Home / kućni dekor / Rustikalna kabina za goste okružena planinama Bridger koje oduzimaju dah

Rustikalna kabina za goste okružena planinama Bridger koje oduzimaju dah

Ovu nevjerojatnu rustikalnu gostinjsku kabinu dizajnirao je Arhitekti Miller-Roodell, smješten u kanjonu Bridger, sjeverno od Bozemana u državi Montana. Ljubavni par na otvorenom iz Teksasa privukao je krajolik Montane i nakon putovanja u Bozeman san je bio tamo kupiti kuću. Komad imovine tražili su 14 godina. U onom koji su otkrili nalazi se voda, jasike, livade i šumovito podnožje s velikim pogledom.

Ranč se osjeća kao da ste usred ničega, a ipak ste samo miljama od grada. Nakon što su arhitektima dali nalog za izgradnju kabine iz snova, zamislili su glavnu kuću, staju i kabinu za goste. Plan je bio živjeti u kabini za goste dok su arhitekti sagradili svoju glavnu kuću i staju odmah uz greben.

Projektni tim: ARHITEKTURA Arhitekti Miller-Roodell DIZAJN INTERIJERA Abby Hetherington Interijeri IZGRADNJA Cass Bolton Construction

gostinjska kuća-rustikalni-ulaz

Za glavnu kuću njihova je vizija bila modernija, ali za dvosobnu kabinu za goste poželjeli su nešto što odražava regiju, skromnih dimenzija i povijesno prikladnih. Sadržao bi obilje teksture, slojevitost materijala i obilje karaktera.

gostinjska kuća-rustikalna-kuhinja

Simetričnim dizajnom poprečne osi, drvenim elementima i jednostavnim materijalima, ova se kabina od 1.665 četvornih stopa savršeno uklapa u okolno prirodno okruženje.

gostinjska kuća-rustikalna-kuhinja

U unutrašnjosti je obnovljeno drvo ugrađeno u zidove, stropove i ormariće, upotpunjeno metalnim pločama i betonom za pod. Za interijer se koriste sivi tonovi, dok je vanjski dio raznobojan i topliji, stvarajući cjelokupnu privlačnu estetiku.

gostinjska kuća-rustikalna-kuhinja

Iznad: U kuhinji se nalaze privjesci Urban Electric, zidne svjetiljke Roberta Ogdena, Rocky Mountain hardver za ormariće, pločice od backsplash-a tvrtke Ann Sacks i izrađena napa tvrtke Bolton Construction.

gostinjska kuća-rustikalna-dnevna soba

Iznad: Izvan dnevne sobe, drveni, dvoslivni nastavak stvara natkrivenu terasu s neravnim pogledom na planine.

gostinjska kuća-rustikalna-dnevna soba-kamin

Iznad: Uz kamin su izgrađene otvorene police od obnovljenog drveta. Plava stolica je Kelly Wearstler.

gostinjska kuća-rustikalna-spavaća soba

Što volimo: Ova rustikalna kabina za goste nudi toplu i gostoljubivu atmosferu za goste koji uživaju uživajući u prirodi. Veliki prozori uokviruju idiličan pogled na ovaj dom. Volimo gostinske spavaće sobe s njihovim ugodnim sjedalima na prozorima i pogledom na planine, prekrasnim mjestima za sklupčanje uz dobru knjigu ili popodnevnu siestu! Bilo koji gost koji ima sreće da ostane ovdje možda nikada neće htjeti otići!

Reci nam: Koji su vam se detalji u dizajnu ove kabine najviše svidjeli i zašto? Bi li ovo bila vaša ideja o konačnom odmoru? Javite nam u Komentarima!

Bilješka: Pogledajte nekoliko naših omiljenih domaćih tura koje smo ovdje prikazali na programu One Kindesign iz portfelja arhitekata ovog projekta: Rustic ranch retreat u Montani ima dramatičnu planinsku pozadinu i zapanjujuće rustikalno utočište s veličanstvenim pogledom na krajolik Montane.

gostinjska kuća-rustikalna-kupaonica

gostinjska kuća-rustikalna-kupaonica

Iznad: U kupaonici je pločica s grafičkim uzorkom na podu s brda Sabine, dok svjetiljka s vrhom strelice dodaje jedinstveni dodir.

gostinjska kuća-rustikalna-kupaonica-tuš

gostinjska kuća-rustikalna-spavaća soba

Iznad: Vlasnik je poželio da se njihova rustikalna kabina za goste osjeća okupljeno. Dizajner je odabrao kolekcionarska umjetnička djela, uključujući niklon bivola Andyja Warhola.

gostinjska kuća-rustikalna-kupaonica

Iznad: Narančasta stolica je tvrtke Saba Italia, dok su privjesci od rogovlja Fish’s Antler Art, dodajući organski dodir ovom prostoru. Betonski sudoper sa pomičnom drvenom policom izrađen je po mjeri.

gostinjska kuća-rustikalna-eksterijer

Jednostavna paleta materijala uključuje drvene obloge, metalni krov i kameni furnir. Profinjenija je od vaše tipične rustikalne kabine. Matirana završna obrada i klasična krovna linija omogućuju stanu da se uklopi u krajolik.

gostinjska kuća-rustikalna-eksterijer

Fotografije: Audrey Hall

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Prekrasno moderno povlačenje u kabinu okruženo surovom ljepotom Mainea

Ovo moderno povlačenje u kabinu dizajnirao je Arhitekti Elliot, smješteno na šumovitom posjedu od 10 …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *