Home / kućni dekor / Šarmantna agrarna kućica pruža obiteljski bijeg na Martha’s Vineyard

Šarmantna agrarna kućica pruža obiteljski bijeg na Martha’s Vineyard

Ovu klasičnu agrarnu vikendicu Martha’s Vineyard obnovio je LDa Arhitektura i interijeri, smješten u Vineyard Haven, Massachusetts. Nekoć iz djetinjstva supruge obitelji iz Bostona, dom je naslijedila od svoje bake.

Izgrađeno krajem 19. stoljeća, ovo skromno prebivalište sadrži 1.200 četvornih metara životnog prostora s drugokatnim stanom. Stan je iskorišten za promet na prometnom tržištu najma.

Želja vlasnika bila je osvježiti kuhinju i kupaonice kako bi i sami mogli uživati ​​u ovom stanu. Nakon savjetovanja s arhitektom, opseg projekta postao je cjelovita pregradnja kuće koja poštuje jednostavnu arhitekturu Nove Engleske iz skromnog razdoblja u povijesti.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT LDa Arhitektura i interijeri GRADITELJ 41 Stupanj sjeverne gradnje ARHITEKT KRAJOLOGA Divlje ljubičice (Dizajn krajobraza i vrta na Marthinom vinogradu)

agrarna-vikendica-eksterijer-ulazna-vrata-detalj

Iznad: Ulazna vrata ove agrarne kućice oslikana su u Naval SW 6244 – Sherwin-Williams.

plaža-stil-vanjska-rasvjeta

Vikendica se nalazila na malom placu s malo mogućnosti za proširenje. Dodan je novi trijem uz kuhinju s dvostrukim sustavom vrata kako bi se stvorila “soba na otvorenom” koja proširuje ljetnu zabavu. Ostatak postojećih prostora s odjeljcima uništeno je i prošireno kako bi se proširio vizualni “unutarnji krajolik” malih životnih područja.

agrarna-vikendica-eksterijer

Nedostatak unutarnjih arhitektonskih detalja pružio je priliku da se ponovno zamisli unutarnji karakter prostora – stvarajući sjećanje kroz materijale dok se čovjek kreće kroz kuću.

agrarna-vikendica-sunčalište

Iznad: Izvorni zatvoreni prednji trijem također se koristi kao spavaća soba za goste zahvaljujući svestranoj dnevnoj postelji. Ovaj je prostor sada izoliran i grijan tako da se u njemu može uživati ​​tijekom cijele godine. Za podnice je astroturf poderan kako bi s tamnozelenim podovima otkrio mrlju originalne dječje plave boje. Graditelji su radili kako bi se uklopili u ovu boju. Zidovi i strop prekriveni su otvorom s otvorom od četvrtine inča između dasaka.

svjetiljka u stilu plaže

sunčalište u stilu plaže

Što volimo: Ova agrarna vikendica bila bi nevjerojatno mjesto za bijeg za vikende i praznike. Posebno volimo ulazni trijem i povratak prekrasnog dječačko plavog poda vlasnikovog djetinjstva. Također se divimo što se izvorni arhitektonski iskaz poštuje u ovom projektu obnove, ali se pametno poboljšava.

Reci nam: Koji su detalji u obnovi ovog doma najzanimljiviji? Bi li ova Martha’s Vineyard vikendica bila vaša ideja o konačnom bijegu? Javite nam u Komentarima!

Bilješka: Pogledajte još jednu divnu kućnu turneju koju smo ovdje predstavili na programu One Kindesign iz portfelja arhitekata ovog doma, LDa Architects: Prekrasna transformacija kuće u povijesnom kolonijalnom stilu u Novoj Engleskoj.

sunčalište u stilu plaže

agrarna-vikendica-dnevna soba

Iznad: Da bi vratili izvorni karakter ove agrarne vikendice, graditelji su morali zamijeniti neke od izvornih podova od borovog srca na glavnoj razini. Budući da je ovaj materijal teško nabaviti, komadi s gornje razine uklonjeni su kako bi nesmetano radili dolje. Podnice na gornjoj razini zamijenjene su jelima.

dnevna soba u stilu plaže

dnevna soba u stilu plaže

agrarna-vikendica-blagovaonica

kuhinja u stilu plaže

Iznad: U ovoj skromnoj kuhinji shiplap se nanosi na strop i na jedan zid koji služi kao stalak za posude. Uređaji uključuju paletu Wolf, Boschov hladnjak i hladnjak za vino integriran u otok. Ormarići su izvedeni iz Crown Point Cabinetry. Otočna radna ploča je ružino drvo, dok su obodne radne površine prozirni granit Jet Mist.

agrarna-vikendica-kuhinja

Iznad: Kuhinjski otok obojan je u istoj boji kao i ulazna vrata, Naval SW 6244 – Sherwin-Williams.

kuhinja u stilu plaže

kuhinja u stilu plaže

agrarna-vikendica-kupaonica

Iznad: Gostinjska kupaonica na prvom katu odlikuje se jednostavnom završnom obradom, uključujući pločice podzemne željeznice pod tušem i tamnosive šesterokutne pločice na podu. Taština je prelivena kararskim mramorom. Shiplap se koristi kao presvlaka. Moby tuš zavjesu potpisuje Thomas Paul.

stubište u stilu plaže

stubište u stilu plaže

Iznad: Na drugoj razini, novi ovalni prozor propušta prirodno svjetlo u stubište. Nekad kompaktni stan na katu sada nudi tri udobne spavaće sobe. Ugrađeni biroi pružaju dovoljno prostora za pohranu kako bi površina poda bila neuredna. U budućnosti bi se brodske ljestve mogle ugraditi u dizajn kako bi se potkrovlje pretvorilo u potkrovlje za spavanje.

potkrovlje u stilu plaže

Iznad: U budućnosti bi se brodske ljestve mogle ugraditi u dizajn kako bi se potkrovlje pretvorilo u potkrovlje za spavanje.

spavaća soba u stilu plaže

agrarna-vikendica-kupaonica

Iznad: Prekrasna glavna kupaonica nalik toplicama pametno je dizajnirana iz male količine prostora. U zabat jedne strehe uvučena je prevelika tuš kabina. Carrara mramor koristi se za prilagođenu jelovinu radnu površinu i ponavlja se pod tušem. Podna pločica je od Porcelanose.

agrar-koliba-paluba

agrarna-vikendica-eksterijer

Iznad: Trijema od 300 četvornih metara pristupa se iz kuhinje preko Marvin Ultimate dvoslojnih vrata. Ovaj je prostor izvorno bio velika ugradbena ostava. Ovaj vanjski prostor pomaže da se ovaj dom učini prostranijim bez mijenjanja otiska. Zaštićen od elemenata, ovaj se prostor koristi kao dodatna blagovaonica, ured i kut za čitanje.

Tu su i zvučnici koji imaju koristi od zvučnog sustava cijele kuće. Sustav za uvlačenje zaslona tvrtke Centor djeluje kao vodoravni sustav. Ovaj trosezonski prostor pruža luksuz života iznutra i izvana. Arhitekt je na gornju razinu ugradio četiri mansardna prozora, preplavivši prostore prirodnim svjetlom.

agrarna-vikendica-vrt-vanjski-tuš

Iznad: Vanjski tuš pruža jednostavan luksuz nakon provedenog dana na plaži. Klizna vrata staje presvučena su cedrom otpornim na vremenske uvjete.

agrarna-vikendica-eksterijer

Iznad: Vanjska poboljšanja ove kućice uključuju energetski učinkovite prozore i vrata, sporedni kolosijek od crvenog cedrovinog cigle i arhitektonski krov od šindre.

FOTOGRAF Fotografija Seana Litchfielda

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Luksuzna kuća u stilu seoske kuće u Oregonu može se pohvaliti prekrasnim detaljima

Ovu luksuznu seosku kuću dizajnirao je Wendy O’Brien Uređenje i uređenje interijera, smješten na imanju …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *