Home / spavaća soba dekor / Recenzija haljine Amazon Zesica: Vaša Boho ljetna haljina iz snova košta 30 USD

Recenzija haljine Amazon Zesica: Vaša Boho ljetna haljina iz snova košta 30 USD

Definitivno je postojala točka u kojoj me ideja o kupnji odjeće na Amazonu učinila sumnjičavom, ali dušo, sve se to promijenilo. Amazon Fashion sada je pouzdan kao i vaš lokalni Nordstrom ili Urban Outfitters, a proklet ću biti ako ne budem impulsno kupujem slatke proljetne must-have-e od Amazona na reg! Amazon sada nosi glavne modne marke iz Ganni do LoveShackFancy, ali kad nisam raspoložen potrošiti tonu novčića, provjerim recenzije povoljnijih komada, zbog čega sam na kraju odlučio ovo napisati Haljina Amazon Zesica pregled u prvom redu.

Slika haljine na Amazonu zapela mi je za oko, ali nije me u potpunosti osvojila. Tek kad sam vidio fotografije recenzenata u potrazi tako boho-chic za koji sam znao da ga moram naručiti. Zatim sam naručio više drugih boja. Ne osuđuj me! Čitanje Amazon recenzija definitivno je ključno pri kupnji marke koja vam nije poznata, a ako uspijete proći nepotrebno dugo ime proizvoda i često slike niske kvalitete proizvoda, često možete pronaći neke ozbiljne dragulje.

To se dogodilo kad sam naletio na (upozorenje za dugo ime) ZESICA Ženska ljetna haljina s vratom boemski cvjetni print s volančićima Swing A Line Mini mini haljina dok je u potrazi za prikrivenom, ali još uvijek slatkom svakodnevnom proljetnom haljinom. Primijetio sam da ima ocjenu od 4 zvjezdice i oko 1700 recenzija, pa sam, pregledavajući neke fotografije kupaca, odlučio naručiti. Dotična haljina dolazi u veličinama S-XXL, a Large sam kupila nakon čitanja recenzija. Sad znam da je Medium možda bio bolji izbor, ali budući da sam tražio opušteno uklapanje, ne smeta mi malo dodatnog protoka.

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

ZESICA.

Ova haljina dolazi u 14 uzoraka, a svi mi daju prednost majko moja vibracije na sve prave načine. Odabrao sam Green kao svoj prvi izbor, a nakon što je stigao, nedugo zatim naručio sam i Red verziju. Je li vam se činilo kao visokokvalitetna odjeća od 100 dolara? Ne, naravno da nije, iako je kvaliteta bila prilično dobra. Je li izgledala poput preslatke haljine, savršene za proljetni dan? Apsolutno. Napravio sam nekoliko fotografija (u redu, puno fotografija) koje pokazuju moju novu ‘formu’ i primio tone komplimenata i pitanja o tome odakle je haljina. Bio sam iskren da kažem prijateljima da sam ih dobio na Amazonu; osjećao sam se kao velika fleksibilnost u kupnji kad sam pronašao takav dijamant u grubim uvjetima.

STILEKSTAR |  Recenzija haljine Amazon Zesica

Bella Gerard / STILEKSTAR.

Nakon narudžbe dva boja u ovoj haljini, obradovala sam se otkriću da i ona dolazi maxi stil. YUP. Vjerujte mi, vrisnula sam kad sam to vidjela. Naravno, tada sam naručio dva više haljine, još jednu crvenu i print nazvan Tangerine, i time sam zatvorio računalo i zaključio da apsolutno moram prestati kupovati. Iako je kraća verzija nešto ispod 30 USD, duži stil iznosi oko 37 dolara, a ozbiljno vrijedi svake lipe.

STILEKSTAR |  Recenzija haljine Amazon Zesica

ZESICA.

Iako sigurno nemam potreba još proljetnih haljina, priznajem da sam promatrala još nekoliko Siluete ZESICA od mojih prvotnih kupnji, i ako me uvjerite, ja svibanj samo još jednu narudžbu. Jesam li spomenuo da su svi ovi komadi dostupni putem Amazon prime? Obožavam trenutno zadovoljstvo zadovoljavanja pijanki u kupovinu od ponedjeljka ujutro i raspakiranja u srijedu popodne!

Uz to, toplo potičem sve one kojima je potrebna proljetna nadogradnja ormara da impulsiraju kupnju ZESICA ili dvije haljine. Dostava je brza, povratak je jednostavan, a na raspolaganju imate toliko boja i uzoraka! Mogla bih poetično navoljeti ljubav prema mojoj amazonskoj haljini, ali moral priče je sljedeći: Ne osuđujte knjigu, kupujte je naslovnicu, uvijek čitajte Amazon recenzije i nikad ne možete imati previše sarafana.

Bilten StyleCaster natpisa

About admin

Check Also

Najbolje temelje protiv starenja 2021: Formule multitaskinga za fine linije

Pomaknite se da biste vidjeli više slika Nema ničega što volim više od multitasking kozmetičkog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *