Home / spavaća soba dekor / Prvi ‘GOT’ prequel je sada u produkciji i ove nas službene fotografije toliko uzbuđuju

Prvi ‘GOT’ prequel je sada u produkciji i ove nas službene fotografije toliko uzbuđuju

Navijači su ih čekali Igra prijestolja izdvajanja za ono što osjeća poput eona. Doista, prošlo je samo neko vrijeme otkako je poznata HBO serija u svibnju 2019. emitirala svoju osmu i posljednju sezonu – ali to nimalo ne olakšava čekanje. Jedan od načina da se prođe vrijeme je upoznavanje malo više o Igra prijestolja izdvajanja koja HBO sprema za obožavatelje. Uđimo u sve što do sada znamo.

Naprijed ćete pronaći detalje o svim Igra prijestolja izdvajanja za koja se šuška i potvrđuje da su trenutno u izradi na HBO-u. No, prvo je vrijedno napomenuti da u nastavku nećete pronaći onaj predigr koji vodi Naomi Watts – i to zato što ga je HBO već otkazao prije nego što je ikad mogao ugledati svjetlo dana. Prednaslov bez naslova bio je prvi među nekoliko GoT spin-off skripte koje je HBO naručio kako bi dobili zeleno svjetlo za pilot epizodu u lipnju 2018. Ali samo nekoliko mjeseci nakon Igra prijestolja epizoda finala, HBO je otkrio da su ukinuli predznak.

“Nakon pažljivog razmatranja, odlučili smo ne ići naprijed s serijalom s prequelom Untitled Game of Thrones”, rekla je mreža u izjavi krajem listopada 2019. “Zahvaljujemo (voditeljici i scenaristici) Jane Goldman, (redateljici) SJ Clarkson i nadarena glumačka ekipa i ekipa za sav njihov naporan rad i predanost. “

Pa, gdje to ostavlja ostatak Igra prijestolja izdvajanja? Nastavite čitati kako biste saznali sve što se o Igra prijestolja izdvajanja koja su trenutno u izradi.

Kuća zmaja

Ollie Upton / HBO.

Dok Igra prijestolja prequel u kojem je glumila Naomi Watts HBO je napustio rano u svom razvoju, mreža je nakon donošenja takve odluke imala dobre vijesti za obožavatelje. HBO je najavio novi prequel, Kuća zmaja, koji su zajedno stvorili autor George RR Martin i Ryan Condal. Kao Igra prijestolja, ova nova serija temeljit će se na Martinovoj romani – a službeno nam dolazi 2022. godine.

Kuća zmaja je u razvoju već nekoliko godina (iako se naslov promijenio nekoliko puta tijekom tog postupka) ”, napisao je Martin na svom blogu nakon što je HBO najavio preuzimanje serije. “To je zapravo bio prvi koncept koji sam preusmjerio na HBO kad smo počeli razgovarati o nasljedniku emisije, još u ljeto 2016.”

Prema HBO-u, serija će se usko usredotočiti na događaje iz Martinove knjige Vatra i krv, koja govori o kući Targaryen i njihovom građanskom ratu koji se dogodio 300 godina prije događaja u Igra prijestolja. Ključne figure u izdvajanju uključuju kralja Viserysa Targaryena, kojeg glumi Paddy Considine, i princezu Rhaenyru Targaryen (zvanu nasljednicu kralja Viserysa), koju glumi Emma D’Arcy.

steve toussaint e1620338446175 1. GOT prequel je sada u produkciji i ove nas službene fotografije toliko uzbuđuju

Ollie Upton / HBO.

Među ostalim članovima glumačke ekipe su Olivia Cooke kao kraljica Alicent Hightower (Viserysina supruga), Matt Smith kao princ Daemon Targaryen (Rhaenyrin ujak), Rhys Ifans kao Otto Hightower (Ruka kralju) i Steve Toussaint kao Morska zmija. Proizvodnja serije službeno je započela u travnju 2021. godine.

https://twitter.com/HouseofDragon/status/1386727680293412864

Tales of Dunk and Egg

U siječnju 2021. god. Raznolikost izvijestio da je još jedan prequel naslovljen Tales of Dunk and Egg je u razvoju na HBO-u. Sat vremena izdvajanja temelji se na istoimenoj Martinovoj seriji novela, koja je do sada sadržavala tri novele: Vitez živice, zakleti mač i Tajanstveni vitez.

Dunk i jaje odvija se 90 godina prije događaja u Pjesma leda i vatre– serija koja je poslužila kao inspiracija za Igra prijestolja. Priča prati viteza po imenu Ser Duncan the Tall, zvani Dunk, i njegovog štitonoše Aegon V Targaryen, zvanog Egg. U vrijeme pisanja ovog članka ni HBO ni Martin nisu potvrdili seriju.

Animirana drama

Izvori su navodno ispričani Hollywood Reporter u siječnju 2021. koji je animirao “naklonjen odraslima” GoT serija je u ranoj fazi razvoja u odnosu na HBO. THR otkrio je da su navodno u tijeku sastanci s književnicima, međutim nisu dogovoreni službeni dogovori.

Vjetrovi zime

Iako Igra prijestolja je imao svoje finale serije, serija knjiga na kojoj se emisija temeljila još nije završila. Pjesma leda i vatre serije Georgea RR Martina ostale su još dvije knjige—Vjetrovi zime i San o proljeću—Prije nego što je serija gotova. Iako nema riječi o tome razmišlja li HBO o odvojenom izdvajanju nakon što je Martin objavio svoju seriju knjiga, mnogi obožavatelji traže rat u vezi s mogućnošću alternativnog završetka epizode temeljene na Martinovim knjigama u budućnosti.

U srpnju 2020. Martin je otkrio da “neprestano napreduje” u pretposljednjoj knjizi u seriji. „Provodim duge sate svaki dan na Vjetrovima zime i neprestano napredujem. Jučer sam završio novo poglavlje, još jedno prije tri dana, još jedno prethodnog tjedna ”, napisao je na svom blogu. “Ali ne, to ne znači da će knjiga biti gotova sutra ili će biti objavljena sljedeći tjedan.”

Dodao je, „Bit će to ogromna knjiga, i još me čeka dug put. Imam loših dana koji me spuštaju i dobrih koji me podižu, ali sve u svemu zadovoljan sam kako stvari idu. “

9 putovanja

18. ožujka, rekli su izvori Raznolikost da HBO razvija spinoff bilo nazvan 9 putovanja ili Morska zmija o Lord of Corlys Velaryon iz House Velayron, suprug Rhaenys Targaryen. “Morska zmija”, kako su ga zvali, bio je vođa jedne od najvećih pomorskih flota u cijelom Westerosu i skupio je više bogatstva nego čak i sami Lannisteri. Prema Raznolikost, serija je u prilogu Rim sukreator, Bruno Heller.

Dno buha

Iako se o tome ne zna puno Dno buha, serija spinoff navodno bi se trebala održati u najsiromašnijoj četvrti King’s Landinga, prema Raznolikost. HBO još nije objavio pisce koji su pridruženi seriji.

10.000 brodova

Raznolikost izvještava na kojem radi i HBO 10.000 brodova, serija usredotočena na priču o putovanju princeze Nymeria od Ny Sar na Dorne s Rhoynarom, zajedno s njezinim brakom s Lordom Morsom iz kuće Martell.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

 

 

 

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *