Home / kućni dekor / Prekrasno moderno povlačenje u kabinu okruženo surovom ljepotom Mainea

Prekrasno moderno povlačenje u kabinu okruženo surovom ljepotom Mainea

Ovo moderno povlačenje u kabinu dizajnirao je Arhitekti Elliot, smješteno na šumovitom posjedu od 10 hektara na poluotoku koji je stršio u ribnjak u blizini jezera Phillips u mjestu Lucrene-in-Maine u državi Maine. Obuhvaćajući 1900 četvornih metara životnog prostora, postoje dvije spavaće sobe, dvije i pol kupaonice i gotov podrumski prostor.

Pristup kabini je zavojitom makadamskom cestom kroz gustu šumu koja pruža povremeni pogled na ribnjak. Po dolasku na malo parkiralište, struktura ostaje skrivena iza sastojine smreke. Uska šetnica mami, vijugajući se između dvije velike stijene gdje se napokon otkrivaju kuća i studio.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Arhitekti Elliott OPĆI IZVOĐAČ Graditelji žira INŽENJER KONSTRUKCIJE Becker Strukturni DIZAJN INTERIJERA Stephen Peck Dizajn

krajolik-put-moderna-kabina

Postupna promjena stupnja od 12 stopa vodi do ulaznih vrata. Ovo iskustvo omogućuje posjetiteljima da polako zauzimaju okolna staništa, gdje se stres jednostavno topi. Mjesto je tiho i privatno, toliko da rijetko tko zna da ovaj ribnjak postoji. Prođe samo povremeni kajakaš ili veslač.

moderna-kabina-ulaz

Glavni životni prostori i glavna spavaća soba lebde iznad šume, hvatajući uokvireni pogled na okolne šume i rub ribnjaka. Uvučena dolje, mala studija zauzima mahovinasti plan. Apartman za goste i druga radna soba povezani su natkrivenom šetnicom i konzolnim trijemom.

rustikalno-moderna-kuhinja

Paleta prigušenog materijala i ravni krovovi omogućuju da se zgrada povuče u sjene visokih borova, jedva vidljivih iz vode. Međutim, iznutra kuću obilježava toplina i hirovitost. Umjetnost i namještaj iz cijelog svijeta mapiraju putovanje vlasnika do ovog mjesta.

moderno-kuhinjska

Iznad: Ormarići od oraha u kuhinji dodaju toplinu ovom modernom povlačenju u kabinu.

moderna-blagovaonica-ulaz

Iznad: Pogled s prednjeg ulaza pruža pogled na jezerce kroz šumu kroz veliki stakleni zid u blagovaonici. Polirani beton s blistavom toplinom u unutrašnjosti održava podove toplim tijekom dana i noći. Kuhinja je s lijeve strane, dok se dnevna soba nalazi desno od ulaza. Prozori su od Marvina.

moderno-dnevni boravak

Što volimo: Ovo moderno povlačenje u kabini svojim stanovnicima nudi jedinstveno i promišljeno dizajnirano prebivalište okruženo prirodom. Vijugava priroda posjeda bilo na stazama ili na prilaznom putu omogućuje vam daljnje uživanje u izvrsnom otvorenom. Volimo konzolnu spavaću sobu s pogledom na šumu i ideju o odvojenom gostinskom dijelu za privatnost. Mislimo da bi ovo povlačenje bilo raj, a ti?

Reci nam: Što mislite o cjelokupnoj estetici dizajna ovog doma u šumi? Postoje li detalji koje biste promijenili? Javite nam u Komentarima!

Bilješka: Pogledajte još jednu fantastičnu kućnu turneju u Novoj Engleskoj koju smo ovdje predstavili u programu One Kindesign: Ugodna seoska kuća u Novoj Engleskoj s rustikalnim šarmom: Farma u staklu.

moderno-dnevni boravak

Iznad: U dnevnoj sobi žarište je moderno nadahnuti kamin sredinom stoljeća koji prikazuje pločice kuće Casa Cielo. Lokalni je majstor izradio prilagođeno betonsko ognjište, pružajući se ispod prozora i pruža dodatna sjedala.

moderan pogled na spavaću sobu

moderna-kabina-povući-eksterijer

Iznad: Konzola glavne spavaće sobe nad krajolikom, sa staklom od poda do stropa koji uokviruje šumu. Ispod ovog prostora nalazi se vlasnikov kućni ured, koji je također dizajner interijera ove kabine – Stephen Peck Design.

moderno-spavaća soba

Iznad: Zidovi su obloženi keramičkim pločicama velikog formata, čiji izgled poput drveta oponaša izgled čvornatog bora, tipičan u kabinama Maine.

moderno-kupaonica

Iznad: U glavnoj kupaonici prilagođene ormariće od oraha dopunjuju brazilske mramorne radne površine. Nijansa ploča poprima nijanse prirode vani. Tuš i potopljena kada daju osjećaj tuširanja u šumi – kada ima iste dimenzije kao japanska kada.

moderno zaslon-u-trijemu

moderna-kabina-povući-eksterijer

Iznad: Vanjska fasada sadrži kombinaciju valovitog aluminija, crne obloge i široke šindre od cedrovine za mućkanje – 14½ inča. Kuća je odvojena u dvije građevine i povezana je zastiranim trijemom. Glavni je stan smješten na vrhu ovog plana, dok je mahuna za goste na donjoj razini. Odvojena građevina posjetiteljima nudi vlastite privatne stambene prostorije, a u njima je i kućni ured vlasnika.

moderna-kabina-povući-eksterijer

moderno-spavaća soba-gost

Iznad: Mahuna za goste sadrži gostinjski apartman i kućni ured. Prostor ima tradicionalne četverostrane, često viđene u stanovima Nove Engleske.

moderno-kupaonica

Iznad: U kupaonici za goste, enkaustična pločica na zidu sadrži uzorak drvenih zrna, oponašajući čvornati bor.

moderno-kupaonica

Iznad: U sobi za prah, sanirani sudoper nabavljen je iz Old House Partsa u Kennebunku u državi Maine. Na zidovima pozadina neraspoloženog uzorka s uzorkom pruža jedinstveni dodir. Još jedan jedinstveni dodatak ovom prostoru je zrcalo koje je izvorno dolazilo s nautičkom vrpcom. Dizajner ga je zamijenio istrošenim pojasom svog voljenog djeda.

moderna-kabina-povući-eksterijer

krajolik-put-moderna-kabina

Fotografije: Trent Bell fotografija

moderan-plan-odmorište-kabina-plan

moderna-kabina-povlačenje-tlocrt

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Portland, OR

Već je vrijeme za još jednu objavu na Facebooku! Prošli mjesec primio sam najviše zahtjeva …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *