Home / spavaća soba dekor / Review za rumenilo Youthforia BYO: Rumenilo u trendu koje mijenja boju

Review za rumenilo Youthforia BYO: Rumenilo u trendu koje mijenja boju

Iako znamo da bismo se trebali skinuti i svake večeri obavljati cjelovitu rutinu njege kože, život može postati neuredan. To je ono što je nadahnulo osnivačicu Youthforie Fiona Co Chan za stvaranje tako dobre šminke za vašu kožu da možete spavati u njoj. Zapravo je zapravo i učinila. Chan kaže da je spavala u Youthforia BYO rumenilo dva mjeseca da se uvjeri da je dobro održala riječ. Ali to nije jedini razlog zbog kojeg sam znao da to moram probati. Inovativna je formula prozirne, zelene boje u bočici, ali mijenja boju na koži. To je poput nadograđene verzije sjajeva za usne “raspoloženja” koje sam imao kao tinejdžer.

S ovim tekućim rumenilom malo se ide daleko. Kistom ili prstima spojite samo dvije točkice na kožu i vidite kako se boja počinje trenutno stvarati. Osjećaj je sjajan, poput seruma, što ima smisla s obzirom na to da je napravljen od Skin Chi kompleksa, Youthforia-ine mješavine šest sastojaka na biljnoj osnovi koji pomažu hidratizirati i hraniti kožu. Osim toga, bez mirisa je, bez silikona i bez okrutnosti, pa vjerojatno neće nadražiti kožu. Marka obećava da djeluje i na sve nijanse kože. Sve što trebate je dodati više boje za dublju nijansu.

Youthforia.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Youthforia rumenilo

Youthforia.

Kad sam prvi put primijenila rumenilo, stavila sam put, put previše na. Kad kažem dvije kapi, stvarno mislim da je to sve što vam treba za ružičasti sjaj, a odatle možete dodati. Svačija koža različito reagira. Budući da je rumenilo trenutno u trendu više od bilo koje druge šminke, možete se zabaviti aplikacijom, nanoseći je preko nosa ili na vrh, kao i svi na TikTok-u.

Review za rumenilo Youthforia

Elizabeth Denton.

Jednom kad se zaljubite u BYO Blush, vrijeme je da se poigrate i s ostalim proizvodima marke. Neka vaše usne popnu uz hidratantni sjaj za usne Dewy Gloss u pet zabavnih nijansi. Svaka se nastavlja malo prozirno i možete nadograditi više boja.

rosni sjaj

Youthforia.

A ako mislite da je pakiranje sada slatko, samo pričekajte. Svaki se proizvod uklapa u Magnetic 4 Pan (u pet boja), tako da možete stvoriti proizvod spreman za putovanje ili se jednostavno poigrati slažući ih jedan na drugi kako biste izgledali cool u svojoj taštini.

Youthforia magnetna 4 tava

Youthforia.

Ključno je ovdje zabaviti se sa šminkom. To je posebno važno sada kad se cijepimo i što prije vidimo prijatelje i obitelj. A ako je utjecaj na okoliš važan u vašoj potrošnji, Chan je razmislio o tome. Proizvodi su certificirani na 98 posto na biološkoj osnovi s USDA BioPreferred (što znači samo 2 posto fosilnih goriva). Poklopci su izrađeni od 25 posto reciklirane plastike nakon potrošnje (PCR). Chan je strastven zbog utjecaja proizvoda za osobnu njegu na Down the Drain. Prema EWC, neregulirano kemijsko zagađenje u našoj vodi djelomično dolazi iz stambenih područja, pa ako učinimo svaki svoj mali dio, možemo napraviti veliku razliku.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Više od 25 frizura s kratkom kosom

Jeste li ljubitelj kratke kose? U stvari, postoji toliko mnogo frizura koje možete učiniti s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *