Home / spavaća soba dekor / Rasprodaja sandala Birkenstock u Arizoni 2021: Tajna prodaja Nordstroma 20% popusta

Rasprodaja sandala Birkenstock u Arizoni 2021: Tajna prodaja Nordstroma 20% popusta

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Prije otprilike desetljeća, sandale Birkenstock bile su najzanimljivija cipela za ljubitelje ukusa, modne blogere i slavne osobe koje nisu u službi, a kao i većina sartorial pokreta, udobni klizajući trend službeno se vratio. Najpopularniji stil brenda, Arizona tobogan prilično je rasprodan i isključen od prošle jeseni, tako da možete zamisliti visoko željene tobogane rijetko bivaju obilježeni zahvaljujući njihovoj velikoj potražnji i, iskreno, kultnim sljedbenicima. Ali, ako već neko vrijeme promatrate vlastite parove, ali niste baš spremni premjestiti ih iz kolica na blagajnu, imate sreće, jer Nordstrom trenutno prodaje Birkenstock Arizona, nudeći 20 posto od voljene cipele.

Naravno, i sada postoji nekoliko drugih Birkenstock stilova s ​​popustom, uključujući novo pokrenuti (i ekskluzivni za Nordstrom) Yao Sandal, Papillio by Birkenstock Daytona Prava sandala na platnenoj oblozi, te proljetni i ljetni Gizeh japanka. Naravno, u prodaji je i nekoliko različitih verzija sandale u Arizoni – tobogan obložen škaricama ( ultimativno ugodna cipela za posao) i uglađena Arizona Hex također su sniženi s 20 posto (najveći popust koji sam ikada vidio na ove virusne sandale, TBH).

Iako je prodaja vrsta ispod radara, već primjećujemo da se zalihe ovih Birkenstock-ovih ponuda koje se nude samo za Nordstrom prodaju prilično brzo. Drugim riječima, možda biste poželjeli brzo djelovati ako želite uzeti par vlastitih sandala Birkenstock dok su na rasprodaji.

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Birkenstock Arizona Rasprodaja

Ljubaznošću Birkenstock.

Šestougaone sandale Birkenstock Arizona

Oba zelena (najmodernija boja 2021.) i bordo su trenutno na popustu.

STILEKSTAR |  Birkenstock

Ljubaznošću Birkenstock.

Pravi tobogani obloženi shearlingom Birkenstock Arizona

Ovo su najudobnije (ali ipak šik) cipele ikad ćete odjenuti – garantiram 98,5%.

STILEKSTAR |  Birkenstock prodaja u Arizoni

Ljubaznošću Birkenstock.

Papillio by Birkenstock Daytona Prava sandala na platnenoj oblozi

Ovaj limitirana nejasna sandala se brzo prodaje. Oh, dolazi i u kamili.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

5 prekrasnih biljaka za dar za majčin dan

Kupnja buketa ruža za Majčin dan klasika je koja dobro prolazi, ali ovaj dar brzo …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *