Home / kućni dekor / Prekrasna rustikalno-moderna kabina inspirirana Stjenovitim planinama u Koloradu

Prekrasna rustikalno-moderna kabina inspirirana Stjenovitim planinama u Koloradu

Ovu luksuzno rustično-modernu planinsku kabinu dovršio je studio za dizajn Zanatlijski graditelji, smješteno u Tellurideu, skijaškom selu u Coloradu. Materijali korišteni u ovom stanu prožete su poviješću, autentičnim teksturama i privlačnim detaljima. Odabir materijala u ovoj kabini bio je ključni dio dizajna, uključujući impresivnu količinu obnovljenih materijala.

Sav vanjski sporedni kolosijek, osim metalne šindre, obnovljen je – ovjerena daska od sivog hrasta na vertikalnom sporednom kolosijeku i pod vrpce dimenzija 2 x 14 cm koji je korišten kao sporedni kolosijek. U unutrašnjosti je u većem dijelu kuće korišten parket od bijelog bora od širokih dasaka od 11 do 15 inča. Podovi su jedinstveni proizvod koji zahtijeva specijaliziranu upotrebu patine, punila, brtvila i voska kako bi se postigla željena estetika. Nastavite dolje da biste vidjeli ostatak ovog doma koji pada iz vilice …

kabina-rustikalno-vanjska

Kamen je bio još jedna značajka ovog običajnog stana. Graditelji su koristili poljski kamen lišajem i mahovinom s organskim rubovima i velikim stupnjem promjena u veličini i debljini. 8-inčni betonski blok produžen je od podnožja donjeg dijela podnožja kako bi se omogućio potučeni efekt, zidari su koristili veće i deblje kamenje u podnožju, a zatim su postupno sužavali zid natrag u visak dok se dizao uz bok zgrade. Ovaj snažni i značajni efekt nudi linije snage i sjene dok sunce prolazi nebom.

kabina-rustikalni-ulaz

Što volimo: Ova rustikalno-moderna kabina pruža miran i miran odmor u Stjenovitim planinama Colorada. Prekrasna kombinacija materijala doista čini da se ovaj dom osjeća zaista posebnim, dodajući karakter i šarm. Posebno volimo intenzivnu upotrebu obnovljenih materijala korištenih u cijelom ovom domu, stvarajući toplu i primamljivu atmosferu za život i zabavu … a vanjsko okruženje izvan je spektakularnog!

Reci nam: Koji su vam detalji najprivlačniji u dizajnu ovog doma i zašto u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte par nevjerojatnih obilazaka planinskih domova u Koloradu koje smo ovdje prikazali na portalu One Kindesign: Luksuzno moderno stanovanje prikazuje pozadinu Stjenovitih planina i romantičnu rustikalnu drvenu i kamenu kuću u planinskom selu u Koloradu.

kabina-rustikalni-ulaz

Prilagođeni drveni okvir velike sobe i glavne spavaće sobe ručno su klesane grede brijesta i jasena. Te su grede obnovljene iz građevina starih 19. stoljeća. Svaki komad drveta ima svoje osobine. Radeći sa samo jednim kvadratnim rubom, ovi pomalo organski dijelovi uklapaju se u nosivi dizajn drvenog okvira u kojem će okoliš dosljedno gurati i vući čipke vezane tradicionalnim tiplama hrasta.

rustikalno-dnevni boravak

rustikalno-dnevni boravak

rustikalno-kuhinjska

Kombinacija ručno klesanih trupaca bijelog i crvenog hrasta dobivena iz stare kabine u Ohiju ugrađena je u cijeli ovaj dom. Od njega su izgrađene stepenice za spiralno stubište, kao i stubište koje vodi do vinske sobe. Također je ugrađen u mnoge ugrađene dijelove, kao i na sva lica otočnog kabineta.

rustikalno-kuhinjska

rustikalno-kuhinjska

rustikalni-dom-bar

rustikalna blagovaonica

rustikalno-stubište

rustikalno-stubište

rustikalna-ruka-tesana-greda-detalj

rustikalno-dnevni boravak

rustikalni-home-ured

rustikalno-spavaća soba

rustikalno-kupaonica

rustikalno-vinski podrum

rustikalno-vinski podrum

rustikalna-dječja-spavaća soba

rustikalno-kupaonica

rustikalno-spavaća soba

rustikalno-spavaća soba

rustikalno-spavaća soba

rustikalno-kupaonica

rustikalna dvorana

rustikalni-ulaz

rustikalno-vrtna

rustikalno-vrtna

kabina-rustikalno-vanjska

kabina-rustikalno-vanjska

kabina-rustikalno-vanjska

kabina-rustikalna-garaža

Fotografije: Zanatlijski graditelji

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *