Home / uređenje dnevnog boravka / Rani pristup Nordstromovoj godišnjici: Moji odabiri

Rani pristup Nordstromovoj godišnjici: Moji odabiri

The Nordstromova godišnjica rasprodaje Rani pristup je stigao! Nordstrom sada svima omogućuje rani pregled (prošli tjedan), tako da sam uspio proći kroz prodaju i odabrati svoje favorite. Na prvi pogled, reći ću, postoji dobra količina džemperi i cipele koje su mi zapele za oko. Cipele su mi uvijek bile neuspjeh tijekom prodaje, tako da sam uzbuđena. Tu je i dobar izbor traperice s ravnim nogavicama, koju znam da mnogi od vas traže. Za one koji kupuju ove akcije svake godine, znate da se dobre stvari prilično brzo prodaju. Ali, reći ću da ove godine ima dovoljno dobrih komada, imam osjećaj da ćete barem uhvatiti 1 stvar na svojoj listi želja. Također, Nordstrom će obnoviti zalihe sa svakim pristupom (uglavnom rani pristup i javni pristup).

Zapravo nemam pristup prodaji do 16. (Influencer Access), tako da ću kupovati tek u petak. Anketirao sam vas u Pričama, a većina vas je dobila pristup i 16., pa ćemo zajedno kupovati. Za one koji sada kupujete, dijelim još favorita u LTK aplikacija do petka, a zatim ću nastaviti pokriti prodaju na blogu. Dijelit ću ono što već posjedujem i što je na akciji, što naručim, isprobavam i dalje ću vas informirati o onome što još ima na zalihi, a vrijedi provjeriti. Najbolji način za kupnju mojih odabira je putem LTK aplikacija, jer ćemo ga svakodnevno ažurirati. Sretna kupovina!

Kupite moje izbore

About admin

Check Also

Uređivanje vikenda: prodaja + krađe

Ovaj nadolazeći tjedan započinje Nordstromova godišnjica rasprodaje koji ću detaljno pokrivati ​​od ponedjeljka i zasigurno …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *