Home / vjenčanje dekorarions / Šareno cvijeće za vjenčanje iskoči protiv crnih haljina za djeveruše za ovaj par Covid-19

Šareno cvijeće za vjenčanje iskoči protiv crnih haljina za djeveruše za ovaj par Covid-19

Pozivanje svih šarenih ljubitelja cvijeća za vjenčanje! Dan vjenčanja Jemma + Callum Covid-19 pokazat će vam kako besprijekorno uklopiti hrabre crvene i ružičaste nijanse na moderan način. Uz pomoć planera događaja, Kate Redgen, stvorili su suvremenu postavku na Hotel Calile. Na tom su danu bile elegantne crne haljine za djeveruše, geometrijske strukture ceremonija i neke ozbiljno velike i bujne božure, dalije i orhideje phalaenopsis. Sav ovaj glam ne znači da se J + C žrtvovao zbog osobnih podataka. Oni dijele:

Fokusirali smo se na elemente koji su govorili o našoj osobnosti, interesima ili samo nama kao paru. Jemma obožava cvijeće, pa se datum morao uklopiti u vrijeme kad je njezino omiljeno cvijeće bilo u sezoni. Naši psi su naše bebe, pa su morali biti tamo. Naklonost su im bile smrznuto sušene jagode tvornice čokolade Noosa, kojima bi Callum iznenadio Jemmu kad bi otišao u grad na posao. Učinili smo sve što smo mogli da ubrizgamo elemente zabave – poput naše torte u obliku luka i Jemme koja je nosila pseću masku za prvi pogled.

Tessa Shannon zakucao glam fotografije iz današnjeg dana. Pogledajmo!

Inspiracija za šareno cvijeće za vjenčanje

buket ružičastog božura

Kako su pahuljasto i veličanstveno ovo cvjetanje ?!

prvi pogled

Elegantne crne haljine za djeveruše

crne haljine za djeveruše

Sjajan način da vaše živopisno vjenčano cvijeće popne? Postavite ih uz oštre crne haljine djeveruša kako bi odigrali dramu!

crne haljine za djeveruše

J i njezine djevojke blistale su zahvaljujući Sarah Neill kosa i Ash Camille šminka!

Početi plesati sa svima. Nakon godine koju smo imali, osjećao sam se kao krajnji uzdah olakšanja za zabavu s prijateljima i obitelji. Moje dvije djeveruše žive u drugoj državi i cijelu smo godinu bili razdvojeni zahvaljujući COVID-u. Zbog ograničenja u kojem živimo, obje djevojke morale su u karantin u hotel 14 dana prije nego što su mogle prisustvovati. Bio je to krajnji ljubavni čin koji nikada nećemo zaboraviti i učinio nam je dan posebnim.

svatovi

Moderna inspiracija za uređenje vjenčanja

kružni cvjetni luk

Volimo čiste i glatke linije iznajmljivanja namještaja Iznajmljivanje i dizajn događaja Avideas. Moderne mladenke prihvaćaju sve geometrijske stvari poput ove okrugle mrežne strukture ceremonije.

kružni cvjetni luk

Prava sjajna zvijezda ovog dana je cvijeće uz Florals and Co. Tako hrabre priče u boji i volimo to!

Vjenčanje moderne Australije

Povorka: Svugdje – Fleetwood Mac

Završni: Voljeti je lako – Rex Orange County

Prvi ples: Oceanske oči – Billie Eilish

Vjenčanje moderne Australije

J + C izmijenio je zavjete u slatkoj ceremoniji koja Erin Woodhall služio.

Vjenčanje moderne Australije

Vjenčanje moderne Australije

Psi su dan vjenčanja koji morate imati

Vjenčanje moderne Australije

Volimo da je J + C uključio njihova štenad u dan! Ovdje pogledajte više kreativnih načina za uključivanje svog psa u dan vjenčanja!

Rezervirali smo svoje vjenčanje za 2019. godinu (dani prije pandemije), a zatim napeto čekali kako vrijeme prolazi i sve se tako brzo promijenilo. Razgovarali smo kroz toliko mogućnosti „što ako“ i prolili puno suza, međutim imali smo iznimnu sreću da je naš prvotni datum pao u vrijeme kad su stvari išle dobro tamo gdje živimo i tamo nije bilo aktivnih slučajeva u zajednici vrijeme i vrlo malo ograničenja. Moj jedini savjet za parove koji sada planiraju je da si uzmete vremena, ako ne morate žuriti s donošenjem odluke, dajte si vremena za obradu i provjerite jeste li uistinu zadovoljni onim što odlučite. Bez obzira radi li se o intimnoj vezi ili čekate da napravite veliku zabavu, učinite ono što vas dvoje čini sretnima.

Vjenčanje moderne Australije

Elegantna haljina susreće živopisno cvijeće za vjenčanje

Vjenčanje moderne Australije

Na početku sam isprobala puno haljina, uključujući jednu impulsnu kupnju na uzorku prodaje gdje sam odmah požalio za haljinom. Na kraju sam svoju haljinu pronašla na last-minute sastanku u Luv svadba na Zlatnoj obali s najboljom prijateljicom i mamom. Čim sam ga stavio, znao sam da je to taj. Odgovarao je stilu dana, jednostavan s malo drame. Haljina je Maddox by Madi lane.

Vjenčanje moderne Australije

Nepogrešiv! Čestitamo Jemma + Callum! Znamo da će vaš dan nadahnuti sve živopisne ljubitelje cvijeća. Sve najbolje od GWS tima!

fotografija: Tessa Shannon // naziv mjesta: Calile, Brisbane, Queensland, Australija // planiranje: Kate Redgen // cvjetovi: Florals i Co // vjenčanica: Vjenčanica Madi Lane // butik vjenčanica: Luv svadba // frizer: Sarah Neill // vizažist: Ash Camille // videografija: Konrad Brewski // kolač: Torte od Hansel & Gretel // najam namještaja: Iznajmljivanje i dizajn događaja Avideas // glazba, muzika: Eilish Ellen // službenik: Erin Woodhall

About admin

Check Also

Vintage švedski prostirač Ingegerd Silow

Post Vintage Swedish Rug Ingegerda Silowa prvi se put pojavio na DLB-u.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *