Home / kućni dekor / Prekrasna obnova kuće srednjeg vijeka u Marylandu

Prekrasna obnova kuće srednjeg vijeka u Marylandu

Ovaj dom srednjeg vijeka podvrgnut je cjelovitom preuređenju interijera i eksterijera Arhitekti Balodemas, smješten u četvrti Somerset Chevy Chase u saveznoj državi Maryland. Izvorno izgrađen 1968. godine, novi vlasnici ovog doma imali su ljubav prema modernom stilu srednjeg vijeka. Imanje se spušta prema ulici, gdje su glavni životni prostori na gornjoj razini povezani sa stražnjom stranom ovog posjeda.

Kada je vlasnica započela preuređivanje, željeli su zadržati karakter ovog doma, zadržavajući glavni okvir uz dodavanje boja i modernijeg izgleda. Uključeno u njihov popis želja za ovaj stan od 3.500 četvornih metara: povećano prirodno svjetlo, unutarnja i vanjska veza, nova kuhinja, skladan protok između dnevnih / blagovaonskih / kuhinjskih prostora i svih novih kupaonica. U ovom se domu nalazi ukupno pet spavaćih soba i tri kupaonice. Nastavite dolje da biste vidjeli prethodne slike i tlocrte!

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Arhitekti Balodemas INŽENJER KONSTRUKCIJE 1200 inženjera arhitekture DIZAJN INTERIJERA Christie Leu OPĆI IZVOĐAČ Highbury Construction

sredina vijeka-dom-pregradnja-ulazak

Izvorni tlocrt nije bitno izmijenjen. Umjesto toga, projektni se tim usredotočio na poboljšanje pristupa vanjskim životnim prostorima, stvaranje prostranijeg ulaza i obnovu kupaonica i ormara. U pozivu se nalazi porculanska pločica tvrtke Architectural Ceramics.

sredina vijeka-dom-pregradnja-ulazak

Vlasnici su voljeli stubište u stilu “Brady Bunch”, pa su osvježili izgled dodavanjem nove gornje kapice. Sadilica terena također je originalni detalj koji je sačuvan, ali je zaslon od obojenog drveta dodan kako bi se stvorilo vizualno odvajanje između stepenica i obiteljske sobe i ureda na nižoj razini.

stubište sredinom stoljeća

Što volimo: Ova pregradnja kuće sredinom stoljeća prikazuje lijepe nove dizajnerske elemente, istovremeno zadržavajući postojeći otisak. Dnevni su prostori ažurirani kako bi poboljšali potrebe vlasnika za životnim stilom, stvarajući nevjerojatnu unutarnju i vanjsku vezu. Volimo dodavanje krovnih prozora i Solatubea kako bismo dodatno povećali prirodno svjetlo u ovom domu, stvarajući lagan i prozračan osjećaj. Sve u svemu, nevjerojatna transformacija koja je topla i privlačna!

Reci nam: Što mislite o ukupnoj estetici ove pretvorbe doma? Postoje li detalji koje biste vi učinili drugačije? Javite nam svoje misli u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nevjerojatnih obilazaka kuća sredinom stoljeća koje smo ovdje predstavili na portalu One Kindesign: Povlačenje moderne kuće na plaži sredinom stoljeća na otoku Pender i moderna obnova Chic sredinom stoljeća okružena šumom u Seattlu.

dvorana srednjeg vijeka

Iznad: Odmorište na vrhu stuba vodi do četiri spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka. Luster je iz tvrtke AF Lighting.

obiteljska soba srednjeg vijeka

Iznad: Zidovi su srušeni kako bi se stvorila velika soba otvorenog rasporeda za ovu četveročlanu obitelj. Podovi od bijelog hrasta originalni su za ovaj dom srednjeg vijeka. Između nosača zasvođenog stropa dodana su četiri krovna prozora koji su ovaj prostor zasipali prirodnom svjetlošću.

blagovaonica sredinom stoljeća

Iznad: U blagovaonici je stol u tikovini okružen starinskim metalnim i drvenim Revolt stolicama Frisa Kramera za Ahrenda de Cirkela. Komoda je od tvrtke BoConcept.

obiteljska soba srednjeg vijeka

sredina-kuhinja

Iznad: U kuhinji je dodan potpuno novi otok koji je okupljao obitelj tijekom kuhanja. Bijeli lak i sivi drveni ormari pružaju elegantnu, modernu estetiku. Nova vrata sustava Western Window Systems vode na zasjeđeni trijem u dvorištu.

sredina stoljeća-kuhinja

Iznad: Svi su uređaji Thermador. Ploče su kvarc Caesarstone, dok je slavina iz Briza. Iznad otoka, globus privjesna svjetla ima Progress Lighting.

dnevna soba sredinom stoljeća

Iznad: U dnevnoj sobi, zakrivljeni presjek je od Room & Board.

sredina stoljeća-kupaonica

Iznad: Izvorna glavna kupka imala je shemu boja blijede breskve! Transformacija sadrži prostraniji prostor – posuđivanje prostora iz kuhinje kako bi se stvorio prekrasan tuš kabina i dvostruki umivaonik. Uz to, u spavaćoj sobi bilo je dodatnog prostora za garderobu.

Postojeći prozor usred taštine, zajedno s novim krovnim prozorom, pomaže donijeti puno prirodnog svjetla. Tuš i zidne pločice su tvrtke Porcelanosa, dok su podne pločice od Architectural Ceramics. Slavina za ispraznost je Moen, a uređaji za tuširanje Graff.

sredina stoljeća-kupaonica

Iznad: Kupatilo u dvorani dijeli dvoje djece para. Izvorni prostor bio je kompaktan, pa je projektni tim rekonfigurirao izgled. Podovi od šarenih pločica proizvedeni su od Architectural Ceramics. Sustav dnevnog osvjetljenja Solatube integriran je u strop, zasipajući prostor svjetlošću. Kada je tvrtke Americh, slavina za ispraznost je Moen, a svjetiljka je iz tvrtke Nuvo Lighting.

spavaća soba srednjeg vijeka

Iznad: U kćerkinoj spavaćoj sobi pozadine jarkih boja na vratima ormara su od Serene & Lily. Stol je nabavljen iz trgovine kontejnera.

sredina vijeka-terasa

Iznad: Drveni okviri izvornog zaslona s trijema bili su stari 45 godina i počinjali su se deformirati i truliti. Vrata se također nisu pravilno zatvarala. Čitav trijem rekonstruiran je novim kadriranjem i prikazivanjem, dok je terasa proširena.

sredina vijeka-terasa

Iznad: Vrtni zid dodan je zasitrenom dijelu trijema u dvorištu, igrajući dvostruku dužnost kao službenu platformu. Vanjski stol i klupe dobiveni su iz tvrtke Crate & Barrel.

sredina vijeka-dom-pregradnja-eksterijer

Iznad: Prozori koji se koriste u cijelom domu su iz sustava Windsor Windows & Doors. Sporedni kolosijek je HardiePlank. Boje boja: Ognjište 1601 | Benjamin Moore (cigla prvog nivoa); Mornarica Westcott 1624 | Benjamin Moore (sporedni kolosijek); Mak 1315 | Benjamin Moore (ulazna vrata). Okov za ulazna vrata, Emtek.

sredina vijeka-dom-pregradnja-eksterijer

Iznad: Zamijenjena su originalna garažna vrata za dva automobila. Umjesto njega, garažna vrata obložena drvetom sapele, Vrata Clingerman.

SREDNJI KUĆA PRIJE RENOVIRANJA

sredina stoljeća-dom-eksterijer-prije-preuređenja

sredina stoljeća-terasa-prije-preuređenja

stubište sredinom stoljeća prije preuređenja

stubište sredinom stoljeća prije preuređenja

srednja vijek-dnevna soba-prije-preuređenja

sredina stoljeća-blagovaonica-prije-preuređenja

srednja vijek-kuhinja-pre-preuređena

sredina stoljeća-kuhinja-pre-preuređena

kupaonica u sredini stoljeća prije preuređenja

Iznad: Originalna kupaonica u hodniku sada je dječja kupaonica.

kupaonica u sredini stoljeća prije preuređenja

SREDNJI CENTAR RENOVIRANI KATOVI

sredina vijeka-dom-pregradnja-tlocrt

sredina vijeka-dom-pregradnja-tlocrt

Iznad: Točkaste crte na ovom tlocrtu označavale su mjesto uklanjanja izvornih zidova. Crvene linije pokazuju gdje su dodani zidovi.

FOTOGRAF Fotografija Hoachlander Davisa

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

15 najljepših kuhinja s bijelom pločicom podzemne željeznice

Unesite osvježavajući izgled u svoju kuhinju s super trendovskim bijelim pozadinskim pločicama podzemne željeznice, stvarajući …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *