Home / kućni dekor / Preuređenje kuhinje i blagovaona

Preuređenje kuhinje i blagovaona

Prije pet ili šest mjeseci, moj prijatelj Crystal pitala bih li me zanimala suradnja na posebnom projektu koji joj je bio pri srcu. Htjela je preurediti kuhinju i blagovaonicu svoje tetke – ovdje u Utahu. Priznajem, Crystal je odradio veći dio posla, ali bio sam oduševljen što nisam dio tako jedinstvenog strastvenog projekta – čak i ako samo u malom. Projekti sentimentalnog dizajna za zaslužnu osobu? Računaj na mene! Prošli tjedan odvezao sam se do kuće njezine tete kako bih dovršio instalaciju banketa, stila i fotografirao prostor. Danas dijelimo krajnji rezultat. Kliknite za lijepu preobrazbu kuhinje i blagovaonice koja je na kraju postala zaista zabavna suradnja između četvorice blogera iz Utaha: Kristal, Kristen, Uči, i ja …

* Prije nego što zaronimo, želim zahvaliti SVIM našim nevjerojatnim brand partnerima koji su ljubazno donirali proizvod za ovaj poseban projekt: Sherwin-Williams, Pepe i Carols, Nostalgični hardver, U redu, Članak, Tiskara smreke, Shelfology, Monarch Plank, i Tretmani prozora u urbanom potkrovlju. Bez njih ovaj projekt ne bi bio moguć. Također bih se zahvalio Crystal-u što me organizirao i uključio!

Iznenađenje kuhinje i preuređenje dnevne sobe - roomfortuesday.com Pogledajte ovo prije / slike napretka! Ovo je prostor s kojim smo imali posla. Crystal je zamislila da ova soba bude svijetla, ispunjena svjetlom i vesela za svoju tetu. Kad mi je Crystal pričala o Patty, nastavljala je i govorila kako je uvijek tako velikodušna i pomaže drugima – čak i kad su joj teško dijelili ruku. Evo što je rekla o svojoj tetki …

Patty je samohrana mama koja je sama odgojila četiri dječaka, a sve dok je radila tri posla i rješavala razne zdravstvene probleme. Unatoč svemu tome, ona je služila svojoj zajednici i toliko je dala onima oko sebe!

Njezina reakcija na njezinu novu kuhinju bila je prilično neprocjenjiva. Vidjet ću mogu li ga dobiti za vaše dijeljenje na Instagram pričama za vas. Sretna sam što je Crystal uspjela da joj se ovo dogodi i ponosna sam što sam dala mali doprinos krajnjem rezultatu. Jeste li spremni vidjeti naknadnu sliku ?!

Iznenađenje kuhinje i preuređenje dnevne sobe - roomfortuesday.com Prilično nevjerojatno, zar ne? Čisto je, moderno (ali pozivajući), i napravit će savršeno svježe platno za Patty da se sama napravi, smjesti i započne stvarati lijepe uspomene.

Iznenađenje kuhinje i preuređenje dnevne sobe - roomfortuesday.com Ne mogu si pripisati zaslugu za plan dizajna, ali bavio sam se stilom i fotografijama. Vjerojatno ćete primijetiti puno mojih osobnih izbora, iz naše trgovine. Siguran sam da ste u ovom trenutku godinama vidjeli iste proizvode u cijelom mojem domu i prepoznajete da su moji isprobani i istinski favoriti. Ha!

Iznenađenje kuhinje i preuređenje dnevne sobe - roomfortuesday.com Ova mala kutna vinjeta uistinu ističe nekoliko mojih najdražih stvari u sobi: teksturna pločica za backsplash, naš stalak za kuhače, i taj zapanjujući hardverski hardver! U ovoj vinjeti igra se toliko lijepih tekstura.

Iznenađenje kuhinje i preuređenje dnevne sobe - roomfortuesday.com Jedna od najvećih promjena u tlocrtu i rasporedu bila je premještanje mikrovalne pećnice s gornjim rasponom u novoinstaliranu banku ormara ili ostave. To je omogućilo prostor za prilagođenu kapuljaču koja se lijepo stopi s ormarićima.

Iznenađenje kuhinje i preuređenje dnevne sobe - roomfortuesday.com Zid ormara također je dodao TON dodatnog prostora za pohranu i pomogao hladnjaku da se bolje uklopi u prostor. Prije je bio smješten u središtu zida i nije dobro tekao.

Iznenađenje kuhinje i preuređenje dnevne sobe - roomfortuesday.com Područje sudopera za mene je definitivno vrhunac. Kad sam uređivao ove fotografije, Emmett je rekao da ga to podsjeća na našu prvu kuhinju. Možda su to ormarići za miješanje, veliki sudoper na seoskoj kući ili slavina na razvlačenje, ali zaista je to sretan i funkcionalan trenutak koji nas je osjećao nostalgično.

Iznenađenje kuhinje i preuređenje dnevne sobe - roomfortuesday.com Uvijek ću voljeti neku vrstu otvorenog spremišta u kuhinjskom okruženju. Plutajuće police bile su zabavne za oblikovanje, a mi smo ih održavali vrlo jednostavnima. Mogao bih zamisliti kako Patty ovdje drži svakodnevna jela, kuharice ili čak neke biljke u proljetnim i ljetnim mjesecima.

Iznenađenje kuhinje i preuređenje dnevne sobe - roomfortuesday.com Iako je kuhinja prekrasna i jako dobro odrađena, mislim da mi mali kutak uzima tortu. Osvjetljenje se preplavi na klizna vrata i to je tako svijetao trenutak u malom prostoru. Svakako bih uživao ovdje popiti jutarnju kavu ili jesti.

Iznenađenje kuhinje i preuređenje dnevne sobe - roomfortuesday.com Kristen i Uči sagradio zid zgloba, što je dodalo zaista lijep vizualni interes. Izgradili su i drveno sjedalo za klupu. Moj posao za ovo područje bio je presvlaka za bankete! Znate da volim dobar projekt presvlačenja.

Iznenađenje kuhinje i preuređenje dnevne sobe - roomfortuesday.com Zamislio sam modernu ploču koja je također bila udobna i elegantna. Emmett i ja smo izrezali kutove radijusa, presvukli dasku i nabavili lijepu kožu za njezinu ugradnju. Kopam kontrast! Jastuke za sjedala dobili smo na Amazonu, a Kristen je napravila klupu kako bi im stala (baš kao što smo to učinili s našim kaučem na otvorenom).

Iznenađenje kuhinje i preuređenje dnevne sobe - roomfortuesday.com Otkad dijelim ovaj projekt na Instagramu, Primio sam stotine poruka u kojima se traži vodič, pa sam odlučio sastaviti jednu za vas (odvojeno od ovog posta). Na blogu će biti sljedeći tjedan, za sve vas koji biste željeli znati ponoviti izgled. Bilo je stvarno lako. Dijelit ću sve alate i izvorne poveznice u tom postu.

Iznenađenje kuhinje i preuređenje dnevne sobe - roomfortuesday.com Kad smo već kod izvora … Znam da ću dobiti pitanja, pa sam za vas napravio pregled! Upotrijebite numerirane veze ispod kolaža za kupnju – Žao mi je, u ovom se proizvodu ne može kliknuti …

Iznenađenje kuhinje i preuređenje dnevne sobe - roomfortuesday.com 01: luster // 02: poluispunjeni nosač // 03: daska za rezanje okrugle ručke // 04: meditacija apstraktna umjetnost // 05: sapun za ruke tatine // 06: jastuk od umjetne kože // 07: okrugli stol za blagovanje // 08: prugasti jastuk // 09: stolice za blagovanje // 10: ružmarin u saksiji // 11: parket od tvrdog drva // 12: pipa // 13: dugme ormarića // 14: kabinet povući // 15: umivaonik s jednim slivom // 16: moderna zidna svjetiljka // 17: četka za posuđe // 18: mramorna zdjela // 19: kanta za punjenje // 20: backsplash pločica // 21: plutajuće police // 22: Kuhinjski ručnik // 23: zdjelica bobica // 24: posuda za pijesak od kandži // 25: stalak za kuharicu // 26: okrugla daska za rezanje // 27: utorak napravio svijeću // 28: boja boje … sherwin-williams prekriven snijegom // 29: mramorna valjak

Javite mi ako sam propustio nešto što biste željeli znati! Rado bih podijelio ili pronašao izvor ili odgovor za vas.

Iznenađenje kuhinje i preuređenje dnevne sobe - roomfortuesday.com Zaista sam zahvalna što sam imala priliku surađivati ​​s divnom grupom žena za nevjerojatno zaslužnu damu. Ovakvi projekti podsjećaju me na dizajn, a fokus na dom ima sposobnost stvarnog utjecaja na nečiji život. Godine 2020. nisam uspio napraviti toliko projekata za „vraćanje“ kao inače, zahvaljujući pandemiji, ali nadam se da mogu sudjelovati u više takvih, kako bih se dobro promijenio u godini koja je pred nama! Uživate li i vi u njima?

Iznenađenje kuhinje i preuređenje dnevne sobe - roomfortuesday.com Crystal je krenuo iznad i dalje, a također je odlučio preurediti Pattynu dnevnu sobu, kao dodatno iznenađenje! Oblikovao sam ga i fotografirao, ali pretpostavio sam da ću vas prvo poslati na njezin blog radi velikog otkrića. Ako vas zanima kako je oblikovan taj prostor, ona će to objaviti ovdje. Smatrajte ovo svojim malim prikrivanjem …

Iznenađenje kuhinje i preuređenje dnevne sobe - roomfortuesday.com Nadam se da svi imate dobar tjedan, da se grijete i pronalazite svijetle trenutke koji vas izmame. Ovaj je mjesec za mene bio velik! Bilo je sjajno imati ljudsku interakciju, pozitivan projekt i raditi na nečemu izvan norme.

Mogli biste i voljeti

  • Ukupno renoviranje - roomfortuesday.com

    Danas smo zatvorili novu kuću za obnovu i opraštamo se od našeg trenutnog doma. Kretanje mi je uvijek gorko slatko. Toliko se toga mogu radovati, …

  • Prošli tjedan podijelila sam nevjerojatan preuređenje kuhinje u kući mojih najboljih prijatelja, ovaj tjedan otkrivam njihovu blagovaonicu za blagovanje! Ovaj je prostor postao tijesan i tijesan sa samo 3 …

  • 2018: Pregledna godina - roomfortuesday.com

    Nadam se da ste imali najljepši Božić! Vratili smo se u stvarnost (dobro, skoro – gostiju iz kuće još imamo do četvrtka), ali osjećam se kreativno osvježenom nakon dobre, duge pauze ….

  • Sretna Nova godina prijatelji !! Nakon rekapitulacije 2017. godine, vezan sam i odlučan u tome da 2018. godinu učinim jednako nevjerojatnim! Kliknite da biste vidjeli čemu se radujem, pogledali moje odluke i ulovili …

About admin

Check Also

Savjeti za raslojavanje rasvjete poput dizajnera

Kad sam sve pitao koje vrste postova na blogu žele vidjeti ove godine, preko 50% …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *