Home / spavaća soba dekor / Pregled vina BOXT: Vino u boksu konačno je otmjeno

Pregled vina BOXT: Vino u boksu konačno je otmjeno

Trebala mi je cijela pandemija da se stvarno zaljubim u pijenje vina. Moji su me talijanski roditelji uvijek šutke osuđivali zbog toga što sam se bilo koje radne noći odabrao za čašu vina s mojom tjesteninom, ali iz nekog razloga jednostavno nikad nisam bio pijanac. To je reklo, uspon Zoom Happy Hoursa prošle godine definitivno mi je dao da cijenim vrijeme s prijateljima (čak i virtualno) s čašom rosea u ruci – a sad kad je sezona piknika pred nama, našao sam se u potrazi za najboljim vinom u boksovima tržište za lagano tutnjanje po gradu. Odgovor? BOXT, dušo.

BOXT je distributerica vina sa sjedištem u Austinu, s vinima izrađenim u Napi, čiji je cilj promijeniti način na koji ljubitelji vina piju kod kuće. Zašto ga ne imati na slavini ?? Znam puno ljudi koji mrze otvarati cijelu bocu vina samo za jednu čašu za kraj večeri, ali mnogima se to uvijek činilo kao jedina opcija.

Prije nego što sam probao BOXT, jedino poznavanje vina u boksovima bilo mi je “šamaranje vreće” na fakultetu – a ako ne znate što to znači, poštedjet ću vas pojedinosti. Zaključak je ipak bio da se vino u boksovima smatralo suprotnošću otmjenom. A tvrtke poput BOXT-a to mijenjaju.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Ljubaznošću BOXT-a.

BOXT trenutno nudi tri bijela vina, tri crvena i jedno izvrsno ružičasto limitirano izdanje, a kako ne pijem crveno, poslali su mi bijelo i ružičasto. Njihovi opisi svakog profila okusa odredili su koje vino želim povjetarac, pogotovo jer nisam sommelier. Profil One je svijetao, svjež i suh; Profil dva je bogat, hrastast i zlatan; Profil tri je cvjetni, voćni i slatki; Profil Nine (ružičasti!) Je svjež, cvjetan i nježan.

Volim svježe, suho vino, pa naravno, Profil jedan postala moja kutija za odvođenje na dodir kod kuće. Jesam li spomenuo da jedna kutija sadrži ekvivalent četiri boce vina ?! Recimo samo da su moji sustanari bili preko mjeseca kako bi imali izgovor da neprestano toče čašu.

STILEKSTAR |  Pregled vina BOXT

Ružaipak sam odlučio otići u svijet. Kad je moja prijateljica Amanda imala rođendanski piknik, znao sam da bi to bilo savršeno ponijeti, jer je nošenje jedne kutije puno lakše od četiri zasebne boce. Gotovo svaki polaznik primijetio je da su impresionirani da vino u kutijama može tako okusiti dobro. To je postala šala večeri, gotovo svi prate marku i obećavaju kupiti još.

I ja ću raditi isto, Natch. Uz 89 dolara u kutiji (sjetite se, to su četiri boce vina), BOXT vina možete kupiti kad god poželite ili se prijaviti za mjesečna pretplata na pošiljku za samo 74 dolara mjesečno. Također se možete odlučiti za dvije kutije mjesečno za 140 dolara – sjajna ideja ako ovo ljeto, poput mene, planirate napraviti puno izleta.

Sve u svemu, nekako sam potresen što sam napokon pronašao marku zbog koje se vino u boksovima osjeća otmjeno, pa sam spreman posvetiti se BOXT načinu života. Nemojte se iznenaditi ako do kraja ljeta upotrijebim sommelier znanje.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Kako besplatno gledati ‘Krstarenje džunglom’ 2021. na mreži: streaming Disney Plus filma

Oni koji traže još jednu ljetnu uspješnicu prikladnu za obitelj možda će htjeti znati postoji …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *