Home / vjenčanje dekorarions / Rock and Roll inspiracija za vjenčanje s groznicama sjajnog sjaja + oplemenjena svadbena odjeća

Rock and Roll inspiracija za vjenčanje s groznicama sjajnog sjaja + oplemenjena svadbena odjeća

Rock scena 70-ih u Ujedinjenom Kraljevstvu oživljava ovom inspiracijom za rock and roll vjenčanja u najmu Airbnb-a, Crveni toranj. Električni, tehnički raznobojni cvjetovi, blistave ploče i poneka fanki uređena mladenka donose sve zabavne vibracije za ovaj nervozni par! Attia događaji volio je ideju da pokaže stil vjenčanja koji je jedinstven i nije pretjeran. Nešto za izvanbračni par koji želi nešto za pamćenje, opuštenost i zaustavljanje.

Elisha i Emily prilično su nervozne i netradicionalne, što je bilo savršeno za nas da eksperimentiramo s novim stilovima. Obožavamo tu rock & roll atmosferu, ali mislili smo da ćemo je promijeniti, dajući malo ljubavi britanskoj glam rock sceni. Cijela ta era bila je tako ekscentrična i nikad je zapravo ne prikazujemo na vjenčanjima. Ono što nam se istaknulo u vezi s događanjem bio je crveni toranj koji nas je podsjetio na britansku telefonsku govornicu – savršenu za britansko glam rock vjenčanje!

Pogledajmo kroz leću Fotografija Avery Wassel i pripremite se za ples cijelu noć!

Šareno cvijeće za vjenčanje

Inspiracija za vjenčanje 70-ih godina

neonski buketi

Michelle Marie Kelly dizajnirao je ova cvjetna umjetnička djela koja se odlikuju električnim bojama, obojenim dječjim dahom i oslikanim dlanovima. Tako zabavno!

Rock and Roll inspiracija za vjenčanje

pozadina ceremonije vinila

Ovaj svečani luk napravljen od blistavih ploča tako je sjajan! Sav dekor izrađen je ručno, pa je ovo savršena inspiracija za one koji rade DIY tamo. Ali upozorite … BIT ćete prekriveni glavama do peta!

Nadahnuće za vjenčanje iz 70-ih

E + E su svako malo pogledali rock kraljice s glamuroznom ljepotom Šminka i umjetnost kose po mjeri.

Uvijek razmišljamo o mogućnosti kiše i kako bi to moglo prigušiti vjenčanje na otvorenom, ali zaboravljamo na druge elemente poput jakog vjetra. Snažni vjetrovi mogu vam srušiti središnje dijelove, pokvariti kosu, odjeću itd. Pa je važno to imati na umu. Morate se prilagoditi ili ići prema protoku.

Nadahnuće za vjenčanje iz 70-ih

Neka se dobra vremena rock and roll

Inspiracija za vjenčanje 70-ih godina

Savršeno postavljanje za opuštenu zabavu u dvorištu! Zauvijek smo ljubitelji neonskih reklama na vjenčanjima poput ovog Osigurač Neon!

Mislite li da bi vjenčanje Airbnb-a moglo biti za vas? Pogledajte jedinstvena mjesta za vjenčanje Airbnb koja najviše volimo!

geometrijski trkač stola

Elegantan crni namještaj od Skupina za iznajmljivanje događaja čini ove DIY stolne vijence pop! Obožavamo svijetle boje, geometrijske oblike i, naravno, svjetlucanje!

Inspiracija za vjenčanje 70-ih godina

karta mjesta

Inspiracija za vjenčanje 70-ih godina

Inspiracija za vjenčanje 70-ih godina

Proslava vjenčanja u dvorištu Inspo

neonske natpise za vjenčanje

Savršena hrana za vjenčanje u dvorištu? To moraju biti ovi zakusni sendviči s piletinom Odredbe TO! Ne bojte se odabrati ovako ugodnu, ukusnu hranu za ovaj dom! Kad popis gostiju budete mali, možete se razonoditi sa svojim favoritima!

svadbena hrana

pjenušce

Nadahnuće za vjenčanje iz 70-ih

Kako se bližila večer, zamolili smo Elisha i Emily da se presvuku u drugu odjeću i bili su spremni za izlazak. Djevojke su imale zahtjev za pjesmom “Barracuda” od Heart-a. Nije najromantičnija pjesma, ali definitivno je bila savršena pjesma uz našu temu, ooooo barakuda !!

Nadahnuće za vjenčanje iz 70-ih

Ovo dvorišno Airbnb vjenčanje to potvrđuje – u životu nam treba još inspiracije za vjenčanje u rock and roll! Veliko hvala Elisha + Emily i ovom timu dobavljača što su pokazali parovima kako u potpunosti postići zabavan i jedinstven dan vjenčanja!

Pogledajte preslatki par u akciji s Bez filmova!

U

fotografija: Fotografija Avery Wassel // naziv mjesta: Crveni toranj, Castleton, Ontario, Kanada // dizajn događaja: Attia događaji // planiranje: Attia Događaji // cvjetovi: Michelle Marie Kelly // frizer: Šminka i umjetnost kose po mjeri // vizažist: Šminka i umjetnost kose po mjeri // videografija: Bez filmova // ugostiteljstvo: Odredbe TO // iznajmljivanje stolnih ploča: Skupina za iznajmljivanje događaja // najam namještaja: Skupina za iznajmljivanje događaja // modeli: Elisha Rose i Emily McMahon // osvjetljenje: Osigurač Neon

About admin

Check Also

Novi prilagođeni suvremeni tepih od prirodne vune

Post New Custom Contemporary Natural Wool Rug prvi se put pojavio na DLB-u.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *