Home / kućni dekor / Preuređenje gostinjske staje pruža nebeski bijeg u Sun Valley, Idaho

Preuređenje gostinjske staje pruža nebeski bijeg u Sun Valley, Idaho

Arhitekti Miller-Roodell odgovoran je za stvaranje ove zapanjujuće konverzije za staje za goste smještenu na dva hektara na rijeci East Fork u dolini Sun Valley u državi Idaho. Smrča i jasika, vrtovi vikendica i samoniklo divlje cvijeće okružuju Štalu koja se diči očaravajućim vizurama snježnih Pionirskih planina. S velikim ribnjakom u kojem zauzimaju lokvanja, rogoz i trava, patke, guske, kalifornijske pastrve i ostale divlje životinje, imanje je mirno, privatno i nevjerojatno lijepo.

Ovo stanovanje od 2300 četvornih metara dobiva svoj karakter od ostarjelog drva staje, zarđalog metala i stupa i grede u Vermontu s prijelaza stoljeća. Vlasnik je arhitektima došao nakon što su pratili njihov rad u raznim publikacijama. Iako mali projekt, ovom se rezidencijom željelo imati osobnost i šarm. Ova je staja za goste izolirana pomoću SIPS ploča.

MORAM ZNATI: Ova gostionica mogla bi biti vaša za mirno bijeg jer je dostupna za iznajmljivanje u Winton-Marsh.

gostinjska-staja-seoska kuća-eksterijer

Izvrsno se pazilo, utrošilo vrijeme i troškovi kako bismo ambar ispraznili starinskim i ostarjelim obnovljenim materijalima koji su pokazali prekrasne patine i boje koje samo vrijeme može proizvesti. Jezgra zgrade izgrađena je od novog, visokotehnološkog okvira i konstrukcijskog čelika, super učinkovite puhane izolacije i ostalih vrhunskih materijala koji se ne vide iznutra ili izvana.

gostinjska staja-seoska kuća-dnevna soba

Koža staje sastavljena je pomoću drvenih cedrovih šindra, stijene mahovine Harlowton, bakrenih oluka i oplata, autentičnog antiknog vertikalnog obloga od šipka, zarđalog valovitog metala, istrošenih i pohabanih refonskih repova, vidikovaca, fasade i sofitnih ploča koje je 150 godina vjetra prohujalo kiša i sunce. Vernakularna arhitektura, osjetljiv dizajn, visoko kvalificirani majstori i nadareni stolari stvorili su ovaj dragulj koji je jednostavan, romantičan i zapanjujući.

gostinjska staja-seoska kuća-stubište

Što volimo: Ova prenamjena za staje za goste nudi šarmantno mjesto za uživanje u čudesima prirode, nudeći obilje aktivnosti na otvorenom. Lebdeći stropovi dodaju svijetli i prozračni osjećaj ovom rustikalnom prostoru, dok veliki prozori uokviruju zadivljujuće poglede zbog kojih ćete osjećati strahopoštovanje. Volimo potkrovlje i spavaću sobu koji pruža mir. Kada možemo doći u posjet?

Reci nam: Što mislite, bi li ovo bila vaša ideja konačnog bijega da biste pobjegli od svega? Javite nam svoje misli u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko naših omiljenih domaćih tura koje smo ovdje prikazali na portalu One Kindesign iz portfelja arhitekata: Planinarski dom s norveškim utjecajem snima Stjenovite planine i rustikalno planinsko utočište smješteno u podnožju planine Bridger.

gostinjska staja-seoska kuća-dnevna soba

gostinjska štala-seoska kuća-kuhinja

gostinjska staja-seoska kuća-spavaća soba-potkrovlje

gostinjska staja-seoska kuća-kupaonica

gostinjska staja-seoska kuća-spavaća soba-potkrovlje

gostinjska-staja-seoska kuća-eksterijer-snijeg

Fotografije: Ljubaznošću Miller-Roodell arhitekata

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Rustikalna francuska seoska kuća sa suvremenim štihom u Kaliforniji

Ovu izvrsnu rustikalnu francusku seosku kuću dizajnirao je Fergus Garber arhitekti, smješten u Woodsideu, gradu …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *