Home / spavaća soba dekor / Reformacija cipela: Ref Shoes 2.0 su šik i održivi

Reformacija cipela: Ref Shoes 2.0 su šik i održivi

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Trebalo mi je puno vremena da postanem Ref obožavatelj kakav sam danas. Oduvijek sam volio njihove sanjarske haljine izdaleka, ali iz nekog razloga nisam mogao povući okidač kad bih ih naručio za sebe. Mogu li ih izvući? Jesam li ih zaslužio ?? Premotajte unaprijed nekoliko godina i odgovor na oba ta pitanja je zadovoljan “Duh! Naravno!”. E sad, dobar dio moje garderobe je iz Ref – i s ponovnim pokretanjem Cipele reformacije, i moja se stopala mogu pridružiti zabavi.

Ako se sjećate, Reformation je lansirao svoj prvi asortiman obuće još 2019. godine, ali njihova posvećenost održivosti učinila je postupak težim nego što su ikada zamišljali. Odlučivši uzeti svoje vrijeme i ispraviti ga, umjesto da prodaju nešto ispod cijene, zastali su na cipelama i umjesto toga nas preplavili modom, dok su iza kulisa radili na poboljšanju svoje buduće ponude obuće.

Sada su se Ref cipele vratile i postale bolje nego ikad, tako da sa sigurnošću možete reći da je odluka o pregrupiranju bila pametna. Ref Shoes 2.0 čini se najneprostranijim produžetkom estetike brenda – pomislite na štikle s remenom i elegantne stanove koji se savršeno uklapaju s njihovim ljetnim zalihama od trapera, koketnih haljina i kompleta za odjeću.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Reformation Ref Shoes Review

Ljubaznošću Bella Gerard.

Moji osobni favoriti su Shereen Ruched Block pete mazge, savršene ljetne sandale dostupne u četiri boje. Uvijek jedan koji je najviše trebao, odlučio sam se za plavo-bijeli uzorak zvan Olympia. Apsolutno nula žalim.

Moji Shereens su ugodni i slatki – i nekoliko sekundi nakon što sam ih pokazao na svojim Instagram Stories, primio sam više od 15 DM-a tražeći od mene. Osim što sam prijateljima rekla kako sam uzbuđena što ih nosim, tako sam se i pohvalila koliko su moje nove potpetice bile održive.

STILEKSTAR |  Reformation Ref Shoes Review

Ljubaznošću Bella Gerard.

Izrađujući cipele drugi put, Reformacija je zaista izišla na kraj. Poznaju 100 posto svojih farmi kože i u procesu stvaranja reznu djevičansku plastiku za 75 posto. Čak su pokrenuli i program povrata sa Looptworks i učinili su svaki par u potpunosti recikliranim.

Sve u svemu, ne mogu vam preporučiti Shereen Block štikle dovoljno – samo ih nemojte nositi ako se družimo, jer mogu garantirati da mi neće napustiti noge cijelo ljeto. Pročitajte kako biste u nastavku kupili još nekoliko stilova Ref Shoes 2.0. Cijela kolekcija uživo je sada, sadrži 15 komada u veličinama od 5 do 11 po cijeni između 98 i 278 američkih dolara.

STILEKSTAR |  Reformation Ref Shoes Review

Ljubaznošću Reformacije.

Carina čipka do sredine pete

Ja sam naivčina za pop boje, tako da planiram ščepati ove trakaste potpetice u Jagoda sljedeća.

STILEKSTAR |  Reformation Ref Shoes Review

Ljubaznošću Reformacije.

Mandy Minimalna blok peta mazga

Ako niste za više pete, Mandyjevi su za vas. Idite hrabro s Chocolate Zebrom preko osnovne crne boje.

STILEKSTAR |  Reformation Ref Shoes Review

Ljubaznošću Reformacije.

Agnes zdepasta natikača

Za cipele možete nositi tijekom cijele godine, stil ove natikače sa svime, od haljina do trapera.

STILEKSTAR |  Reformation Ref Shoes Review

Ljubaznošću Reformacije.

Tanga od potpetice Dana Block

Japanke su šokantno trendi ove sezone, pa neka ova verzija s potpeticom u Pecanu postanite vaše novo putovanje.

STILEKSTAR |  Reformation Ref Shoes Review

Ljubaznošću Reformacije.

Sandala s matićem potpeticom Selene na vezanje

Seleni definitivno su najveći tvorci izjava u kombinaciji, ovdje u kontrastu s Zobene pahuljicama.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Više od 25 frizura s kratkom kosom

Jeste li ljubitelj kratke kose? U stvari, postoji toliko mnogo frizura koje možete učiniti s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *