom cvjetovima i zelenilom … svježe raznolikosti i umjetnih aranžmana. Htio sam podijeliti svoja razmišljanja o umjetnim cvjetovima, zabilježiti nekoliko savjeta za njihovo oblikovanje i prenijeti nekoliko korisnih uputa za odabir vrlo uvjerljivih. Vrijeme ne može biti savršenije jer smo upravo dobili novu pošiljku cvijeća za koju sam odabrao radnja u utorak Made, pa sam možda pretukao par da zadržim za sebe!

Sve što trebate znati o umjetnom cvijeću i zelenilu - roomfortuesday.com Tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci definitivno volim obrezati svježe cvijeće i umiješati ih u naš redoviti dekor jer mi je to zabavna i kreativna sezonska aktivnost, ali moram reći – postoji nešto stvarno prikladno imati vječne aranžmane i u miksu. Moje je najveće pravilo sljedeće: ako ćete se ponašati pogrešno … pobrinite se da budu uvjerljivi. Uvjerljivi u način na koji ih vaša druga osoba pokušava zalijevati, prijatelji pitaju gdje ste kupili svježe cvijeće, a dodirivanjem ne možete razlikovati razliku. Obećavam da postoje!

Sve što trebate znati o umjetnom cvijeću i zelenilu - roomfortuesday.com U našoj ih trgovini nazivam “vječnim aranžmanima”, jer nemaju nikakvo održavanje i izgledat će sjajno godinama koje dolaze. To znači da nema mijenjanja vode, nema oduzimanja dragocjenog vremena za sastavljanje aranžmana i nema odlaska u trgovinu ili dvorište na hranu. Potreban im je samo styling i malo paperja … ali više o tome kasnije u postu!

Sve što trebate znati o umjetnom cvijeću i zelenilu - roomfortuesday.com Prije nekoliko godina našao sam hranu za divovsku granu koja je trajala samo nekoliko dana i pitao sam se zašto sam za početak krenuo u nevolje. Na kraju je to bila velika zbrka koja me više stresla nego što sam uživala gledajući je. Tijekom onih posebno prometnih sezona života, umjetnost je tako divna opcija za dodavanje boje, teksture i organskog elementa vašem domu bez napora i nereda koje donosi svježe cvijeće ili grane. To je zapravo bio razlog zašto sam ih počeo koristiti. Uvijek sam imao mentalitet „NIKADA u svom domu neću koristiti umjetno cvijeće ili biljke“ … dok nisam otkrio one dobre.

Sve što trebate znati o umjetnom cvijeću i zelenilu - roomfortuesday.com Nisu svi umjetni aranžmani stvoreni jednako. Zahvaljujući višesatnom istraživanju naše trgovine naučio sam PUNO o tome što čini uvjerljiv i realan aranžman. Obično se svodi na osobu koja ga stvara. Je li ručne izrade? Je li izrađivač cvjetni umjetnik? Od čega je napravljeno? Aranžmane u našoj trgovini ručno izrađuju cvjetni umjetnici koji pažljivo postavljaju svaki cvijet, stabljiku, cvijet, pupoljak i granu. Razmišljaju o materijalima, sastavu, posudi u kojoj aranžman živi i svim vrstama stvari kako bi stvorili hiperrealistični središnji dio. To definitivno nisu umjetni cvjetovi iz 90-ih ili vaša lokalna zanatska radnja. Pogledajte izbliza … primijetit ćete teksturne razlike i sitne detalje koji stvarno oživljavaju ove dijelove. Prilično je nevjerojatno!

Savjeti za upotrebu umjetnih cvjetova i zelenila - roomfortuesday.com Reći ću i ovo – cijena odražava količinu vremena koje je cvjetnom umjetniku potrebno da izvrši svaki aranžman, tako da za one visokokvalitetne i super uvjerljive možete očekivati ​​da ćete platiti više. Ovu sam lekciju naučio na teži način kada sam počeo eksperimentirati s umjetnim cvjetovima u našem domu i testirati opcije za trgovinu. Primjetni su materijali i vrijeme koji ulaze u komad. Počeo sam razmišljati o umjetnim cvjetovima i zelenilu poput umjetnosti … to je u osnovi ulaganje za kiparsku umjetnost. Naše sve proizvode ovdje u SAD-u vješti umjetnici i odlučio sam odabrati najbolju moguću opciju za trgovinu (što znači najrealnije), čak i ako bi to značilo da će pasti u višu cijenu. Ako ćete se ponašati krivo, pobrinite se da vaš aranžman ne izgleda lažni. Laž nije dobar izgled – posebno tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci kada u blizini imate nove usporedbe.

Savjeti za upotrebu umjetnih cvjetova i zelenila - roomfortuesday.com Brzi zaobilazni put … provjerite koja bi mogla biti moja nova stolica za stol. Jučer sam to uzeo s Facebook Marketplacea za 40 dolara. Pokušat ću staviti mesingane kotačiće na dno (Peggi mi je poslala vezu za ove, za koje mislim da su savršeni!), tako da mogu kružiti. Ako ne uspije, vratit ću se na ploču za crtanje. Svejedno, dok sam oblikovao nove grane, mislio sam uvući stolicu u kadar! Ima stvarno lijep oblik. U redu – povratak na cvijeće i zelenilo … nije ta grana javora nevjerojatan?! Ljestvica je zaista velika i volim vitak, nježan izgled udova i lišća.

Savjeti za upotrebu umjetnih cvjetova i zelenila - roomfortuesday.com Obećao sam vam nekoliko savjeta za oblikovanje i umjetne cvjetne pokazivače, tako da možete uhvatiti one ispod!

 • Uzmite u obzir mjerilo // Izmjerite koliko će prostora zauzeti prostor i razmislite gdje može živjeti na više mjesta u vašem domu.
 • Sloj // Kao i bilo koji drugi dekor, sloj vječnih aranžmana zajedno s drugim stilskim ili funkcionalnim objektima stvara okolinu ili vinjetu.
 • Sjeti se da im treba malo mešanja // Često aranžmani ne izgledaju nevjerojatno neobično (zahvaljujući otpremi), ali potrebno je samo nekoliko minuta “napuhavanja” i savijanja da bi se opet izgledalo živo.
 • Razmislite o mjestu // To se posebno odnosi na biljke i zelenilo, ali trebali biste razmotriti kako prirodno svjetlo prodire u sobu i u skladu s tim smjestiti svoju biljku ili aranžman. Na primjer, uvjerljivije je ako zasađena posuda živi blizu prozora.
 • Uključi to // Ne bojte se pomaknuti svoj aranžman. Stalno premještam cvijeće i zelenilo iz sobe u sobu kako bih promijenio stvari i učinio da se osjećaju “svježe”. Moja omiljena jorgovan većinom živjeli posvuda u našoj kući. Zamijenite ih sezonski kako bi stvari ostale nove ili zamjenske.
 • Odaberite onu s dobrom posudom // Uvjerite se da su vaza ili sadilica stil koji ćete voljeti godinama koje dolaze … to je velik dio dizajna aranžmana!
 • Dobro se brini o njima // Pazite na aranžmane poput bilo kojeg drugog uređenja – redovito uklanjanje prašine (Koristim zrak ili nježnu krpu), čuvati na sigurnom mjestu kada se ne koriste itd.

Savjeti za upotrebu umjetnih cvjetova i zelenila - roomfortuesday.com Ovi se savjeti i upute ne odnose samo na umjetne cvjetove … vječni aranžmani nisu ograničeni na cvijeće. To uključuje biljke u saksiji, zelenilo, cvjetnice, grane, mahovinu, topijare itd. U stvari, neki su drugi predmeti čak i uvjerljiviji od aranžmana isključivo s cvijećem. Naši topiari, na gornjoj slici, nevjerojatni su jer prljavština izgleda i osjeća se stvarno. Dolaze u teškim sadilicama od terakote s debelim zidovima, a sve to dodaje šarm, privlačnost i hiperrealizam.

Savjeti za upotrebu umjetnih cvjetova i zelenila - roomfortuesday.com Želite li vidjeti neke od mojih osobnih izbora?

Koristite numerirane veze ispod kolaža za kupnju ili preusmjeravanje … oprostite – na ovu se ne može kliknuti!

Savjeti za upotrebu umjetnih cvjetova i zelenila - roomfortuesday.com 01: bijeli tulipani // 02: javorova grana // 03: šimširov topiarij // 04: grana vrbe // 05: ljubičasta lila // 06: čipka kraljice Ane // 07: dvostruka palma ribljeg repa // 08: maslina // 09: magnolija cvatu

Ovo je pregršt mojih osobnih favorita u kojima imamo naša trgovina upravo sada, ali ako želite vidjeti cijeli izbor- kliknite ovdje. Odabirem svoje omiljene za nošenje na temelju sezone, onoga što izgleda najrealnije, plovila i koliko se lako mogu oblikovati. Stalno ažuriramo odjeljak cvjetova i zelenila jer naručujemo u malim serijama. Cvjetnim umjetnicima također treba neko vrijeme da stvore ove prekrasne komade (bilo gdje od 4-8 tjedana), tako da je to definitivno jedan od predmeta o kojima uvijek razmišljam o dugoročnom stiliziranju … investicijskom komadu. Ako nešto posebno ili određenu vrstu cvijeta ili grane tražite, javite mi i vidjet ću što mogu pronaći!

Savjeti za upotrebu umjetnih cvjetova i zelenila - roomfortuesday.com Bi li nekoga zanimala zabavna igra s cvijećem i zelenilom? Kako stvari počinju cvjetati i dolaze u sezonu, mislio sam da bi bilo zabavno igrati igru ​​usporedbe. Mogao bih vam pokazati opciju faux i svježu opciju (jedni uz druge), i mogli biste pogoditi koji je koji. Zapravo sam prilično dobar u ovome jer sam u to vrijeme istraživao puno toga i puno sam proučavao aranžmane, ali Emmetta je lako uvjeriti i obično pogriješi. Sjećate se kad sam svoj stakleni uragan oblikovao na sedam načina? Mislio je da su hortenzije u vazi iz naše trgovine (lažno). Bili su svježi i rekao je da mu naši u trgovini izgledaju uvjerljivije. Haha! Dobro sam se nasmijala zbog toga. Također pokušava biti od pomoći i zalijevati naše vječne aranžmane, koji kao što možete zamisliti – nikad ne završavaju dobro. Morao sam razgovarati s njim “hvala, ali ne hvala”.

Savjeti za upotrebu umjetnih cvjetova i zelenila - roomfortuesday.com Je li vas ovaj post doveo u vedro proljetno i ljetno raspoloženje? Nadam se! Cvijeće i zelenilo zasigurno me vesele kod kuće. Oni također daju zamišljene poklone ako još uvijek razmišljate o idejama za Majčin dan! Pitanja i razmišljanja koja imate za mene u nastavku stavite na promašaj naspram svježeg! Osobno volim i koristim oboje. Nadam se da ste do sad imali dobar tjedan.

Mogli biste i voljeti

 • Pregled: Umjetni cvjetovi - roomfortuesday.com

  Sretan ponedjeljak, ljudi! Nadam se da ste svi proveli sjajan vikend. Puno smo postigli u podrumskoj kupki. Ok – za početak osjećam da moram podijeliti …

 • Kako stvoriti trgovac Joeov cvjetni aranžman - roomfortuesday.com

  Za početak ću reći da ovaj post NE sponzorira. To je zapravo bila često tražena tema nakon što sam na Instagramu neko vrijeme dijelio neke cvjetne aranžmane. Kao što sam i obećao, stvorio sam …

 • Najbolje od Etsyja: Sadilice - roomfortuesday.com

  Nije tajna da sam biljna osoba. Nažalost, počinjem s biljkama u našoj novoj kući jer većina mojih nije preživjela naš potez (osim onog u …

 • Za one s crnim palčevima koji se kunete da biljke ne možete održavati na životu … ovaj je post za vas! Ne morate cijeli život živjeti bez zelenila ili …

About admin

Check Also

15 najljepših kuhinja s bijelom pločicom podzemne željeznice

Unesite osvježavajući izgled u svoju kuhinju s super trendovskim bijelim pozadinskim pločicama podzemne željeznice, stvarajući …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *