Home / spavaća soba dekor / Princ William, Harry Veza 2021: Zašto je započela njihova drama?

Princ William, Harry Veza 2021: Zašto je započela njihova drama?

Možda napokon znamo koja je bila prava prekretnica u vezi princa Williama i Harryja. Prema novom dokumentarnom filmu ITV-a, “posljednja slamka” za vojvodu od Sussexa dogodila se kad su njemu i njegovoj supruzi uskratili pravo na vlastito kraljevsko domaćinstvo – odluka koja je navodno došla nakon što je njegov brat stao na stranu osoblja palače koji su vojvotkinju optužili Sussex „maltretiranja“ u 2018. godini.

Novi dokumentarni film ITV-a, naslovljen Harry i William: Što je pošlo po zlu ?, premijera na britanskoj mreži u nedjelju, 4. srpnja. U njoj je bivša kraljevska dopisnica Camilla Tominey raspravljala o porastu napetosti nakon što su Meghan i Harry zatražili stvaranje vlastitog kraljevskog domaćinstva. U to su vrijeme vojvodina i vojvotkinja od Sussexa profesionalne operacije dijelile u palači Kensington s Cambridgesima, uključujući urede i kraljevske djelatnike. Prema Tomineyu, međutim, kraljica i princ Charles na kraju su odbili njihov zahtjev za razvojem vlastitog ureda.

“U tom trenutku Harry i Meghan žele svoj vlastiti ured kakav imaju Cambridges. Željeli su da njihov vlastiti ured ostane bez Windsora, iz Frogmore Cottagea, u kojem su tada živjeli “, rekao je Tominey tijekom dokumentarnog filma, prema Newsweek. “I u tom su trenutku kraljica i princ Charles naletjeli i rekli” ne, mi ćemo upravljati vašim poslovima “i na neki način to je zadnja slama jer Sussexovi još jednom govore” zašto ne možemo imati ono što Cambridges imaju? Trebali bismo biti ravnopravni. ‘”

Ta je kućna kvrga došla usred sve veće napetosti između Harryja i Williama, prema povjesničaru Robertu Laceyu. U svojoj knjizi, Bitka braće: William, Harry i priča iznutra o obitelji u Tumultu, Lacey opisuje argument koji se dogodio nakon što je zajednički tajnik za komunikacije Sussexa i Cambridgesa, Jason Knauf, optužio Meghan za “maltretiranje” osoblja iz palače iz kućanstva. Lacey tvrdi da se William priklonio djelatniku palače i na kraju “izbacio Harryja” iz palače Kensington zbog spora.

Kućanstva parova formalno su podijeljena do ožujka 2019. godine, kada je Buckinghamska palača objavila da će Sussexes formirati privatni ured u kojem se nalazi kraljičino osoblje, umjesto da formiraju vlastito kućanstvo u Frogmore Cottageu. Značajno je da je njihov izlazak iz palače Kensington uslijedio samo dva mjeseca nakon što je Meghan navodno rekla Harryju da se osjeća “samoubilački”, kako je otkrila tijekom intervjua para s Oprah u ožujku 2021. godine.

Ljubaznošću izdavača HarperCollins.

Više informacija od povjesničara Roberta Laceyja potražite u njegovoj knjizi iz 2020. Bitka braće. U ovome New York Times i Sunday Times bestseller, Lacey pomno proučava odnos Harryja i Williama tijekom godina i razmatra svaki trenutak koji je doveo do njihovog eventualnog otuđenja. Od utjecaja tragične smrti njihove majke princeze Diane i pritisaka njihovih uloga u kraljevskoj obitelji (William, budući kralj protiv Harryja, rezervni), do utjecaja koji su njihove supruge Kate Middleton i Meghan Markle imale na njihov različit put , Bitka braće otkriva sve „padove, padove i diskrecije“ života ove braće na način „nikad prije ponuđen“.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu unutar ove priče, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *