Home / spavaća soba dekor / Rabljeni Deco La Redoutea

Rabljeni Deco La Redoutea

“Kupite, uživo, preprodajte”. To je moto La Rebouclea, nove usluge tvrtke La Redoute. Rabljena platforma, u skladu s vremenom. U Homelistyju smo doista vidjeli pojavu trendova upcyclinga i recikliranja koji su sve prisutniji na polju ukrašavanja.

Osobno već imam rabljeni refleks za punjenje i pražnjenje ormara (nešto što se može učiniti i na La Reboucleu). I sve više razmišljam o opremanju svog stana.

U 7 argumenata, danas ćemo objasniti zašto i kako stvoriti svoju trgovinu / svlačionicu Reboucle odgovorno trošiti. Spremni ste ih otkriti?

1 – Dajte drugi život svom namještaju ili ukrasu

Svi imamo namještaj ili ukrasne elemente koje bismo htjeli promijeniti kod kuće. No, priznajmo: nemamo uvijek vremena ni sklonosti da ih preprodajemo za kupnju novih!

Pa ipak, to je refleks imati jer mnogi od ovog namještaja ili ovih predmeta lako mogu pronaći drugi život u novom domu. To je uvijek bolje nego baciti, pogotovo kad su malo oštećeni ili se lako mogu popraviti.

La Reboucle omogućuje vam postavljanje besplatnih oglasa koji daju drugi život namještaju ili predmetima kojih biste se željeli riješiti.

2 – Pronađite namještaj ili ukrasne predmete tvrtke La Redoute Intérieurs koji više nisu dostupni

Na La Reboucleu možete pronaći namještaj ili predmete tvrtke La Redoute Interiors koji više nisu objavljeni ili više nisu dostupni na web mjestu. Jer ponekad kao ventilator za ukras tražite određeni komad namještaja ili predmet (svjetlo, vaza, viseća svjetiljka itd.). I kakva frustracija kad je ne možemo steći, pogotovo kad bi predmet naših želja savršeno pronašao svoje mjesto u našoj unutrašnjosti!

Članovi usluge La Reboucle redovito stavljaju proizvode na prodaju. Ne ustručavajte se redovito pregledavati stranicu kako biste izbjegli da ponovno propustite predmet iz snova.

3 – Odgovorno uredite svoj interijer

Imati rabljeni refleks ekonomično je i ekološko rješenje za uređenje vašeg interijera. Tako možemo preprodavati predmete koje više ne želimo imati kod kuće, umjesto da ih ostavljamo u reciklažnim centrima ili u glomaznim predmetima.

Kupnja već korištenog namještaja također smanjuje njegov utjecaj na planet. Zapravo, proizvodnja namještaja zahtijeva prirodne i energetske resurse. Ova industrija također koristi štetne tvari poput teških metala, formaldehida ili čak određenih otapala.

U kupnja namještaja ili predmeta u La Reboucleu možete ukrasiti svoj interijer kako želite, uz poštivanje okoliša. Prilično jednostavno, zar ne?

4 – Brzo prodajte predmete i namještaj tvrtke La Redoute

To je jedna od glavnih prednosti uspostavljanja trgovine na La Reboucleu. Kada ste kupac tvrtke La Redoute, imate povijest kupnji na korisničkom računu.

S nekoliko klikova možete objaviti oglas za proizvod ili komad namještaja kupljen na La Redouteu zahvaljujući ovoj povijesti. Nije potrebno fotografirati ili popuniti opis: oglas je unaprijed popunjen! Prilično je korisno kada se žuri ili zapravo ne znate kako proizvod učiniti atraktivnim da biste ga prodali.

5 – zaradite novac

Ipak, argument jednostavan i očit, ali koji i nije toliko. Koliko ste puta pomislili staviti komad namještaja u centar za reciklažu, a ne prodati? Da budem iskren, dugo sam imao refleks bacati, a ne preprodavati … Dok novac zarađen prodajom starih predmeta može pomoći u kupnji novih!

Kada preprodate tvrtku na La Reboucle, vaš pot može biti uplaćen izravno na vaš bankovni račun. Možete ga pretvoriti i u poklon karticu tako što ćete La Redoute podudarati s 25%. Vrlo jednostavan primjer: prodajete predmet za 10 €. Pretvarajući ih u e-poklon karticu, vaših 10 eura postaje 12,50 eura.

Pogodno za nove kupnje kako biste opremili ili ukrasili svoj dom!

6 – Iskoristite uslugu za korisnike tvrtke La Redoute

To je rješenje mira: služba za korisnike tvrtke La Redoute također udovoljava prijeko potrebnim potrebama kupaca i prodavača tvrtke La Reboucle. Korisno ako imate problema s narudžbom, plaćanjem itd …

Imajte na umu da korisničke usluge nisu uvijek dostupne na polovnim web mjestima. Stoga je stvarna imovina.

7 – Jednostavno dostavite svoje predmete čak i na drugi kraj Francuske

Tko nikada nije poznavao taj osjećaj frustracije kada je čitao oglas za trosjed ili stol koji prodaje pojedinac iz cijele zemlje? To je također pitanje koje si postavljamo kada se želimo rastati od glomaznog komada namještaja: kako ga prodati i isporučiti?

Dostava je zapravo prepreka za kupnju i preprodaju namještaja i rabljenih predmeta. Zahvaljujući usluzi Cocolis, svoj kauč, krevet ili bilo koji drugi komad namještaja sada možete bez muke poslati na drugi kraj Francuske.

Kako radi ? Na principu zajedničkog putovanja, Cocolis vas dovodi u kontakt s osobom koja može prevesti vaš paket do odredišta. Povoljan, učinkovit i ekološki način isporuke paketa. Dostava se vrši na dnu vašeg doma i provodi se u prosjeku u roku od 15 dana.

Potrebno je samo pravilno spakirati svoje proizvode (kako biste ih zaštitili tijekom prijevoza) i ispisati listić koji vam je poslan nakon kupnje.

3 stvari koje treba zapamtiti o La Reboucleu

  • La Reboucle otvoren je od 13. siječnja 2021. godine

Bez obzira jeste li kupac ili prodavač, sada možete koristiti novu uslugu tvrtke La Redoute.

  • Odredite cijenu koju želite

Očito je da će se proizvod s atraktivnom cijenom lakše prodati. Međutim, slobodno možete postaviti cijenu po kojoj želite prodati svoj proizvod.

  • Nema potrebe za otvaranjem novog računa!

Ako ste već kupac La Redoute, upotrijebite svoje podatke za prijavu za kupnju i prodaju na La Reboucleu. Nema potrebe za stvaranjem novog računa ili generiranjem nove lozinke.

About admin

Check Also

Najbolje traperice za podizanje stražnjice 2021: Traperice koje laskaju figurama za vašu propalicu

Pomaknite se da biste vidjeli više slika Ako ste poput nas, traperice su osnovni ormar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *