Home / spavaća soba dekor / Pun mjesec u Strijelcu 26. svibnja Značenje i pokušaji pomrčine Mjeseca

Pun mjesec u Strijelcu 26. svibnja Značenje i pokušaji pomrčine Mjeseca

Sezona pomrčine započinje s udarcem kada pomrčina Punog mjeseca u Strijelcu dostigne vrhunac 26. svibnja! To će biti vrijeme za otkrivenja, epifanije i završetkeposebno u pogledu naših sustava vjerovanja, osjećaja slobode i želje za širenjem. Promjena dolazi; jesi li spreman?

Dobro ste pročitali – službeno ulazimo u sezonu pomrčine! Pomrčina je poput super nabijenog Mjeseca, jer se dogodi samo kada ravnina zemljine putanje oko Sunca prođe ravninu Mjesečeve putanje oko Zemlje. Ovo stvara sezonu pomrčine u kojoj se sunce, mjesec i zemlja nižu ili zasjenjujući sunce (stvarajući novi mjesec) ili zasjenjujući mjesec (stvarajući puni mjesec).

Zbog tih sjena i blokiranja svjetlosti mnogi su drevni narodi naviještali pomrčine da bi signalizirali monumentalne pomake na individualnoj ili kolektivnoj razini. Srećom, sezone pomrčina traju samo nekoliko tjedana, uglavnom dolaze u parovima i događaju se samo dva puta godišnje. Ova sezona pomrčine donijet će pomrčinu punog mjeseca u Strijelcu 26. svibnja i pomrčinu mladog mjeseca u Blizancima 10. lipnja. Nakon toga dobivamo još šest mjeseci bez pomrčine.

Pomrčina punog mjeseca Super cvijeta krvi (recimo pet puta brza!) 26. svibnja potaknut će nas na istraživanje novih visina na našim individualnim putovanjima prema osobnoj slobodi. Prikladno nazvano za vrijeme ovog punog mjeseca, kada cvijeće obilno cvjeta, ova će nam pomrčina pokazati plodove našeg rada postignutog od pomrčine mladog mjeseca 14. prosinca u Strijelcu prošle godine. Zapitaj se: Kakve ste namjere tada namjeravali? Ako su vaše namjere na djelu, tada ćete možda napokon ostvariti svoje snove. Ako se dijelovi još uvijek ne osjećaju zajedno, to je u reduova će vam pomrčina pružiti mogućnosti da ispravite kurs.

Upravljanje energijom ove pomrčine leži u našoj sposobnosti da se suočimo sa svojim uvjerenjima (i vjerovanjima drugih) sa znatiželjom i suosjećanjem.

Tijekom ove pomrčine punog mjeseca, sunce će biti u Blizancima usmjerenim na komunikaciju, što će biti suprotno od mjeseca slobodoljubivog u Strijelcu. Ovaj će nas dvojac izazvati da uravnotežimo potrebu za razgovorom i dijeljenjem sa potrebom da slušamo. Neka ključna pitanja koja si trebate postaviti tijekom ove vrlo posebne pomrčine punog mjeseca uključuju: Što trebam pustiti da bih stekao veću slobodu? Kojim sam se lekcijama opirao, a koje ograničavaju moju slobodu? Gdje sam izbjegavao tražiti dodatna znanja potrebna za svoje širenje? Gdje su moja uvjerenja bila zatvorena za perspektive drugih?

Upravljanje energijom ove pomrčine leži u našoj sposobnosti da se suočimo sa svojim uvjerenjima (i vjerovanjima drugih) sa znatiželjom i suosjećanjem. Zapamtite, vjerovanja se nauče i potpuno je u redu prerasti vjerovanje kad vam je iskustvo u suprotnosti! Budući da će se nalaziti u uskom kvadratu s Jupiterom, ova energija odbacivanja zastarjelih sustava vjerovanja bit će ogorčena samo za to vrijeme.

Svi znakovi trebali bi provesti neko vrijeme u razmišljanju i razmišljanju tijekom ovog punog mjeseca. Dnevnik i meditacija pomoći će vam da pronađete veću jasnoću onoga što trebate osloboditi kako biste podigli svoje vibracije u skladu s onim što želite manifestirati. Razmazivanje vašeg fizičkog prostora, čišćenje i organiziranje doma i kupke za pročišćavanje u to vrijeme također se preporučuju.

Ovo je vrijeme da oslobodite sve što vas više ne služi, tako da možete napraviti mjesta za sve ono što čini. Sretna pomrčina punog mjeseca, ljubavi! Neka sljedećih šest mjeseci budu ispunjeni dubljom vezom s vašim duhom i dušom.

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *