Home / spavaća soba dekor / Sarah Jessica Parker čuva ovaj alat za njegu kože u svojoj svlačionici

Sarah Jessica Parker čuva ovaj alat za njegu kože u svojoj svlačionici

Danas je veliki dan za Seks i grad navijači. Napokon smo dobili pravi pogled na ponovno pokretanje sustava HBO Max, I baš tako … Iako nam SJP već tjednima daje sitne sitnice. Sarah Jessica Parker čak nas je pogledala u svoju torbu, otkrivajući alat za njegu kože koji je zapravo prilično povoljan. “Predmeti. Mora imati. Vuča prikolica / svlačionica / torba. U pripremi za prvi dan snimanja ”, napisala je na Instagramu.

Možete vidjeti zvučnika Beats by Dre, tri različite knjige (“dovoljno da mi pravi društvo kroz epizode 101-103”, napisala je), granolu, grickalice Long Chips i Sundree hladni globus za lice. Marka je komentirala objavu SJP-a na Instagramu, uzbuđena što je vidjela njihov proizvod u torbi. SJP je odgovorila rekavši da ga donosi Elaine Offers Woulard, koja se šminka. “Tako dobro prije šminkanja u ona rana jutra!” odgovorio je šminker.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu unutar ove priče, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

The Sundree hladni globus za lice djeluje pomažući smanjiti upalu, ublažiti crvenilo, smanjiti natečenost i potaknuti cirkulaciju krvi. Ručno puhane ledene kugle izrađene su od borosilikatnog stakla i napunjene biorazgradivim gelom. Možete ih zalijepiti u hladnjak za izuzetno cool snimak za smirivanje kože prije šminkanja. Posebno ga je lijepo koristiti s omiljenom hidratantnom kremom ili serumom.

Sundree.

Jedva čekamo vidjeti što još SJP dijeli s nama tijekom cijelog snimanja filma I baš tako … Jedno je sigurno, svi će imati sjajnu kožu, kao i svježa ljepota o kojoj ćemo razgovarati godinama koje dolaze.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *