Home / kućni dekor / Pregled: Tepisi s neutralnim područjem

Pregled: Tepisi s neutralnim područjem

Uskoro ću podijeliti osvježenje naše male dnevne sobe – ovaj mjesec obavili smo zamjenu namještaja po kući i uredu i to me prilično veseli! Dvije nove okretne stolice i PLAVA sofa kasnije rezultirale su lovom na ažurirani prostirač, jer je naša službena dnevna soba na minutu počela izgledati poput velike borovnice (i to ne na cool način). U jednom smo trenutku imali tepih od mornaričkog područja, novu plavu sofu i postojeće plave zakretne stolice. Jao! Sretna sam što mogu izvijestiti da sam našla nevjerojatan tepih koji stvarno volim (i dobro drži pse), pa sam zaključio da su moji sati pročišćavanja interneta vrijedni dijeljenja. Spasio sam 20 neutralnih prostirki i sve sam uzeo u obzir za taj prostor. Kliknite da biste vidjeli moje mogućnosti i koju sam na kraju sletjela. Dijelim neke snimke iz dnevnog boravka izbliza, tako da još ne poklanjam naš lijepi novi namještaj, ali definitivno možete dobro zaviriti. Neutralni sagovi tako su jednostavna ulaganja jer idu uz sve i mogu se razvijati s vašom estetikom, jer se ona s vremenom mijenja. Lako ih se nanosi slojem, uvijek su u stilu i prikrivaju prljavštinu i krhotine.

Pregled: Tepisi s neutralnim područjem - roomfortuesday.comMoji su kriteriji za prostirku za dnevnu sobu bili prilično jednostavni. Tražio sam sljedeće:

 • niska hrpa
 • izdržljivost (jer imamo pse – a ova soba vidi veliki promet nogu i šapa)
 • neutralna paleta boja (posebno u obitelji tan
 • lijepa tekstura

Proveo sam previše sati pokušavajući pronaći pravi sag, ali odveo me do MNOGO nevjerojatnih mogućnosti (što dijelim u ovom postu). Čak sam i povukao vintage sagovi iz naše trgovine, ali nijedna nije bila odgovarajuće veličine za prostor. Na kraju sam sletio ovaj geometrijski tepih od bambusa, i jako sam zadovoljan konačnim rezultatom. Jeste li spremni vidjeti ostale kandidate?

Pregled: Tepisi s neutralnim područjem - roomfortuesday.comSljedeći tepisi variraju u cijenama, od povoljnih do luksuznih, vrhunskih opcija. Svi su lijepi, neutralni, izdržljivi i lako bi definirali prostor dodajući teksturu.

Kliknite izravno na tepihe područja da biste ih preusmjerili na izvor – ili koristite numerirane veze ispod kolaža za kupnju …

01: tepih kadira // 02: stranački sag // 03: prostirka golubica // 04: tkani tepih od bambusa // 05: ručno tkani tepih od jute // 06: eko prostirka // 07: točkasti tepih // 08: moderni tepih // 09: prirodni tepih od jute // 10: sag khloe // 11: devina prostirka // 12: geometrijski sag // 13: valovita prostirka // 14: neutralni tonovi prostirka // 15: freya natrag // 16: carsonov sag // 17: sag od morske trave // 18: tepih girona // 19: ita prostirka // 20: viskoza natrag

Očito sam kupio # 4 za našu formalnu dnevnu sobu, ali broj # 7 i # 10 bile vrlo primamljive i bliske sekunde. također imam # 19, koji se može vidjeti u našoj podrumskoj sobi za medije, na slici dolje.

Pregled: Tepisi s neutralnim područjem - roomfortuesday.comZaista volim ove izdržljive, neutralne i prirodne prostirke, jer su svestrane i nevjerojatno funkcionalne. U našoj prethodnoj praonici rublja (na slici dolje), imali smo kroj tepiha po mjeri i unatoč činjenici da su psi ulazili iz našeg dvorišta kroz ovaj prostor – lijepo se držao i nije bio previše zauzet za taj prostor.

Pregled: Tepisi s neutralnim područjem - roomfortuesday.comOva paleta boja također prilično oprašta i skriva prljavštinu i krhotine poput šampiona. Taj srednji neutralni uistinu je sjajan u prikrivanju nesavršenosti i lijepo se nosi, prema mom iskustvu.

Pregled: Tepisi s neutralnim područjem - roomfortuesday.comOve vrste prostirki čine nevjerojatan temeljni komad za postavljanje slojeva i oblikovanje drugih šarenijih ili jakog uzorka sagova u sobi. Ako ću postaviti sloj starinskog tepiha – ovo je tip saga koji bih instalirao ispod njega. Nadam se da ću to učiniti više u našem domu kako se budu renovirale! U međuvremenu uživam u našem najnovijem neutralnom tepihu u dnevnoj sobi. Radujem se što ću vam pokazati cijeli prostor s ažuriranjima koja smo izvršili.

Pregled: Tepisi s neutralnim područjem - roomfortuesday.comRado bih odgovorio na sva vaša pitanja o prostirkama! Također bih volio čuti koji vam je prostirač iz pregleda bio najdraži? Je li vam se svidjela ona koju sam odabrala za naš prostor ili biste odabrali neku drugu opciju? Sretan utorak, prijatelji!

Mogli biste i voljeti

 • rodno neutralan vrtić

  Bok ljudi! Jacqueline ovdje. Kao što mnogi od vas već znaju, moj suprug i ja očekujemo prvi dolazak ove jeseni. Jedna od prvih stvari koje su me mnogi ljudi pitali kad …

 • Omiljene boje boja (kao što se vidi u mom domu) - roomfortuesday.com

  Smatram se pomalo sladokuscem područja. Koliko god volim pronaći lijepe vintage tepihe, cijenim i moderne prostirke – ručno čvorane, ručno ocrtane i nove …

 • Svečana dnevna soba: Izazov za jednu sobu - Otkrivanje sobe - roomfortuesday.com

  Whewww! STIGLI SMO. Danas je Dan. Dopustite mi da napokon podijelim našu službenu dnevnu sobu. Iako smo započeli ovaj prostor za One Room Challenge koji je završio još …

 • Ožujak Moodboard: Lagani i svijetli životinjski ispis - roomfortuesday.com

  Ovo je rijedak pogled na naš podrum. Jedva da ikad pokažem ovaj prostor jer ga još nismo dodirnuli, ali najniža razina u našem domu ima TOLIKO …

About admin

Check Also

Rustikalna francuska seoska kuća sa suvremenim štihom u Kaliforniji

Ovu izvrsnu rustikalnu francusku seosku kuću dizajnirao je Fergus Garber arhitekti, smješten u Woodsideu, gradu …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *