Home / spavaća soba dekor / Retin-A nasuprot Differinu: Najbolje liječenje retinolom bez recepta

Retin-A nasuprot Differinu: Najbolje liječenje retinolom bez recepta

Da je vrsta tretmana za njegu kože čudo u bočici stvarno postojala, vjerojatno bismo je već svi koristili. Ali što se tiče lova na sljedeću najbolju stvar, ako pitate dermatologa ili estetičara, većina će vam vjerojatno reći da su retinoidi (grana derivata vitamina A kojoj retinol pripada) najbliže što ćete pronaći uz vašu potragu za pronalaskom proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran ten.

Pojednostavljeno rečeno, retinoidi su skupina kemijskih spojeva koji su zaslužili pečat odobrenja dermatologa jer, za razliku od toliko drugih buznih aktivnih sastojaka u našim serumima, kremama i hidratantnim kremama, zapravo su podržani godinama obimnih kliničkih istraživanja koja podupiru njihove učinkovitost kao tretman za mrlje i bezbroj problema protiv starenja, uključujući tamne mrlje, teksturu i fine linije. U osnovi, o retinoidima možete razmišljati kao o ubrzanom pilingu – ali s nekim dodatnim prednostima. Najjači oblici retinoida zahtijevaju recept vašeg dermatologa ili liječnika, a iako nude najneposrednije rezultate, imaju i najviše nuspojava, uključujući crvenilo, ljuštenje i intenzivnu suhoću.

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Ljubaznošću Differin.

Bez obzira želite li izbjeći skupo putovanje u derm ili jednostavno niste baš spremni patiti kroz prijelaznu fazu “pročišćavanja” koja se nadoveže kada koristite jače RX retinoide poput tretinoina (robne marke) Retin-A), razmislite o pokušaju Differina. Ranije dostupno samo na recept, Čarobne moći Differinove jačanja kože donosi vam njegov aktivni sastojak Adapalen – najjači retinoidni oblik koji je (sada) dostupan bez liječničke skripte.

Iako se primarno prodaje kao lijek protiv akni, ovaj koncentrirani proizvod za njegu kože skupio je prilično velik kult zbog svojih dodatnih “neuobičajenih” prednosti. Vjerni obožavatelji drogerijskog gela kažu da također čini čuda za peglanje finih linija i vrana, zaglađivanje teksture i blijeđenje izgleda sunčevih pjega i hiperpigmentacija – i vratit će vam samo oko 12 dolara. Trebate uvjerljivije? Samo prijeđite na gornju vezu i pogledajte impresivne fotografije prije i poslije.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Eyeliner Hailey Bieber o tome ima tajnu tajnu

Iako se uvijek slinimo zbog ljepote Hailey Bieber, model obično griješi na strani klasike. Dakle, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *