Home / spavaća soba dekor / Ruž za usne Ispovijest Crveni 0 specijalno je izdanje Veganska sjena

Ruž za usne Ispovijest Crveni 0 specijalno je izdanje Veganska sjena

Bez obzira jeste li vegan ili ne, karmin – sastojak koji ruž, crveni baršunasti kolač i bombone čine tako crvenima – prilično je nervozan. Ako već niste znali, karmin je dobiven iz usitnjenih tijela insekata kohinea. Toga ima u toliko kozmetike i prehrambenih proizvoda, da ga je gotovo nemoguće izravno izbjeći iako mnogi vegani pokušavaju. Zato Peščani sat kreirao je crveni karmin Confession Red 0. Nijansa posebnog izdanja potpuno je veganske crvene nijanse.

Da vas ne izbacim još više, ali u jednom kilogramu karmina ima 70 000 insekata, što znači da bi se u jednom ružu moglo koristiti čak 1000 insekata. Pa, zašto ga uopće koristiti? Pa, najviše zato što je jeftino i jednostavno. Brojne su alternative veganskom karminu, uključujući ciklu i batat. Ali i dalje je teško dobiti ultra živahnu crvenu boju pomoću ovih biljnih opcija.

Prema Hourglassu, marka je tri godine radila na osmišljavanju vlastitog veganskog karmina, tako da ne morate žrtvovati boju kad se odlučite za veganske opcije. Provjeravajući sastojke, čini se kako Pješčani sat koristi željezov oksid kao bazu i posvjetljuje bojama crvena 33 i crvena 7, kao i ostalim sastojcima na čekanju. FDA navodi ove crvene boje kao siguran aditiv za kozmetiku, ali stvari se zakompliciraju kada radite sa sjenilom i olovkom jer mogu biti štetne za oči.

Evo, govorimo o ružu za usne. Prekrasna prava crvena boja koja izvrsno stoji na svim tonovima kože.

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Pješčani sat.

Kremasta, dugotrajna boja ima satenski završetak i dolazi u crvenoj glatkoj cijevi ukrašenoj bubom. Skupo je, ali aplikator se može koristiti s kompletnom kolekcijom Refession Refill Refill Refills (22 USD na Pješčani sat), tako da možete birati između 32 druge aktove, brijače, ružičaste, bobičasto i crvene boje kad dođete do kraja crvene 0.

Bube su grozne, ali evo da ih pustimo da žive svoje sretne male živote.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *