Home / kućni dekor / Rafinirana kućica na jezeru s mirnim pogledom na jezero Minnetonka

Rafinirana kućica na jezeru s mirnim pogledom na jezero Minnetonka

Ron Brenner Arhitekti je po narudžbi dizajnirao ovu profinjenu kućicu na obali jezera smještenu na jedinstvenom vidikovcu jezera Minnetonka, jezera malo izvan Minneapolisa, Minnesota. Smještena na izazovnom ispunu, ova vikendica s tri spavaće sobe nudi otprilike 4.200 četvornih metara stana.

Vlasnici kuća zatražili su jednostavan, ali elegantan dizajn kako bi uvažili razmjere susjedstva. Rezultat je 1,5 umjetnički dizajn umjetnosti i obrta koji sadrži prostore uređene tako da maksimaliziraju poglede na jezero Minnetonka.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Ron Brenner Arhitekti GRADITELJ Kuće poluga DIZAJNER INTERIJERA Živopisni dizajn interijera

profinjena-lakeshore-vikendica-eksterijer

Dižeći se prostranim pogledom na jezero u svim smjerovima, duboko plave vode pozdravljaju vas kroz prozore, povezujući vas s toplim primorskim nijansama i elegantnim dizajnerskim značajkama iznutra.

profinjena-lakeshore-vikendica-eksterijer

Izuzetno neformalni prostori skladno se povezuju kroz ovaj stan, spajajući tradicionalno stiliziranu rasvjetu i namještaj sa svježim i bezvremenskim uzorcima za moderan, luksuzan pristup životu u jezerskim kućicama. Većina namještaja, rasvjetnih tijela i dodataka u unutrašnjosti nabavljena je iz trgovine dizajnera interijera, Butik REVIV.

profinjena-lakeshore-vikendica-ulaz

Iznad: U foajeu je boja boje Accessible Beige SW 7036 – Sherwin Williams. Boja kućišta i obloga je Benjamin Moore White Dove OC-17. Podnice su od bijelog hrastovog rascjepa i četvrtine s prilagođenom mrljom i mat sjajem završenim na licu mjesta. Konzolni stol je iz stolice Hickory.

rafinirana-obala-vikendica-dnevna soba

Iznad: Boja boje za zid u dnevnoj sobi je boja boje Dostupno bež SW 7036 – Sherwin Williams. Obloga i izvedba kućišta je Ben Moore White Dove OC-17.

prijelazno-dnevni boravak

Što volimo: Ova profinjena kućica na obali jezera nudi stilsku, ali opuštenu atmosferu za uživanje u jezeru. Čini se da lijepo dizajnirani životni prostori bez napora prelaze iz jednog u drugi, s velikim prozorima koji uokviruju idilične poglede. Posebno volimo prostranu kuhinju s velikim otokom, savršenu za kuhanje i zabavu.

Reci nam: Koji su vas detalji u ovom domu najviše nadahnuli i zašto u komentarima u nastavku volimo čitati vaše povratne informacije!

Bilješka: Pogledajte još jedan prekrasan obilazak kuće koji smo ovdje predstavili na programu One Kindesign iz portfelja graditelja ovog doma:

prijelazno-blagovaonica

profinjena-lakeshore-vikendica-blagovaonica

prijelazno-blagovaonica

prijelazno-blagovaonica

rafinirana-obala-vikendica-kuhinja

Iznad: Ormarići su oslikani Benjaminom Mooreom White Dove, a zidovi su dostupni u bež boji Sherwin Williams.

rafinirana-obala-vikendica-kuhinja

Iznad: Ploče su apsolutno crne na obodu i granit koji je lokalni u Minnesoti na otoku. Ovaj je otok dugačak 11 ′ i dubok 5 ′, a oko njega ima spremišta. Privjesci iznad otoka su Hudson Valley Lighting 8994-AN Amelia Collection – Četiri lagana privjeska, starinski nikl.

prijelazno-kuhinjska

prijelazni-dom-bar

prijelazni-kućni ured

prijelazno-praška-soba

Iznad: U kupki s prahom zidovi su prekriveni prirodnom travnatom presvlakom s metalnim zlatnim uzorkom. Dolazi u 5 različitih boja.

prijelazno-stubište

prijelazno-stubište

Iznad: Zidovi su Sherwin Williams pristupačni bež 7036, a kućište je Ben Moore White Dove OC-17.

prijelazno-dvorana

rafinirana-obala-vikendica-spavaća soba

Iznad: U spavaćoj sobi zidovi su oslikani stjenovitom plažom Benjamin Moore CSP-190, a obloga je Benjamin Moore White Dove OC-17.

rafinirana-obala-vikendica-kupaonica

prijelazna-kupaonica-kada

prijelazno-kupaonica

prijelazno-obiteljska soba

prijelazno-spavaća soba

prijelazno-spavaća soba

prijelazno-kupaonica

prijelazno-praška-soba

Iznad: Praškasti zidovi kupaonice obojeni su u mornaricu Benjamin Moore Hale HC-154. Sudoper je umivaonik na postolju Kohler Memoirs. Širina zida iza sudopera široka je 3′-9,75 ″.

profinjena-lakeshore-vikendica-eksterijer

profinjena-lakeshore-vikendica-eksterijer

FOTOGRAF Corey Gaffer Fotografija

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Luksuzna kuća u stilu seoske kuće u Oregonu može se pohvaliti prekrasnim detaljima

Ovu luksuznu seosku kuću dizajnirao je Wendy O’Brien Uređenje i uređenje interijera, smješten na imanju …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *