Home / spavaća soba dekor / Recenzija prijenosnog blendera Miliqi: Savršeni samostalni blender za manje od 25 dolara

Recenzija prijenosnog blendera Miliqi: Savršeni samostalni blender za manje od 25 dolara

Kad sam prošle godine postigao prekretnicu u New Yorku – potpisivanje ugovora o najmu mog prvog samostalnog stana – bio sam najviše uzbuđen zbog kuhinje za sebe. Jedini problem? Bez obzira gdje živite u gradu, navedena kuhinja vjerojatno nije veća od veličine ormara za metle. Iako sam bila oduševljena idejom konačno Imajući ormariće i radne ploče za punjenje vlastitim kuhinjskim posuđem i aparatima, znao sam da bih se morao žrtvovati u ime prostora. Cue ovo pregled prijenosnog blendera, pronalazeći moj omiljeni Amazonov nalaz koji će vam uštedjeti prostor, i poravnajte svoju malu kuhinju za manje od 25 dolara!

Ja sam djevojka koja često uzima užitak u užurbanom danu – nažalost, to također čini me takvom djevojkom s neočekivano niskim saldom na bankovnom računu na kraju mjeseca. Svi se možemo složiti da je bolje uštedjeti novac gdje god možemo, a u posljednjih godinu dana toliko smo od nas postali kreativni dok smo pronalazili načine za izradu udobnosti tih bića (poput smoothieja) kod kuće, umjesto da ih kupujemo dok smo vani.

Imajući ovo na umu, blender je bio visoko na listi za moju novu samostalnu kuhinju. Ali kad sam na Internetu pronašao onaj koji odgovara mom proračunu, osjećao sam se poput Zlatokose. Ovaj je preskup, taj ima previše gumba – koja je uopće razlika između “Puls” i “Liquify” ?!

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Ljubaznošću Miliqija.

Na kraju sam pronašao jedan koji nije samo odgovarao mom cjenovnom rangu, već je bio super kompaktan za moj mali prostor. Savršeno za zabavu jednog! Čak bih ga mogao napuniti i ponijeti sa sobom u pokretu (Pozdrav, smrznute marge u parku!). Oh, i jesam li spomenuo da je 22 dolara i ružičasta?

Da, Miliqi prijenosni blender osvojio me u njujorškoj minuti. Moja blender beba stigla je s Prime dostavom samo dva dana kasnije i, na moje iznenađenje, došla je potpuno napunjena i spremna za rad! Od tada su svi moji snovi o sokovima i smoothiejima oživjeli.

Ova je stvar moćna, brza i ima samo jedan gumb. Za upotrebu je jednostavno poput uvijanja glavne komore na podnožju dok svjetlo ne zatreperi (Ova toliko važna sigurnosna značajka sprječava da se oštrica uključi kada nije sastavljena!), Ispunite je svojim dobrotama, pritiskajući gumb i trese se da se ravnomjerno sjedini.

STILEKSTAR |  Amazon Blender Review

Ljubaznošću Elisabeth Anne Boniface.

Jedna od mojih najdražih značajki je poklopac s više komora koji uključuje ugrađeno cjedilo, što pripremu zelenog soka kod kuće čini brzim. Kad je vrijeme za čišćenje, jednostavno do pola napunim s malo vode i pumpicom sapuna za suđe, a zatim ga uključim da razmuti malo mjehurića i brzo uklonim ostatke sastojaka.

Od dodavanja ovaj mini blender u svoju dnevnu rutinu, već sam uvjerio nekoliko djevojaka da si to privole. Vjerujte mi, to je izjednačilo naše svakodnevne šetnje i termine vikend parkova! Ovi osobni miješalice također čine savršen poklon za useljenje (ili kupnju samoposluživanja) za sve one koji šire granice male kuhinje. Uhvati jedan za sebe i uskoro možemo planirati datum smoothieja!

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

HipDot Clueless Collab odobren je od Cher Horowitz

Uvijek možemo računati da će nam HipDot donijeti istinski kultnu suradnju. Razmislite samo o kolekcijama …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *