Home / kućni dekor / Prilagođeni resursi namještaja (za ne dizajnere)

Prilagođeni resursi namještaja (za ne dizajnere)

Ovaj je post bio još jedan zahtjev čitatelja, mislio sam da će biti zanimljiva tema i vodič za resurse! Ovdje sam na blogu malo čavrljao o namještaju po mjeri i definitivno posjedujemo neke prilagođene komade koji se mogu vidjeti u cijelom našem domu: nekoliko kauča, stolica, kreveta itd. Danas ne morate raditi s njima dizajner koji će dobiti namještaj po mjeri. Mnogo je marki koje nude visokokvalitetne, prilagođene komade koje prosjek može naručiti putem interneta (ne trguje) potrošač. Kliknite za brzi popis koji sam sastavio!

Prvo, što se točno klasificira kao namještaj po mjeri? Prilagođeno znači da možete odabrati željenu tkaninu, ponekad veličinu komada, stil nogu, boju itd. Možete izvršiti nekoliko prilagodbi proizvoda, tako da najbolje odgovara vašem prostoru i estetici. Možete zaviriti u naš novi moher prilagođeni kauč od Djevojački dom ispod…

Prilagođeni resursi namještaja (za ne dizajnere) - roomfortuesday.com Budući da sam dizajner interijera koji je to radio za život, ako radite s dizajnerom– najbolji je bonton naručivanje namještaja preko vašeg dizajnera. Na taj način dizajneri zarađuju za život i trude se da slože planove dizajna i mogućnosti namještaja za svoje klijente. Oni također “kupuju” željene proizvođače namještaja, što im daje mogućnost prodaje namještaja po mjeri i svojim klijentima pruža čitavu biblioteku opcija. Stoga dizajneri obično imaju više mogućnosti prilagodbe od većine prodavača – ako tražite dodatne mogućnosti. U ovom postu možete saznati više o tome kako je raditi s dizajnerom, ali iako potrošači danas imaju pristup prilagođenim i dizajnerskim dijelovima … budite promišljeni klijent ako radite s profesionalcem.

Prilagođeni resursi namještaja (za ne dizajnere) - roomfortuesday.com Ovaj je post uglavnom za one koji sami dizajniraju svoj dom, uzimajući DIY pristup i žele sami dodati neke dizajnerske komade ili namještaj po mjeri. Nadamo se da će vam pružiti dobar mrežni popis resursa za buduću upotrebu, kad god dođe to vrijeme! Obavezno ga prikvačite za kasnije.

Prilagođeni resursi namještaja (za ne dizajnere) - roomfortuesday.com Neki od njih su visokokvalitetni maloprodaji namještaja, a neki nižih razreda … uz taj biste popis mogli pronaći razne cjenovne točke za prilagodbu namještaja!

Ovdje je poslovna tajna za vas … mnogi vrhunski trgovci na tom popisu koriste iste proizvođače dizajnera – samo u različitim stilovima. Ako izlazi iz Sjeverne Karoline – meke namještaja po mjeri, vjerojatno je stvarno dobro napravljena. Tamo ćete pronaći dizajnerske prodajne salone s namještajem kvalitetnog nasljeđa, poput: Hickory Chair, CR Laine, Lee Industries, Bernhardt, Ralph Lauren Home, Hooker Furniture, Vanguard itd.

Prilagođeni resursi namještaja (za ne dizajnere) - roomfortuesday.com Imam i nekoliko savjeta za vas ako planirate naručivanje namještaja po mjeri putem interneta (jer je to obično investicijski komad):

 • Zatraži uzorke. Uzorke uvijek gledam osobno, u prostoru prije nego što se posvetim tkanini.
 • Izmjerite, pa opet izmjerite. Provjerite je li komad odgovarajuće ljestvice … I ja ga volim zalijepiti. To je sjajna strategija ako ste vizualna osoba.
 • Analizirajte upotrijebljene materijale i konstrukciju. Još jednom provjerite materijale i utvrdite što je najbolje za vas (tkanina za izvedbu, itd.), i pogledajte kako je izrađen komad – zglobovi golubljih repova, jastuci omotani dolje, itd.
 • Uzmite u obzir vrijeme isporuke. Prilagođeni namještaj uvijek ima dulje vrijeme isporuke od proizvoda na zalihi. Mogu se kretati od 4 do 16 tjedana, zato pripazite da odgovara vašoj vremenskoj traci i ne očekujte isporuku instance.
 • Razumjeti politiku povratka. Većina namještaja po narudžbi nije čitljiva za povratak … samo nešto na umu! Sve je napravljeno po narudžbi.

Prilagođeni resursi namještaja (za ne dizajnere) - roomfortuesday.com Nadam se da je to bilo korisno! Javite mi ako imate pitanja u vezi s namještajem ili interijerom u odjeljku za komentare u nastavku. Krenuli smo prema slatkoj Airbnb kabini u Jackson Holeu na vikend skijanja, ali vratit ću se ovdje u ponedjeljak s novom objavom. Što sve rade ovaj vikend? Nadam se da je dobar! Uzbuđena sam zbog promjene krajolika, odsustva s posla i odmora.

Mogli biste i voljeti

 • Najskuplji komad namještaja koji posjedujem - roomfortuesday.com

  Razgovarao sam sa Susan Brinson (ako ne pratite House of Brinson, trebali biste!) I započeli smo razgovor o našoj filozofiji obnove i dizajna. Oboje obnavljamo u stvarnom vremenu, štedimo …

 • Kako je raditi s dizajnerom interijera - roomfortuesday.com

  Prije nekoliko tjedana primio sam zanimljivo pitanje čitatelja i pomislio da će to biti zabavan post na blogu: „Kako je zapravo raditi ili zaposliti …

 • Rasprava o dizajnu: Namještaj postavljen uz zid - roomfortuesday.com

  Nadam se da ste svi imali lijep vikend! Započinjem tjedan s novim postom o raspravi o dizajnu! Tko je spreman za još jedan kontroverzni razgovor o dizajnu interijera? Ako ste propustili …

 • Dizajnerski trik: Savjeti za pravilno postavljanje razmjera - roomfortuesday.com

  Vraćam se s drugim postom u seriji “Dizajnerski trik” i ovaj je VRLO važan. Tako često vidim ljude kako ignoriraju vagu ili slučajno miješaju predmete u prostor …

About admin

Check Also

Moderna europska kuća na Srednjem zapadu s prekrasnim skandinavskim detaljima

Ovaj zapanjujući moderan europski dom dizajnirao je Swanson Homes u suradnji sa Carbon 6 Interijeri, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *