Home / spavaća soba dekor / Priyanka Chopra zasjenjuje princa Williama, Kate Middleton usred Meghan Feud

Priyanka Chopra zasjenjuje princa Williama, Kate Middleton usred Meghan Feud

Tim Meg. Obožavatelji misle kako je Priyanka Chopra zasjenila princa Williama i Kate Middleton u Wimbledonu zbog njezina prijateljstva s Meghan Markle.

Priyanka i vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea sjedili su u Royal Boxu u finalu ženskog singla u Wimbledonu u subotu, 10. srpnja. Priyanka je bila tamo prva, a William i Kate stigli su kasnije. Kad su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea zauzeli mjesta, većina okupljenih navijala je i pljeskala dok su se kraljevski odlazili do svojih stolica. Međutim, jedan od članova publike koji nije pljeskao bila je Priyanka, koja je najbolja prijateljica s Meghan, zvanom Will i Kateina šogorica s kojom su u javnoj zavadi posljednje dvije godine.

U videu trenutka (koji se ovdje mogu gledati), Vidi se kako Priyanka popravlja šal dok je ostatak publike koncentriran na Williama i Kate, koji sjedaju u dva reda ispred nje. Mnogi su smatrali Quantico reakcija zvijezde da bude lakrdijaš na Cambridgeu s obzirom na njezino prijateljstvo s Meghan. “Doslovno je rekla, ‘tko ?, ionako neka mi prvo popravi haljinu”, tweetao je korisnik @selg_simp. “To je Priyanka Chopra koja mi ne plješće na prinčev dolazak.” Korisnik @takeyourzoloft tweetao: “Priyanka Chopra (Meghan Markles BFF) koja ne plješće za Kate i Will poslala me na jebeni mjesec.”

Priyanka i Meghan upoznale su se 2016. godine na ELLE Women in Television događaju. Priyanka je glumila u ABC-u Quantico u to vrijeme, dok je Meghan bila glumica u SAD-u Odijela. Priyanka je potom prisustvovala Meghaninom vjenčanju s princom Harryjem u svibnju 2018. Iako su se 2019. šuškale da Meghan i Priyanka više nisu prijateljice, izvor za Page Six tada je odbacio tvrdnje. “Između dviju žena nema problema”, rekao je upućeni. “Oni su prijatelji, a sve što vam se inače kaže netočno je i neistina.”

U intervjuu s Oprah Winfrey u ožujku, Meghan je porekla da je rasplakala Kate nakon svađe oko haljine cvijeća princeze Charlotte na njezinom vjenčanju 2018. Tvrdila je da se dogodilo upravo suprotno i Kate je ta koja ju je rasplakala. “Dogodilo se obrnuto”, rekla je tada Meghan. Vojvotkinja od Sussexa nadalje je primijetila da joj se Kate u međuvremenu ispričala i “posjedovala” situaciju.

„I to ne kažem da bih ikoga omalovažavao, jer bio je to zaista naporan tjedan vjenčanja, a ona je bila uznemirena zbog nečega. Ali posjedovala ga je i ispričala se te mi donijela cvijeće i poruku s isprikom ”, rekla je Meghan. “Zapravo mislim da je – mislim da nije fer prema njoj da ulazi u detalje toga jer se ispričala. I oprostio sam joj. “

Unatoč isprici, Meghan je rekla Oprah da je to smatrala “šokantnim” kada su izvještaji o kojima je rasplakala Kate u tisku stigli nekoliko mjeseci nakon vjenčanja. “Nikad ne bih željela da se to o njoj ikad pojavilo, iako se to dogodilo”, rekla je. Nastavila je, “Ni na koji način ne dijelim taj članak o Kate da bih očajavala zbog nje ,. Nadam se da bi htjela da se to ispravi. Možda to, na isti način, nikome ne dopuštaju da to negira, ni njoj. Ona je dobra osoba. Ako me voliš, ne moraš je mrziti. “

Tijekom intervjua Harry je također tvrdio da su kraljevi kraljevi previše “zarobili” Williama i njihovog oca, princa Charlesa, da bi razumjeli kako je “sustav” naštetio njemu i Meghan. “Ja sam dio sustava s njima, uvijek sam bio, ali pretpostavljam – i vrlo sam svjestan toga – moj brat ne može napustiti taj sustav, ali jesam”, rekao je Harry. “Moj otac i moj brat su zarobljeni. Ne mogu otići, a ja imam veliko suosjećanje s tim. “

Nakon intervjua, izvor je za Us Weekly rekao da su William i Kate “zaprepašteni” Harryjevim tvrdnjama. “Williamu i Kate to je malo bliže, posebno u svjetlu strašnog vremena s [Prince] Filip u bolnici. Potpuno su zaprepašteni ”, rekao je upućeni.

Ljubaznošću izdavača HarperCollins.

Za više informacija o svađi princa Harryja i princa Williama, pogledajte knjigu povjesničara Roberta Laceyja za 2020, Bitka braće. U ovome New York Times i Sunday Times bestseller, Lacey pomno proučava odnos Harryja i Williama tijekom godina i razmatra svaki trenutak koji je doveo do njihovog eventualnog otuđenja. Od utjecaja tragične smrti njihove majke princeze Diane i pritisaka njihovih uloga u kraljevskoj obitelji (William, budući kralj protiv Harryja, rezervni), do utjecaja koji su njihove supruge Kate Middleton i Meghan Markle imale na njihov različit put , Bitka braće otkriva sve „padove, padove i diskrecije“ života ove braće na način „nikad prije ponuđen“.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *