Home / kućni dekor / RHS Chelsea 2019 – Dobrotvorni vrt Greenfingers

RHS Chelsea 2019 – Dobrotvorni vrt Greenfingers

Još jedan Chelsea približio se svom neizbježnom kraju i drago nam je podijeliti slike našeg dobrotvornog vrta Greenfingers sa svima vama. Izgradnja je bila iscrpljujuća, ali bili smo ponosni na konačni rezultat. Ekipa je sve odradila nevjerojatan posao i ako bismo se srušili na iscrpljenu hrpu nakon što smo sudili, onda bismo svi to vjerojatno krivili za lift!

Dizajniranje vrta u Chelseaju uistinu je kao nijedno drugo iskustvo na svijetu, a ovaj je vrt posebno bio drag Kate i srcu tima jer je dizajniran i izgrađen za divnu dobrotvornu organizaciju koja zaista čini razliku djeci i njihovim obiteljima koje to moraju učiniti. provodite velike količine vremena u hospicijama.

Sam prostor bio je bujni zeleni dvoetažni vrt s jakom zimzelenom podlogom topijara. To je osiguravalo da vrt uvijek pruža lijepe izglede svom zamišljenom domu za hospicije. Dizajn je imao za cilj pružiti miran, interaktivan i uzbudljiv prostor u kojem se djeca ograničenih života, njihove obitelji, prijatelji i njegovatelji mogu okupiti za igru, opuštanje ili mirno razmišljanje. Dizalo i nagnute šetnice, „Dobrotvorni vrt Greenfingers“ pobrinuli su se da vrt bude pristupačan prostor za ljude svih dobnih skupina i sposobnosti. Teretna mreža pokazala se kao pun pogodak i za djecu i za odrasle dodavši vrtu “zabavan” razigran element.

About admin

Check Also

Prekrasno moderno povlačenje u kabinu okruženo surovom ljepotom Mainea

Ovo moderno povlačenje u kabinu dizajnirao je Arhitekti Elliot, smješteno na šumovitom posjedu od 10 …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *