Home / kućni dekor / Prilagođeni tretmani prozora: postupak

Prilagođeni tretmani prozora: postupak

Kada ste početkom ove godine zatražili teme bloga, mnogi od vas tražili su dodatne postove i informacije koje se odnose na tretmane prozora, uključujući prilagođene draperije. Ako već neko vrijeme pratite, znate da volim kombinirati sve vrste tretmana prozora: gotove opcije, proračunske mogućnosti, DIY opcije, opcije dizajnera i naravno – moj favorit je po mjeri … ja sam dizajner, nakon svega! Imao sam priliku za partnerstvo Calico da s vama podijelim postupak skrojene draperije i znao sam da će biti savršeno vrijeme za razgovor o korištenju prilagođene rute. Kliknite da biste saznali više o procesu, cijeni i načinu na koji sam sletio na ove prekrasne tretmane prozora za svoj kućni ured!

*Ovaj post sponzorira Calico. Sav sadržaj, ideje i riječi moji su. Zahvaljujemo na podršci robnim markama koje nam omogućuju stvaranje jedinstvenog sadržaja uz prikazivanje proizvoda koje zapravo koristimo i u kojima uživamo!

Prilagođeni tretmani prozora: postupak - roomfortuesday.comNajviše pitani o tretmanima prozora u mom domu su draperije u našoj formalnoj dnevnoj sobi koje okružuju naša francuska vrata … i s dobrim razlogom – prekrasne su! Imao sam one tretmane prozora po mjeri. Kao dizajner i trgovački član dizajnerske industrije, imam resurse i vještine za koje znam da nemaju svi pristup. Navođenje tretmana prozora zapravo je nekada bio veliki dio mog posla dizajnera. Tvrtka u kojoj sam radila imala je vlastitu radnu sobu u studiju i talentirane krojačice kako bi stvorili sve što smo mogli sanjati s nizom dizajnerskih tkanina.

Prilagođeni tretmani prozora: postupak - roomfortuesday.comVećina vlasnika domova nemaju na raspolaganju knjižnice dizajnerskih tkanina ili nadaren tim za izradu prilagođenih tretmana prozora. Ako ne radite s dizajnerom, to može biti neodoljiv proces. Zbog toga sam, kad je Calico pružio ruku, iskoristio priliku – znajući da će to biti sjajan izvor i dobar obrazovni post koji bih podijelio s vama! U prošlosti sam zapravo imao klijente koji surađuju s njima i mogu potvrditi njihovu kvalitetu. Bila sam uzbuđena što sam i sama prošla postupak! Budući da smo se početkom godine planirali pozabaviti mojim kućnim uredom, znao sam da je to soba za koju želim dobiti tretmane za prozore. Dizajnirao sam ih s tom obnovom na umu! Možete li već na temelju donje slike reći u kojem sam smjeru krenuo s dizajnom?

Prilagođeni tretmani prozora: postupak - roomfortuesday.comDopustite mi da vas vodim kroz čitav postupak za ove tretmane prozora. Prvo sam dogovorio privatni sastanak s lokalnom trgovinom Calico, ovdje u Salt Lake Cityju. Budući da je to nekada bio dio mog posla, ušao sam znajući što želim, ALI ljepota procesa je … ne moraš znati! Vaš dizajner Calico može vas provesti kroz sve opcije, odabrati tkanine, pomoći vam da ga izbrusite i dizajnirati vaše tretmane prozora besplatno. Kaye je bila moj dizajner (tko je najslađi), i najbolje mi je bilo s njom mozgati! Većinu dana mi nedostaje odvojenost od dizajnerskog tima i odskakanje ideja. Podijelio sam s njom svoju viziju, zgrabila je tonu odabira tkanina za mene i skupa smo to skicirali. Bilo je stvarno zabavno jutro.

Prilagođeni tretmani prozora: postupak - roomfortuesday.comSljedeći je korak bio zakazivanje profesionalne mjere kod kuće. S obzirom na to da se društveno distanciramo i nekad sam se bavio takvim stvarima, zapravo sam se odlučio za vlastita mjerenja. Međutim, ovo je još jedna usluga koju Calico nudi svojim prilagođenim tretmanima prozora. Doći će k vama kući (sigurno prikriveno) i izvršite mjerenja umjesto vas … na taj način krajnji rezultat savršeno je prilagođen vašim prozorima. Nakon predaje mjerenja, vaši postupci za obradu prozora počinju se proizvoditi. Ovako su izgledali prozori mog ureda PRIJE (molim vas upamtite – moj ured radi već dvije godine, haha)

Prilagođeni tretmani prozora: postupak - roomfortuesday.comCalico je nazvao nakon završetka mojih tretmana prozora kako bi zakazao profesionalnu instalaciju. Emmett je bio oduševljen – projekt manje na njegovom popisu obveza! Joel se pojavio u našoj kući radi instalacije i oba prozora su trebala manje od sat vremena … čak mi je uklonio i postojeće zasade s plantaže. Odmah je pogodio da sam dizajnerica, što me nasmijalo. Izbljuvao sam koliko sam visoko želio da draperije vise iznad poda i naravno – on je već znao kako to treba izgledati (jer je to njegov posao i u tome je vrlo dobar). Lijepo je surađivati ​​s ljudima koji poznaju ova dizajnerska mjerenja! Čak sam ga i zamolio da podigne vijenac kako bih ga mogao “očiti” (takva Sarah stvar) i on se sretno obvezao. Završilo je upravo tamo gdje je to primijetila moja dizajnerica Kaye. Što reći, priznati sam perfekcionist. Argh. Joel je sve očistio i krenuo, ostavljajući mi ove zadivljujuće tretmane prozora kojima bih se mogao diviti.

Prilagođeni tretmani prozora: postupak - roomfortuesday.comRazgovarajmo o dizajnu, odmah! Želio sam da tretmani prozora u mom uredu budu tradicionalni i malo formalniji. Obožavam ženstveni izgled drastičnih nabora, a ovaj put – željela sam dodati vijenac (to je geometrijska ploča na vrhu). Doista čini da se soba čini toliko višom i vodi vaše oko prema stropu i oblikovanju krunica, dok izgleda formalnije. Znao sam da želim bend s uzorkom na prednjem rubu ploča za dodatni interes. Kaye je imala ideju dodati cijev ispupčenim rubom oko ploče vijenca – što smo obojili u skladu s uzorkom trake. Calico ima ogromnu biblioteku tkanina i obloga, ali vrlo brzo sam se spustio u ovu kombinaciju! Sami paneli su teška mješavina posteljine / pamuka i super su kvalitetni. Rade za privatnost, ali unutra ipak dopuštaju filtrirano svjetlo … savršeno za kućni ured. Znam da ću ih voljeti godinama koje dolaze!

Prilagođeni tretmani prozora: postupak - roomfortuesday.comZaista sam zadovoljan konačnim rezultatom! Što ne treba voljeti u zapanjujućim prilagođenim draperijama? Također sam obećao podijeliti trošak. Znate da volim ukusnije tkanine, a cijene u potpunosti odražavaju koju vrstu tkanine želite, koliko detalja želite dodati (poput ukrasnih dijelova, kontrastnog plašta, karnišne ploče, hardvera itd.)… ova dva prozora koštaju oko 3.500 američkih dolara. To je iskreno izvrsna cijena (dolazi od nekoga tko je citirao prilagođene tretmane prozora). Da ga razbijemo – dvije ploče vijenca iznosile su oko 1400 američkih dolara, hardver 100 američkih dolara, a preostali trošak bila je sama draperija. Nadam se da je to korisno! U osnovi je sve napravljeno po mjeri kako bi savršeno odgovaralo vašim prozorima. To je jednostavan način za pojednostavljivanje prilagođenog postupka obrade prozora (bez angažiranja dizajnera ili pokušaja da to sami shvatite). Ako želite više informacija, kopirat ću neke korisne poveznice u nastavku:

Prilagođeni tretmani prozora: postupak - roomfortuesday.comSad kad sam podijelio ovaj post i fotografirao svoje prekrasne tretmane prozora, pažljivo ću ih skinuti i spremiti na sigurno, kako bismo mogli započeti demonstraciju u mom uredu (potpuno unazad, znam … ali ne bih mogao reći ne ovoj prilici!). Nakon što obnovimo, preradimo mlinarstvo i prašina se slegne, ove će ljepotice biti vraćene na svoje pravo mjesto. Već se radujem danu! Mislim da će zaista podići prostor i bit će trešnja na vrhu kad ova soba bude potpuno gotova. Javite mi ako imate pitanja o postupku, Calico, ili tretmani prozora općenito … Svim sam ušima i rado ću vam pomoći!

Mogli biste i voljeti

  • To je pitanje koje sam često dobivao, pogotovo jer naš novi dom ima prozore koji se pridaju rimskim nijansama. Zašto odabrati rimsku sjenu umjesto drugog tretmana prozora, …

  • Prozor sobe za goste - roomfortuesday.com

    Prije nego što je moja obitelj stigla u posjet, željela sam posjetiti neobičan prostor u jednoj od gostinskih soba. Iznad garaže nalazi se GIANT mansard i rezultat je …

  • Ako zaista nešto cijenim, ali mrzim trošiti gomilu novca, to je draperija. Prvi put kad sam kupio “pravu” draperiju (znate, pokušavam biti odrasla osoba), moj …

  • 5 elemenata dizajna koje bih volio vidjeti više - roomfortuesday.com

    U posljednje vrijeme osjećam se vrlo nadahnuto s unutarnje strane i želio bih podijeliti neke stvari koje su me jako oduševile! Kliknite da biste pročitali o 5 elemenata dizajna …

About admin

Check Also

Moderna mediteranska kuća iz snova u mirnom okruženju u Minnesoti

Swanson Homes u suradnji sa Carbon 6 Interijeri je dizajnirao ovu modernu mediteransku kuću iz …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *