Home / vjenčanje dekorarions / S dvije haljine + obilje trave Pampas

S dvije haljine + obilje trave Pampas

Conan + Bria planirali su se vjenčati u Austinu prije nego što je pandemija izbila iz njihovih planova. To je priča koju počinjemo sve više slušati od zaručenih parova: napravljeni su planovi, promijenjeni planovi, promijenjeni planovi opet…i što onda? Eloping počinje ulaziti u razgovor i odjednom se otvara posve novi svijet prilika. Ako ste samo vas dvoje i ako planirate sigurno, možete ići gotovo bilo kamo! Vidjeli smo kako se parovi okreću pustinji ili gradskom krovu, ali za Conan + Bria odlučili su pobjeći u Big Sur.

Pojedinosti su bile smišljene – usredotočujući se na kombinaciju stilova koje svaka kupnja zamišljeno podupire malim poduzećima. Bria je podijelila: Moj stil je super eklektičan, pa sam htjela da bude i naše vjenčanje. Naš je dan bio mješavina novih i berbenih nalaza. Imali smo pizzu na plaži, jer nam je to omiljeno noćno jelo.

Prekrasan dizajn + cvjetovi by Oh, tako Brittnee uključivao je zapanjujući buket pampasove trave, oltar uz liticu i romantični piknik na plaži. A nemojte ni započeti s Brijom dva haljine s vilicom !!

Fotografija kuhinje Bruna bio pri ruci kako bi uhvatio sve intimne detalje iz sanjarskog bijega Big Sur-a. Pogledajmo!

Oltar trave uz more Pamas

dekor ceremonije pampas trave

Nakon izviđanja za savršeno mjesto, Oh, tako Brittnee postaviti pozadinu pampasne trave da uokviri par.

dekor ceremonije pampas trave

Nevjesta u plavom

Rue de Seine haljina

A vi ste mislili da je pogled prizor za vidjeti ?! Bria je debitirala u jednoj od naših faaaaavorite haljina. Plava Ulica Seine haljina od a & bé trgovina za mladenke to je samo savršen za ceremoniju uz more!

Prvi pogled

Big Sur California Elopement

Big Sur California Elopement

Izgled za koji živimo !!

Big Sur California Elopement

Tako dobro. Kako je savršen ovaj trenutak ?!

Zavjeti za zauvijek

knjige zavjeta

Knjige zavjeta od Dizajniranje Katie Goggans su najcool! I pogledaj te prstenje do Sirovo Olivia Mar… Hm, SJAJNO.

Big Sur California Elopement

Kad sam krenula prema njemu i pogledala ga, mogli smo čuti pečate na stijenama kako se međusobno dozivaju. Osjećala sam se poput sirene, a onda se moj princ okrenuo i bio je najzgodnija stvar koju sam ikad vidio. Conan je brzo zabilježio svoje zavjete.

Big Sur California Elopement

Big Sur California Elopement

U redu, volimo ih.

Big Sur California Elopement

Big Sur California Elopement

Blizu tog pampa buke trave Oh tako Brittnee! Teksture i tonovi su savršenstvo.

Promjena krajolika

Blammo biamo haljina

Bria je to pomiješala s drugom haljinom koja ostavlja vilice! Stupnjasta haljina sa steznikom poput korzeta Blammo Biamo i od Milenina svadba stvorena za NAJZAMLJUJUĆE portrete bijega Big Sur-a.

Big Sur California Elopement

Big Sur California Elopement

Baš je romantično!

Big Sur California Elopement

Blammo biamo haljina

Favorit omiljeni favorit.

Big Sur California Elopement

Kad pobjegnete u Big Sur – Glam Piknik je obavezan

elopement piknik

Nijedan Big Sur bijeg nije potpun bez foto-vrijednog piknika na plaži! (To se slaže s vašom haljinom, ni manje ni više.)

Big Sur California Elopement

Big Sur California Elopement

Moj prvi savjet mladenkama koje planiraju bijeg tijekom pandemije je da idu dalje. Prvotno smo planirali intimnu ceremoniju s bliskom obitelji i prijateljima u Austinu u Teksasu. Tijekom nekoliko mjeseci promijenili smo planove i zapravo odlučili otići u Big Sur mjesec prije vjenčanja.

Drugo, istražite sve dubine i rano dođite na izviđanje na neko mjesto. Pojedini parkovi bili su zatvoreni zbog šumskih požara, a postojala su i određena ograničenja zbog kaveza. Proveli smo tjedne istražujući sva putovanja i troškove kako bismo bili sigurni da na dan našeg vjenčanja nije bilo većih iznenađenja. Proveli smo cijeli dan prije provjere lokacija i mapiranja mjesta na kojima će sunce udarati za vrijeme dok smo planirali biti tamo. Ovo je bilo nevjerojatno korisno. Dan kad smo točno znali kamo idemo i koristili smo svaki djelić sunčeve svjetlosti u svoju korist.

Big Sur California Elopement

Big Sur California Elopement

Kakav san, ovo dvoje. Ako se pitate kako pobjeći u Big Suru, ovako se to radi. Conan + Bria, svaka čast!

fotografija: Fotografija kuhinje Bruna // dizajn događaja: Oh, tako Brittnee // cvjetovi: Oh tako Brittnee // vjenčanica: Ulica Seine // butik vjenčanica: u Dallasu // ukosnica: Oh, tako Brittnee // mladenkine cipele: Steve Madden // mladenkin prsten: Sirovo Olivia Mar // frizer: Bride // šminker: Bride // mladoženja: ASOS // mladoženjine cipele: ASOS // prsten mladoženja: Sirovo Olivia Mar // kaligrafija: Dizajniranje Katie Goggans // deserti: Parker Lusseau (macarons) // iznajmljivanje stola: Oh, tako Britnee // iznajmljivanje posteljine: Oh, tako Britnee // modeli: Bria Rowley i Conan Rowley // bijela haljina: Blammo Biamo // izmjene: Izmijenjeno za Oltar // naušnice: Studio Tasha August // narukvice: Trgovina Crystal Rock // ogrlica: Bauble Sky // karte ahata: Šuplja geoda // butik bijele haljine: Milenina svadba

About admin

Check Also

Vintage švedski prostirač Ingegerd Silow

Post Vintage Swedish Rug Ingegerda Silowa prvi se put pojavio na DLB-u.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *