Home / kućni dekor / Rustikalno domaćinstvo u Texas Hill Countryu prikazuje vitke detalje

Rustikalno domaćinstvo u Texas Hill Countryu prikazuje vitke detalje

Slikovito mjesto Texas Hill Country bilo je nadahnuće za dizajn ove rustikalne kuće koju je stvorio Farmer Payne Arhitekti. Smješteno na stočarskom ranču, ovo se stanovanje može pohvaliti ekspanzivnom arhitekturom koja nadopunjuje goleme okolne krajolike.

Dovoljni prozori i vanjski prostori stvaraju vezu s dvorištem, dok privatni zatvoreni prostori daju domu tradicionalni osjećaj nalik loži. U kući se nalaze vapnenci iskopani u zapadnom Teksasu, obnovljeni drveni podovi i antičke drvene grede. Iscrpna pažnja posvećena je svakom detalju kako bi se naglasila profinjena kvaliteta dok se veselilo surovom teksaškom krajoliku.

rustikalni-ranč-vrt

Što volimo: Ovo rustikalno domaćinstvo nudi prekrasno okruženje Texas Hill Country, nadahnjujući dizajn ovog divnog doma. Zanimljiva vanjska fasada uvlači je u ovaj svijet preplavljen dom. U unutrašnjost drveni pod donosi toplinu zajedno s jakom uporabom vapnenca na zidovima i drvenim gredama na stropu.

Reci nam: Koja su vaša razmišljanja o ukupnoj estetici dizajna ovog doma? Postoji li nešto što biste promijenili u arhitektonskim detaljima da je ovo vaš dom? Molimo podijelite svoje misli u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nadahnjujućih obilazaka kuća koje smo ovdje prikazali na One Kindesign-u iz regije Texas Hill Country: kuća Texas Hill Country nadahnuta skandinavskom arhitekturom seoskih kuća i kuća Texas Hill Country dobiva prekrasnu rustikalnu suvremenu preobrazbu i prekrasan Texas Hill Seoska moderna kuća na planini Mačka.

rustikalni-ranč-vrt

Iznad: Bujno uređenje dodaje ukupnu privlačnost ove rustikalne kuće na ranču.

rustikalni-ulazak na ranč

rustikalna-ranč-kuhinja

rustikalna-ranč-kuhinja

rustikalna-ranč-blagovaonica

Iznad: U blagovaonici prozori od poda do stropa preplavljuju prostor prirodnim svjetlom pružajući idiličan pogled na Texas Hill Country.

rustikalni-ranč-dnevni boravak

Iznad: Dnevni boravak ovog rustikalnog domaćinstva odlikuju se dvostrukim volumenima stropova i prekrasan kamin obložen kamin kao žarišna točka.

rustikalna-ranč-blagovaonica

rustikalno-ranč-spavaća soba

rustikalno-ranč-kupaonica

rustikalni-ulazak na ranč

rustikalni-ranč-vrt

rustikalni-ranč-vrt

rustikalni-ranč-vrt

rustikalni-ranč-bazen

rustikalni-ranč-bazen

rustikalna-ranč-kuća-eksterijer

rustikalna-ranč-kuća-eksterijer

rustikalna-ranč-kuća-eksterijer

Fotografije: Ljubaznošću farmera Payne Architects

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Luksuzna kuća u stilu seoske kuće u Oregonu može se pohvaliti prekrasnim detaljima

Ovu luksuznu seosku kuću dizajnirao je Wendy O’Brien Uređenje i uređenje interijera, smješten na imanju …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *