Home / spavaća soba dekor / Princ Harry Neto vrijednost 2021: Godišnji dodatak, Meghan Markle Worth

Princ Harry Neto vrijednost 2021: Godišnji dodatak, Meghan Markle Worth

Godinama su kraljevski sljedbenici fascinirani neto vrijednošću princa Harryja. Fascinacija je još više porasla nakon što su vojvoda od Sussexa i njegova supruga Meghan Markle najavili svoju odluku da se povuku iz britanske kraljevske obitelji da se u siječnju 2020. presele iz Londona u Sjevernu Ameriku.

“Nakon mnogo mjeseci razmišljanja i unutarnjih rasprava, odlučili smo se ove godine napraviti prijelaz u stvaranju nove, progresivne uloge u ovoj instituciji”, napisali su tada Meghan i Harry na svom Instagramu. „Namjeravamo se povući kao„ stariji “članovi kraljevske obitelji i raditi na tome da se financijski osamostalimo, istovremeno nastavljajući u potpunosti podržavati njezino veličanstvo kraljicu. Uz vaš poticaj, posebno tijekom posljednjih nekoliko godina, osjećamo se spremnima za ovu prilagodbu. “

Nakon što je par napustio palaču Kensington, njih dvoje su se preselili u Kanadu, gdje je Meghan živjela dok je snimala svoju TV seriju USA Today, Odijela. Odatle se par preselio u Los Angeles prije nego što je pronašao dom u Montecitu, kvartu u Santa Barbari u Kaliforniji, gdje žive sa sinom Archiejem Harrisonom Mountbattenom Windsorom. Fascinacija Meghaninim i Harryjevim post-kraljevskim životom ponovno je zaživjela u ožujku 2021. godine, kada je Oprah Winfrey s njima razgovarala za CBS ‘ Oprah s Meghan i Harryjem: CBS Primetime Special.

Iako se u to vrijeme spekuliralo da su Meghan i Harryu plaćeni za intervju, Stranica šest potvrdila je da par nije dobio novac za specijal. “Glasnogovornica mreže Oprah Winfrey potvrdila je da par neće podizati plaću i rekla je da se ne daju donacije u njihove dobrotvorne svrhe”, izvijestila je tada Page Six.

Uz to, još uvijek ima puno upitnika oko neto vrijednosti princa Harryja. Pročitajte što više znamo o tome koliko vrijedi vojvoda od Sussexa i kako zarađuje nakon kraljevskog izlaska.

Kolika je bila godišnja naknada princa Harryja?

Prema BBC, 95 posto Harryjevog dohotka prije nego što je napustio kraljevsku obitelj potjecao je od njegovog oca, princa Charlesa i vojvodstva Cronwalla, portfelja imovine i financijskih ulaganja koji su u 2019. donijeli 21,6 milijuna funti (ili 29,8 milijuna dolara). Od 2018. do 2018, Harryjev godišnji doplatak iz vojvodstva, koji je podijelio s Meghan, iznosio je 5 milijuna funti ili 6,9 milijuna dolara. Time su plaćene javne dužnosti Harryja i Meghan kao radnih članova kraljevske obitelji, poput garderobe i putovanja, kao i privatni troškovi.

Ostalih 5 posto Harryjevih prihoda dolazilo je od Suverenog granta, koji se porezom financira i plaća iz vlade kraljevskoj obitelji za pokrivanje troškova službenih dužnosti, kao i kraljevske palače. Prema BBC-u, bespovratna sredstva, koja se također financiraju iz dobiti krunske imovine i komercijalnih nekretnina u vlasništvu krune, vrijede 82,4 milijuna funti (ili 114,004 milijuna USD).

Međutim, nakon što su Meghan i Harry napustili kraljevsku obitelj, najavili su svoj plan da budu “financijski neovisni” i više neće uzimati novac iz potoka poput Suverenog Granta. “Oni više neće dobivati ​​javna sredstva za kraljevske dužnosti”, rekla je Kensingtonska palača u izjavi u rujnu 2020. godine.

Što neto vrijedi princ Harry?

Prema izvještaju iz 2021 Forbes, Meghan i Harry imaju zajedničku neto vrijednost od 10 milijuna dolara. Časopis je također izvijestio da njih dvoje imaju “gnijezdo” od pet milijuna dolara nakon što su u kolovozu 2020. kupili svoju kuću s 14,7 milijuna dolara u Montecitu (za usporedbu, Harryjeva baka, kraljica Elizabeta II, vrijedi 500 milijuna dolara s novcem britanskog monarha posjedi, Crown Estate i vojvodstvo Lancaster, prema Forbes.)

Pa kako je princ Harry zaradio novac nakon što je napustio kraljevsku obitelj? Pa, jedan izvor prihoda bio je od masovnog posla Netflixa vojvode i vojvotkinje od Sussexa 2020. godine. Prema Nas tjedno, Harry i Meghan potpisali su ugovor s streaming uslugom u to vrijeme za 100 milijuna dolara. “Quibi je Meghan Markle ponudio ogromnu ponudu koja je iznosila desetke milijuna”, rekao je izvor. “Netflix je naletio i njihov proizvodni posao vrijedi više od 100 milijuna.”

Partnerstvo će surađivati ​​s produkcijskom tvrtkom Meghan i Harryjem na stvaranju dokumentarnih filmova, dječjeg programa, dokumentarnih serija i scenarističkih serija. Ugovor će sadržavati projekte do kojih su Meghan i Harryu važni i istaknuti probleme koji su relevantni za njihovu neprofitnu organizaciju Archewell.

“Naši životi, međusobno neovisni i kao par, omogućili su nam da shvatimo snagu ljudskog duha: hrabrosti, izdržljivosti i potrebe za povezanošću”, rekao je tada par u izjavi. „Kroz naš rad s različitim zajednicama i njihovim okruženjima, do osvjetljavanja ljudi i uzroka širom svijeta, naš fokus bit će na stvaranju sadržaja koji informira, ali i daje nadu. Kao novim roditeljima, stvaranje inspirativnog obiteljskog programiranja također nam je važno, kao i moćno pripovijedanje kroz istinitu i relativnu leću. Drago nam je surađivati ​​s Tedom [Sarandos] i tim u Netflixu čiji će doseg bez presedana pomoći da podijelimo utjecajan sadržaj koji otključava akciju. “

New York Times također izvijestio da su Harry i Meghan u lipnju 2020. potpisali ugovor s agencijom Harry Walker za govorne angažmane, s naknadama koje se procjenjuju na milijun dolara po govoru. Teme za Harryja uključivale su mentalno zdravlje i tugovanje. (Harry Walker također predstavlja Obamas.) 2021. Harry i Meghan također su pokrenuli podcast sa Spotifyjem. Otkako su napustili kraljevsku obitelj, Meghan i Harry surađivali su i sa streaming uslugama poput AppleTV + i Disney +.

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *